СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 178
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 480
ssani, докладвай за среща:smile: Спирам. Обещавам.

# 481
А на трето класиране откъде се явяват свободните места? Мисълта ми е кои рискуват - тези в сегмента с по-високи балове или в средния?

Тези, които не се запишат на второ. Или си изтеглят документите след записване на първо. Или просто останали свободни места. Иначе не се знае - понякога на трето отиват и деца с доста високи балове. То си е рисково.

# 482
  • Някъде в Европа...
Judy, и моето обяснение е същто. Но тази година е много отчетлива ножицата - за момичета почти не е мръднал балът /за някои паралелки изобщо/,  за момчетатат падна доста. За сметка на това английските, и специално 1 АЕГ, имат сериозен ръст.

Да, то като погледнах и с 9 ФЕГ е подобно - има си полова разлика. И като казахте тук за испанската, та се сетих за децата - на момченцата просто не им звучат така добре романските езици. Smile

Но пък колко сладко звучи мъж да ти говори на ФЕ или ИЕ 😉😉😉😁😁😁

# 483
  • София
Радост за нас. Приета е девойката в 22ро с испански.
Честито !!!! И моето момиче е прието  в 22-ро с ИЕ/ АЕ , щастлива е . Бал 402,5
Браво на всички деца !♥

Дано и някое момче да са си е избрало 22ро с испански Simple Smile

Успех на Вашето момиче!
Ние утре следобяд ще сме там за записване.

# 484
Judy, и моето обяснение е същто. Но тази година е много отчетлива ножицата - за момичета почти не е мръднал балът /за някои паралелки изобщо/,  за момчетатат падна доста. За сметка на това английските, и специално 1 АЕГ, имат сериозен ръст.

Да, то като погледнах и с 9 ФЕГ е подобно - има си полова разлика. И като казахте тук за испанската, та се сетих за децата - на момченцата просто не им звучат така добре романските езици. Smile

Но пък колко сладко звучи мъж да ти говори на ФЕ или ИЕ 😉😉😉😁😁😁

Я питай младежите как им звучи. Smile
Моят категорично заради звученето изобщо не щя да ги чуе и двата. Laughing Че покрай него и други момченца чувах подобни. Че и квалификации чувах. Не, не, да не ги споделям...
На тази възраст са ужасни, просто!

# 485
  • Пловдив
Аз смятам, че момчетата масово са се насочили към професионални гимназии. Поне в Пловдив програмирането в ТЕТа е с уникално висок бал. Доста по-висок от миналата година. Дори в обикновените гимназии паралелките с компютри са с висок бал. Явно все повече искат да учат компютри, независимо в кое училище. Повечето наши приятели момчета с бал над 370 са все в професионални гимназии, не в езикови. А това е бал, с който момче влиза почти във всяка ЕГ в Пловдив.

# 486
Аз смятам, че момчетата масово са се насочили към професионални гимназии. Поне в Пловдив програмирането в ТЕТа е с уникално висок бал. Доста по-висок от миналата година. Дори в обикновените гимназии паралелките с компютри са с висок бал. Явно все повече искат да учат компютри, независимо в кое училище. Повечето наши приятели момчета с бал над 370 са все в професионални гимназии, не в езикови. А това е бал, с който момче влиза почти във всяка ЕГ в Пловдив.

Точно, момчетата, ако не са АЕ и НЕ в ЕГ, то са математика, информатика и сродни и професионални. По- рядко са романски езици и руски.

# 487
Моето предположение за СМГ тотално се размина с действителността. Само 75 стотни падна за НЕ, като има деца с 492, които не са приети и остават с АЕ. Явно са играли и допълнителните критерии.
За сметка на това пък СМГ с АЕ - 5.25 точки надолу.
Явно децата, които са се отказали на първо, за които говорихме по-рано в темата, са били преобладаващо с АЕ.

Във Варна МГ с НЕ движението е само 1 т. надолу - мин. 489, но пък в Езиковите се влиза с бал под 430.

# 488
  • София
Има ли отиващи на трето класиране?
Ние, няма как, грешно изнесена напред в подредбата паралелка ни парализира.

# 489
  • София
maria77, кажи за приятелското момиченце, стигна ли до 1 АЕГ?

# 490
  • София
Остава японски. Не е мръднал

Съжалявам, че така се е получило. Вярвам, че като се поуспокои, синът Ви пак ще има желание за японския.

В 138-мо за японския също не е паднал много балът (9.25т.) или поне не толкова, колкото  ми се искаше заради приятелско детенце.

# 491
  • Пловдив
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места

# 492
maria77, кажи за приятелското момиченце, стигна ли до 1 АЕГ?
Не, уви, балът е 449 за АЕГ, колкото го изкарвах след първо класиране и притесненията ми бяха основателни. Но това не помага в случая.
Като гледам как още след първо класиране всички момичета в 164 с ИтЕ са се записали, ми настръхва косата дали ще има момичешки бройки в ЕГ въобще.

# 493
  • София
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места
Да, ясно, само сега се чудя да ходя ли да го записвам, а после да ходя да го отписвам....Дали има въобще риск някакъв да не останат места в 133-то, 32-ро и дори във френската, където се целехме?!

# 494
  • Пловдив
За свободни места в София не мога да прогнозирам, защото съм от Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт