СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 199
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 495
За протокола: Остава в ТУЕС - КМ. Не успя да се "добере" до 1 желание СП (ТУЕС) и младежа не е много весел. Бала е паднал доста според мен -4-5 точки, по памет. За 2019-18 са  паднали само по 1.5 -2 точки, а при нас бяха нужни повече Simple Smile.
Когато подадохме за второ класиране, му говорих, че няма много шанс да  го прекласират, защото има много точки разлика. Давах доводи за плюсовете на мрежите, за вариант да се прехвърли в 10 клас...., А той спокойно каза "Все пак има и трето и четвърто класиране!" - Бре, голям мерак! Сега съм "ледена" какво му се върти в главата. До довечера дано избистри позицията.
Училището е прекрасен избор и негова мечта (мойта беше НПМГ и щеше да влезе в СХН или физика, но те са по-назад в листата). Но, апетита идва с яденето Simple Smile!

# 496
Според мен има риск. Виждаш тази година каква е. В университета също бързо се заеха местата и с по-висок бал, в сравнение с миналите 5 години. Просто сега е доста особена ситуацията в много отношения.

# 497
maria77, кажи за приятелското момиченце, стигна ли до 1 АЕГ?
Не, уви, балът е 449 за АЕГ, колкото го изкарвах след първо класиране и притесненията ми бяха основателни. Но това не помага в случая.
Като гледам как още след първо класиране всички момичета в 164 с ИтЕ са се записали, ми настръхва косата дали ще има момичешки бройки в ЕГ въобще.
Много неприятно за моята девойка, която чакаше на второ класиране ИИ с Порт... Не знам дали има смисъл да чакаме трето класиране, не очаквам да останат свободни точно там.
Приятелско момче днес се класира там, прескачайки АЕГ

# 498
  • София
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места
Да, ясно, само сега се чудя да ходя ли да го записвам, а после да ходя да го отписвам....Дали има въобще риск някакъв да не останат места в 133-то, 32-ро и дори във френската, където се целехме?!

Вени, да знаеш, че вашата паралелка с френски в 35-то си е с квоти и има момчета. Ако решите да останете там. Миналата година е имало още една френска, която е била без квоти.

# 499
А какво е СХН ? (ХН може би химия и немски, ама Сто за какво е?)

# 500
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места
Да, ясно, само сега се чудя да ходя ли да го записвам, а после да ходя да го отписвам....Дали има въобще риск някакъв да не останат места в 133-то, 32-ро и дори във френската, където се целехме?!
И аз така.... Дали ако рискувам да я запиша и после да я отпиша или да не я записвам и направо на 3-то? А и я делят 5.5 точки от там където иска, като гледам как няма движение в баловете...незнам?

# 501
Софтуеърни и хардуеърни науки

# 502
Софтуеърни и хардуеърни науки
ужаааааааас Simple Smile Simple Smile Simple Smile хаха направо много далечееееееее

# 503
  • София
Joy Пепел ти на клавиатурата!
Софтуерни и хардуерни науки

# 504
Май излязох неграмотна с написването на ...науки. Срааааааааам.

# 505
  • София
Май излязох неграмотна с написването на ...науки. Срааааааааам.
По - важното е да знаеш ударението къде е на тази дума - нАука, нАуки😂😂😂

# 506
Е споко де, и аз мин. год СХН го разшифровах като хранително вкусово нещо си🤣. Пък то било и в нашата област, ама детето не го отрази))

# 507
  • София
Момичета според мен запишете децата, където са приети и вижте какви места изобщо ще има за трето. Да не се окаже, че там където искате просто няма свободни бройки. Ако има може да отпишете детето и след като сте решили да играете на трето.

П.П. Попрегледах баловете и за пореден път се радвам, че участвам с момче в тази седмокласна кампания, което за моя най-голяма радост си избра гимназия, където балът му стигна и сега е супер доволен. Явно езикът както казвате не е от предпочитаните от момчетата, но него това ама хич не го притеснява.

# 508
  • София
мама Мони, точно същото си мислех и аз. С момиче, ако бях, щях да съм зад борда отвсякъде. Ама сигурно нямаше и да опявам толкоз у нас. 😂

# 509
  • Пловдив
Понеже виждам, че има много бъдещи франкофончета (като мен), не мога да се въздържа да не ви пусна една закачка с любимия ми френски

Превеждам - първото е роман на френски, а второто е същият роман, но без буквите, които не се произнасят на френски Innocent

Общи условия

Активация на акаунт