СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 159
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На сайта на съответното училище трябва да го намерите.

# 391
Скрит текст:
Честито на всички доволни и щастливи от резултатите!
Моето пусна два реда сълзи за втория език - френски.
Трябва да й дам да почете тук как му се радвате. Wink
  Fifiana, вие не бяхте ли в 1 АЕГ? Искали сте друга паралелка ли?
Да, искаше втори език НЕ или ИЕ, ама не стигна до тях. Здраве да е, ще свикне.

# 392
  • София
Понеже се коментираше преместване след 10-ти клас, как се случва това? Пак ли с писмо до директора?

# 393
Къде търсим статистиката мин/макс бал? Моята девойка не е приета никъде и на 2ро класиране, ще трябва нови сметки и калкулации
Минимален и максимален бал 1-во класиране София - http://www.danybon.com/wp-content/uploads/2020/07/min_max_1_etap.pdf
Ако искате да сравните с миналогодишния бал на 1-во класиране  - ето го http://www.danybon.com/wp-content/uploads/2019/07/spravkaminmaxparalelki.pdf
Ние също не сме мръднали изобщо, но паралелката е хубава в Джон Атанасов. Училището е на 2-ро желание, доволни сме.
Коя специалност сте? И бал ако може

# 394
  • sofia
Fifiana, мисля, че няма място за сълзи, до тук се очертават още две прекрасни девойки от форума в тази паралелка😀. Успех!

# 395
  • о`майна лунна нощ е
И за Пловдив излезе статистиката. Ние чакаме да падне бала за Руската с АЕ пък той се качил с 2т. На пръв поглед (при преглед в движение) определено има отлив от паралелките с НЕ, за сметка на АЕ.
И ние за там чакахме - девойката е доволна - приеха я в първото й желание - Руската с НЕ (на първо класиране беше пак там с ФЕ)....

Съншайн, явно отливът при момчетата не е бил голям. За 3,5 точки се разминахме с паралелка с немски.
Змейковица - честито на момичето!

Аз се успокоих малко. Стана ми криво, че не се качи нагоре. Сякаш това задържане в позицията беше удар по моите амбиции. Като анализирах ситуацията обаче - там му бил късметът. Местоположение, колектив, среда, успех на гимназията - няма какво да мрънкам. Единственото, което не пише отпред на училището, е ЕГ.
Утре се записваме.

# 396
Честито и успех на всички деца!

Дайте знак като излязат статистиките, че нямам време да следя.
Моите впечатления са, че не са паднали много баловете, повечето деца май се записаха по първо желание.
Fifiana, горе главата за девойката ти, френският е страхотен език, нека не съжалява. Франкофоните сме сила, това е езикът, НЕ и ИЕ могат само да му дишат праха по важност в Европа. Лично мнение, да не се разсърди някой сега.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 13:27 от Анонимен

# 397
127мо, оставаме си на мястото от първо класиране, доволни сме!

И ние не сме мръднали оттам, за съжаление 🤨
Коя паралелка, ние сме английски с испански.

# 398
Девойката ни е приета в 91НЕГ. Освобождаваме място в 1АЕГ АЕ/НЕ
За статистиката 472

# 399
Понеже се коментираше преместване след 10-ти клас, как се случва това? Пак ли с писмо до директора?
1.Трябва да има налични свободни места в паралелката, в която ученикът иска да се премести.
2. Полагат се съответните приравнителни изпити.
3. За преместване в ХI и XII клас има и допълнителни условия, като например това, че преместването трябва да е в паралелка по същия профил, ако задължителните профилиращи предмети са еднакви или по същата специалност от професия.

# 400
  • София
1.Трябва да има налични свободни места в паралелката, в която ученикът иска да се премести.
2. Полагат се съответните приравнителни изпити.
3. За преместване в ХI и XII клас има и допълнителни условия, като например това, че преместването трябва да е в паралелка по същия профил, ако задължителните профилиращи предмети са еднакви или по същата специалност от професия.
Ехеее, свободни места...не ми се вярва. Явно ще си седим във ФЕГ.

# 401
  • София
Мили дами,

Имаме още един шанс, освен БУЗЕМА.
Моята девойка с БАЛ 311 е класирана за:

СОФИЯ-ГРАД   2   70   19 СУ "Елин Пелин", ГР.СОФИЯ   2689 - Предприемачески - АЕ интензивно ДатЕ   300.000   Незаписал се
И сега ви моля за съвет. Аз нямам нищо против да я запиша, но тя и дума не ще да чуе. Иска да опита на трето класиране за 32ро. Аз мисля, че с този бал е много рисковано да чакаме III то класиране. Ще бъда благодарна, ако споделите вашето мнение.
Честито, Мама Мони! Честито и на всички други, които могат да си отдъхнат!

# 402
  • Sofia

Същата

# 403

Опитвам се да си изясня , преди да е излязла статистиката , защото ме гложди въпросът - с по колко точки са класирани вашите даца на второ класиране за 127-мо ?

# 404

Същата
И моят син е записан в 127СОУ на първо класиране

Общи условия

Активация на акаунт