СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 144
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, има ли деца приети в 35-то.
Дъщеря ми е приета там с немски, но не намирам актуална тема в Училища, нито където и да било актуална информация. Ще се радвам ако има повече деца и се запознаят някъде поне виртуално Simple Smile

# 541
Стига с тая реплика "мястото от първо класиране се пази". Не се пази! Заявиш ли участие се отказваш от мястото ти и системата те класира наново. Въпросът е, че няма как да паднеш по-ниско в листа с желанията си и затова е сигурно да се играе на ново. И правилната строфа е "в най-лошия случай ще си на същото място", а не че някой нещо ти пази.

# 542
  • гр.София
Честито на класираните на желаното място!  За останалите-нещата да се подредят по най-добрия-за децата -възможен  начин!

Девойката ми нямаше да помръдне в класирането.
Значи си е баш,където трябва.

# 543
Никой ли няма в 133-то АЕ/РЕ?

# 544
  • София
Моля, обяснете ми как е възможно максималният бал за 2-ро класиране за СМГ/АЕ да е 492, при положение, че на първо класиране се влозаше с по-нисък? Не ме засяга, моят е записан, но се зачудих....

Обяснявано е няколко пъти, вкл. и днес преди 2-3 страници- прекласиране на деца/дете в същата паралелка, в която е било класирано на първи тур, но е подало заявление за участие във втори и не се е преместило по-напред.
То не винаги е последното прието по бал дете на първо класиране. Затова и балът му е по-висок от приетото като последно дете от първото класиране.

https://www.bg-mamma.com/?action=post;quote=41096049;topic=12375 … 52bef07c3a00d7c74
Да, но справката за класирането е за приетите, а не записаните. Тъй като мястото на ученика от първото класиране  не може да стане по-лошо на второ, детето, прието на втори етап, е ново( не е приемано в тази паралелка на първи етап). Искам да кажа, че ученикът е в справката за приетите и не би трябвало да го пишат отново като приет на второ класиране.
Точно като приет на второ класиране го пишат.

# 545
Мили дами,

Имаме още един шанс, освен БУЗЕМА.
Моята девойка с БАЛ 311 е класирана за:

СОФИЯ-ГРАД   2   70   19 СУ "Елин Пелин", ГР.СОФИЯ   2689 - Предприемачески - АЕ интензивно ДатЕ   300.000   Незаписал се
И сега ви моля за съвет. Аз нямам нищо против да я запиша, но тя и дума не ще да чуе. Иска да опита на трето класиране за 32ро. Аз мисля, че с този бал е много рисковано да чакаме III то класиране. Ще бъда благодарна, ако споделите вашето мнение.
Честито, Мама Мони! Честито и на всички други, които могат да си отдъхнат!

Здравейте,
Племенникът ми учи там .Доволно е детето. Нямам кой знае каква подробна и задълбочена информация, но съм чела и добри отзиви , според които училището има потенциал, особено с тези езици . Аз лично не съм чувала някъде другаде да се учи датски и норвежки.

# 546
Ох, Мария, ако знаеш днес как пришка ми излезе на устата да обяснявам, че мястото в гимназия Х не им се пази, щом са е преместили напред в желанията и вече е приет в гимназия U,

Но най-култовото беше, когато ме попита друга -"Значи балът му е стигал и за 6-то желания, ние го искаме повече, ама са го приели в .., което сме писали на 5-то. Защо така?"
Е никой не е врачка, че да знае, че искаш шесто пред пето желание..

Сега чакам включване от едни приятелчета дето писали само каквото иска детето, ама детето малко мързеливо  и едва докарало до бал 300 и малко.. Очаквам пак да не е прието никъде от желаните и да трябва да редим в сряда- четвъртък вече нежеланите и останали свободни места.

# 547
Дъщеря ми е приета там с немски, но не намирам актуална тема в Училища, нито където и да било актуална информация. Ще се радвам ако има повече деца и се запознаят някъде поне виртуално Simple Smile
Привет,
Моята девойка е приета в 35 е паралелката с немски и Бел. Ще се радвам наистина ако има повече деца и се запознаят😊

# 548
Привет,
Моята девойка е приета в 35 е паралелката с немски и Бел. Ще се радвам наистина ако има повече деца и се запознаят😊

Чудесно, писах Ви Simple Smile

# 549
  • София
Бендива, на трето класиране редите наново желания - там, където има свободни места
Да, ясно, само сега се чудя да ходя ли да го записвам, а после да ходя да го отписвам....Дали има въобще риск някакъв да не останат места в 133-то, 32-ро и дори във френската, където се целехме?!
И аз така.... Дали ако рискувам да я запиша и после да я отпиша или да не я записвам и направо на 3-то? А и я делят 5.5 точки от там където иска, като гледам как няма движение в баловете...незнам?
Скромен съвет: задължително я записвайте. Като излязат свободните места, преценявайте дали да отписвате, защото просто при вашето желание може въобще да не се обявят места и съвсем ще я втасате. Малко разходки в случая не са драма. Успех.
Бе, то по принцип е така, но ако всички се запишат на второ, места за трето може и да няма. Joy Ако не се запишеш на второ класиране, мястото ти ще излезе в списъка за трето. Иначе ще остане чак за т.нар. четвърто.

# 550
Аз чакам да видя кога баба ми ще пита що не ни е стигнал бала за 1 английска, ами сме във втора...

# 551
Аз чакам да видя кога баба ми ще пита що не ни е стигнал бала за 1 английска, ами сме във втора...
Е, тя ще е доволна. Щом от 9та фег стана човек детето, втора АЕГ направо си е за гордост.

# 552
  • Sofia
Има ли отиващи на трето класиране?
Определено има Simple Smile Ние не се класирахме дотук за желаните места от 1во и второ класиране, ще преосмисляме пътя Imp

# 553
  • софия
Ама по-умен от кака си. Приели са го във 2ра. Къде е втора, къде 9та 😂

# 554
  • София
Второ, подобрено издание. Joy

Общи условия

Активация на акаунт