СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 201
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 360
Happy, Red  и Natali незабавно да се заявят в групата на 2АЕГ😜. Чакаме ви с нетърпение момичета. Децата ви ще бъдат щастливи и доволни!
Коя е групата?Simple Smile))Blush

# 361

Това е положението...такъв и бил късмета...ще се оглеждаме за свободви места август евентуално...но както няма раздвижване в бала нещата не са обнадеждаващи...поревах си скришом и ще приема това, нямам друг избор....

# 362
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито на всички!

green down - пробвайте на 3-то в НПМГ, миналата година имаше места и ниски балове.

Nata, стига, в чудесно училище е приета девойката!

# 363
  • София
Ваня се е преместила от последно 17-то желание 125 -то математическата паралелка на 16-то желание - 127-мо природни науки. Надявахме се на поне 15-то желание 127-мо математическата паралелка. Изчакваме статистиката, но за момента решението е че няма да се записва и ще пробваме на трето класиране.  Аз лично харесвам тази паралелка и бих я записала, но Ваня я добави в последният момент от нея да мине и никога не е искала там, както и на последното желание. Общо взето са писани само за да има къде да се класира, както и се оказа, но в крайна сметка не ги иска. При толкова нежелани класирания вече и тя се замисля, ако нищо не се промени на трето или четвърто класиране в крайна сметка да отиде отново при сестра си в друг клас в СМГ.
И за капак да се оплача, че Ваня е с температура, главоболие и кашлица, точно когато не е тук, а в Добрич при баба си и дядо си. Притеснявам се и за нея, но още повече за свекървата, защото е рискова.

# 364
Не помръдна на 2ро класиране - 73 СОУ НЕ, ФЕ момче, макар че отпред бяха само английската паралелка и СМГ в листата му. Бал ЕГ 449, МГ 469.5.
Някой в 73 СОУ Не ФЕ?
В никакъв случай не съжалявайте за НЕ/ФЕ.

И аз само хубави неща съм чувала за тази паралелка, както от деца, така и от учители. Ние също сме там. Simple Smile

# 365
green down - пробвайте на 3-то в НПМГ, миналата година имаше места и ниски балове.
Мисля, че нещо бъркаш. Паралелката с физика се запълни на второ класиране.

# 366
Честито на всички доволни и щастливи от резултатите!
Моето пусна два реда сълзи за втория език - френски.
Трябва да й дам да почете тук как му се радвате. Wink

# 367
Момичета приети сме Първа АЕГ, ГР.СОФИЯ   0752 - Чужди езици - АЕ интензивно ФЕ   452.000
Много се радвам Heart Съученички ще са с моята.

# 368
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не говоря за физика, а изобщо за места в НПМГ. Ако е много желано училище, може и в друга паралелка да отиде детето.

# 369
Пак бъркаш, но да не разводняваме темата. А и още е рано да се мисли за трето класиране.

# 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
По данните, които гледам, миналата година на 3 класиране в НПМГ е имало за различни паралелки 4+4+2+1 място.

# 371
  • sofia
Честито на всички доволни и щастливи от резултатите!
Моето пусна два реда сълзи за втория език - френски.
Трябва да й дам да почете тук как му се радвате. Wink
  Fifiana, вие не бяхте ли в 1 АЕГ? Искали сте друга паралелка ли?

# 372
  • София, "Младост 3"
2ро класиране пак КМ в СПГЕ - бал 403.5  момиче

# 373
  • Варна
Ники и Кати, да, знам че в НПМГ се влиза с отделни изпити, не подценявам никого, още по-малко някакъв бал не ми е критерий. В случая конкретните две паралелки биха били и нашите желания.
Във форума често се случват недоразумения, пиша с най-добри чувства. Къде е това сърце
Heart

# 374
2ро класиране пак КМ в СПГЕ - бал 403.5  момиче

Момче СПГЕ бал 412 КМ и второ класиране и ние така няма мърдане

Общи условия

Активация на акаунт