СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 289
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Сега видях списъка на Бети. Най-много форумски деца - цели 7 има в 91 НЕГ. Simple Smile

Къде е списъкът?

# 886
  • София
В контекста на фазата, в която съм - ми нещо длъжка ми изглежда тази статия. Утре ще я чета. Simple Smile
Напоследък нещо се коментираше тук в темата (покрай статистиките за успеваемост), че се готвят промени ДЗИ БЕЛ да не е задължителен за всички зрелостници. Правилно ли съм разбрала?

# 887
Надали ще са въпроси от типа - познайте кое е това неизучавано произведение:smile:  Вероятно съчинението или есето ще са върху неизучавана творба. Разни въпроси за смисъла на текста. Не е нещо страшно.

# 888
Бети Simple Smile и ние да се включим...момче, МГ Варна -СХН

# 889
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не съм попадала на информация, че няма да е задължителна матурата по Бел. Новото е, че въвеждат минимален праг на успеваемост, за да се смята, че матурата е издържана - 30%. Това ще важи за всички ДЗИ. Ще може да се явяваш и втори път.

# 890
  • София
Дидева и Попеа разискваха нещо по темата.

# 891
Ами те си го казаха хората  за тези 30 процента на една обширна пресконференция след ДЗИ.  Но и при мен има липса на мисловна дейност напоследък и не си спомням дали точно на този брифинг беше...  Обясняваха какви промени предстоят. И за НВО при малките..

# 892
  • София
Бети, за списъка- 2 АЕГ АЕ/РЕ, момче.

# 893
  • София
Прекалено прясно ми е НВО, за да се тревожа за ДЗИ. Да не говорим, че преди ДЗИ ще минем през новия формат на НВО.

# 894
  • София
Оф, писах и се изтрих. Дидева беше дала линк към документите.
https://www.mon.bg/bg/100164
От тук, скролвате и търсите качените документи от 01/07.
Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 5 от 30 ноември 2015 г. за общообразователната подготовка - за ДЗИ по БЕЛ ООП
Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 7 от 11.08.2016 г. за профилираната подготовка - за ДЗИ по ПП.
За мен бяха интересни четива.

# 895
Ние c gadamer ще ги минаваме едновременно. Не ми се мисли как ще е с малкото, което е също като батко си нетрудолюбиво, но за сметка на това няма сякашнещо учебно, което просто да му се получава достатъчно прилично с лекота и без учене. На други фронтове иначе е прекрасен - в  играта, общуването ала д-р Дулитъл с животните и това, че винаги е център на компанията.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 21:59 от Amanda.D

# 896
  • София
Ред, ДЗИ по БЕЛ за сега никой няма желание да го отменя, за мое съжаление! Joy
Но зрелостниците от випуск 2022, ще вземат дипломи, в чиито успех ДЗИ-тата не се включват! Алелуя! Joy

# 897
  • София
Аманда, профил биология трябва да гоните тогава. Един малък Джерълд Даръл си имате явно.
Слънчевата, ще чета, ама утре. 😁
Много странно за мен - как пък в нито едно от училищата, в които имам познати с десетокласници, никой не е предложил профили Мат+БЕЛ в комбинация.

# 898
Сега видях списъка на Бети. Най-много форумски деца - цели 7 има в 91 НЕГ. Simple Smile
Къде е списъкът?
На предходната страница, maria77 го е сложила в скрит текст.

# 899
  • София
Ааа, не с лошо! Flushed
Как мат+бел? За какво ти е профилиращ БЕЛ? В едно с мат? За да държиш по-трудна матура по БЕЛ? Профилирането не се свежда до повече часове по предмета, а до съвсем различна материя, нямаща нищо общо с изучаваната в ООП.

Общи условия

Активация на акаунт