СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 150
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 510
Радост за нас. Приета е девойката в 22ро с испански.
Честито !!!! И моето момиче е прието  в 22-ро с ИЕ/ АЕ , щастлива е . Бал 402,5
Браво на всички деца !♥

Дано и някое момче да са си е избрало 22ро с испански Simple Smile

Успех на Вашето момиче!
Ние утре следобяд ще сме там за записване.
Благодаря. И ние така ,двете утре следобяд за записване . Нека бъдат живи и здрави,  и да учат с желание. Току -виж се паднат в една паралелка  .

# 511
  • София
Даа, доста странна година Simple Smile
Живот и здраве догодина ще видим дали всичко, което преживяхме като, прогнози, резултати и класирания е изключение или тенденция Simple Smile

# 512
  • София
Толкова се радвам! На първо класиране пилето беше класирано в НТБГ - банково дело с френски език.
На второ 35то Немски, РЕ,ГЕО. Адски е щастлива и много се надяваше!
Момиче, бал 416.
И ние сме тук още от първо класиране, младеж с бал 419,5, записахме се директно, не сме ходили на второ, видя се, че за 73-то не ни стигат 10-на точки. Доколкото знам, в тази паралелка са и madkatt, и tania5678.
Знаете ли дали има Фейсбук група на осмокласниците 2020/2021?

# 513
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места
Да, ясно, само сега се чудя да ходя ли да го записвам, а после да ходя да го отписвам....Дали има въобще риск някакъв да не останат места в 133-то, 32-ро и дори във френската, където се целехме?!
И аз така.... Дали ако рискувам да я запиша и после да я отпиша или да не я записвам и направо на 3-то? А и я делят 5.5 точки от там където иска, като гледам как няма движение в баловете...незнам?
Скромен съвет: задължително я записвайте. Като излязат свободните места, преценявайте дали да отписвате, защото просто при вашето желание може въобще да не се обявят места и съвсем ще я втасате. Малко разходки в случая не са драма. Успех.

# 514
Май излязох неграмотна с написването на ...науки. Срааааааааам.
Ааа, аз преди теб! Преди около 2 седмици питах 😂

# 515
  • София
А какво е СХН ? (ХН може би химия и немски, ама Сто за какво е?)
Joy Пепел ти на клавиатурата!
Софтуерни и хардуерни науки
'Що бре, Слънце, дето Хардуер, там и Химия...
Немския го усвоява, по Химия напредна младежът ....
Ще си се получат нещата Joy С-то може да е от профила на класния (Спорт)

# 516
Ако някое училище пусне футбол с програмиране и немски, ама не много, по малко от трите, ще обере всички момчета в страната Wink

# 517
  • София
Даа, доста странна година Simple Smile
Живот и здраве догодина ще видим дали всичко, което преживяхме като, прогнози, резултати и класирания е изключение или тенденция Simple Smile
За съжаление аз го виждам като тенденция, на която ще се пека бавно и продължително (догодина) Cry

# 518
За протокола: Остава в ТУЕС - КМ. Не успя да се "добере" до 1 желание СП (ТУЕС) и младежа не е много весел. Бала е паднал доста според мен -4-5 точки, по памет. За 2019-18 са  паднали само по 1.5 -2 точки, а при нас бяха нужни повече Simple Smile.
Когато подадохме за второ класиране, му говорих, че няма много шанс да  го прекласират, защото има много точки разлика. Давах доводи за плюсовете на мрежите, за вариант да се прехвърли в 10 клас...., А той спокойно каза "Все пак има и трето и четвърто класиране!" - Бре, голям мерак! Сега съм "ледена" какво му се върти в главата. До довечера дано избистри позицията.
Училището е прекрасен избор и негова мечта (мойта беше НПМГ и щеше да влезе в СХН или физика, но те са по-назад в листата). Но, апетита идва с яденето Simple Smile!
Паралелката  КМ си е много добра .Дори и да остане в тази паралелка ,което не е никакъв проблем ,както сте му обяснили ,ТУЕС организират много кръжоци в които да учи и да се развива.Винаги ще трябват,едни рошковци,които да ги споменават бг - мамите.  Много програмисти има, ама рошковците са малко .Neutral Face

# 519
  • София
Оставаме в 127-мо, математическата с АЕ и ФЕ.
Утре се записваме. Не мога да рискувам с този бал за трето Simple Smile Ще видим портиера с артистичното шалче 😂
Ами...това беше. След две години отново.
На Ваня не и достигат 1,5 точки за тази паралелка. Като имаме опция СМГ ние решихме да опитаме спокойно за трето или дори четвърто класиране.

# 520
  • София
Ще стискам палци на Ваня да намери своето местенце.Нищо не губите.А и вече следващите класирания се случват по-бързо като сроковете .

# 521
Остава японски. Не е мръднал
                  За сега не виждам друг в ЯЕ освен твоят младеж,Грийн! И ако се притесняваш ,че няма да му е интересно дай да го запозная с моя младеж и.....да отиде да тренира кендо.Така ще се запали,че след това трудно ще му го избиеш от главата.При нас така се получи,че на нашия младеж не му стигна 1.5 на 2-ро класиране.Сестра му започна сама да учи японски по интернет и също направи рязък завой в желанията си.В момента учи японски песни.Сега се надявам,че малката ще учи баткото и.....мечта ми е да се отправим на разходка или състезание в Япония. Smirk

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 19:18 от Didia

# 522
Момичетата май имат числен превес тази година или аз се бъркам нещо? Интересна е статистиката...

# 523
  • София
Много интересно как някои деца от малки имат силен задълбочен интерес към чужда култура, език...Много хубаво, обогатява ги.

# 524
Ако някое училище пусне футбол с програмиране и немски, ама не много, по малко от трите, ще обере всички момчета в страната Wink
Точно така. Трябва да им кажем на МОН какво се търси. Това ще ни е първо желание и ще видят всички на какво са способни младежите, когато са мотивирани. Резултатите им от НВО ще бъдат на макс.

Общи условия

Активация на акаунт