СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 159
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 420
# 421
И за Пловдив излезе статистиката. Ние чакаме да падне бала за Руската с АЕ пък той се качил с 2т. На пръв поглед (при преглед в движение) определено има отлив от паралелките с НЕ, за сметка на АЕ.
И ние за там чакахме - девойката е доволна - приеха я в първото й желание - Руската с НЕ (на първо класиране беше пак там с ФЕ)....

Съншайн, явно отливът при момчетата не е бил голям. За 3,5 точки се разминахме с паралелка с немски.
Змейковица - честито на момичето!

Аз се успокоих малко. Стана ми криво, че не се качи нагоре. Сякаш това задържане в позицията беше удар по моите амбиции. Като анализирах ситуацията обаче - там му бил късметът. Местоположение, колектив, среда, успех на гимназията - няма какво да мрънкам. Единственото, което не пише отпред на училището, е ЕГ.
Утре се записваме.

Честито!

Хуманитарната е с разширено изучаване на език, като търговската, мг и т.н. За разлика от езиковите, които са с интензивно.

# 422
# 423
  • у дома...
http://ruo-sofia-grad.com/справка-за-минималния-и-максималния-б-2/

# 424
  • Отвъд алеята зад шкафа
Излезе справката!

# 425
  • София
И за Пловдив излезе статистиката. Ние чакаме да падне бала за Руската с АЕ пък той се качил с 2т. На пръв поглед (при преглед в движение) определено има отлив от паралелките с НЕ, за сметка на АЕ.
И ние за там чакахме - девойката е доволна - приеха я в първото й желание - Руската с НЕ (на първо класиране беше пак там с ФЕ)....

Съншайн, явно отливът при момчетата не е бил голям. За 3,5 точки се разминахме с паралелка с немски.
Змейковица - честито на момичето!

Аз се успокоих малко. Стана ми криво, че не се качи нагоре. Сякаш това задържане в позицията беше удар по моите амбиции. Като анализирах ситуацията обаче - там му бил късметът. Местоположение, колектив, среда, успех на гимназията - няма какво да мрънкам. Единственото, което не пише отпред на училището, е ЕГ.
Утре се записваме.
Честито!

Хуманитарната е с разширено изучаване на език, като търговската, мг и т.н. За разлика от езиковите, които са с интензивно.
Така може да е било по твое време, но вече не. С интензивно е.

# 426
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз да похваля приятелско дете, което да поразбие женското царство Laughing Младеж приет в 18-то с ФЕ+ИЕ.

# 427

Не помръдна на 2ро класиране - 73 СОУ НЕ, ФЕ момче, макар че отпред бяха само английската паралелка и СМГ в листата му. Бал ЕГ 449, МГ 469.5.
Някой в 73 СОУ Не ФЕ?
В никакъв случай не съжалявайте за НЕ/ФЕ.

Аз не сьжалявам, преди 5г сестра му завърши същата паралелка, сега е с 5 езика, работи и учи в Англия. Но той е възпитаник на СМГ и си го искаше. Езиците не са му толкова страст, но... той сам си подреди желанията. Малко ще му е зор, но това е. В момента иска да запише, а аз се надявам до утре да не размисли, защото днес не мога да отида с него... Защото с този бал за СМГ сьм почти 99.99 % сигурна че нито на 3то нито на 4то си заслужава да се рискува...
Ние сме там от миналата сряда. Това му беше желанието да учи точно тези два езика (и двата са нови и аз малко се притеснявам, но в училището казаха, че се започват и двата отначало). Живот и здраве ще се видим на родителската на 10 септември. Честито на всички приети и доволни от класирането деца и родители, а на останалите кураж и късмет в следващите класирания! 😊

# 428
  • София
Честито на всички приети и от мен Flowers Hibiscus
Звънче и аз съм на същото мнение.

При нас няма промяна, оставаме си на същото място и отиваме да се записваме Heart
СОФИЯ-ГРАД   3 СУ "Марин Дринов", ГР.СОФИЯ   2914 - Графичен дизайн - АЕ   184.500

От тук писещите, май никой не е кандидатствал за 3СУ Rolling Eyes
Furia, знаем училището. Даже ни е квартално, знаем го заради графичния дизайн. НО, дъщерята искаше втори език различен от английския, него си продължава на курсове - B2 е в момента. Тя си искаше графичен дизайн и единственото училище в София с графичен дизайн и НЕ интензивно е 44 СУ и там е приета по първо желание. Но за 3 СУ съм чувала добри отзиви, нищо че няма ИИЧЕ. И ние сме в училище 3-ти, 4-ти ешелон, но моята е щастлива заради немския и графичния дизайн. Надявам се и вие да попаднете в добър клас и на добри учители. Стискам палци!!!

# 429
  • София
Ninanb,чакаме младежа Давай го в групата на класа .Преброяват се Simple Smile

# 430
Не са мръднали почти никак баловете. Поне от нашата камбанария. И много познати деца са прекласирани на същите места.

# 431
Да кажа, че много си обичам детето и прозорливият му баща:smile: ! Много се радвам, че не участвахме във второ класиране.
А и хубавото е, че вече със сигурност има  още един младеж в паралелката.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:17 от Amanda.D

# 432
  • София
Мисля, че не съм виждала толкова малко движение в баловете. В японската паралелка е паднал само с 4т.

# 433
при мен не се отварят баловете, качени на сайта на РУО

# 434
  • София
Аманда, ако не са се включили форумските младежи във Фейсбук, приемам че дотук са трима поне Simple Smile И на мен ми дойде сЪрце на място и спрях с терзанията дали не трябваше да настоявам за второ класиране .Макар че дъщеря ми беше категорична че това е нейното истинско желание.Хайде да мирясаме най-сетне и да се насладим на ваканцията

Общи условия

Активация на акаунт