СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 022
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Добро утро. Ние все още се чудим как да процедиране и дали да запишем и да ходим на 3то след като видим свободните места или да не записваме. Приет е ФЕГ АЕ/ИЕ, но много иска НПМГ. Миналата година видях, че е имало доста места на 3то, но не знам тази как ще  е. Знаете ли, ако го запишем днес, само утре ли можем да изтеглим документите, или може и в петък?

# 946
За ветеринарна медицина не е толкова нужен профил биология или природни науки.

# 947
  • София
Колко прекрасно нещо е ветеринарната медицина! Ние семейно нямаме никакъв талант в тази сфера (миналата година двамата с мъжа ми така и не успяхме да дадем хапче на котката - тотален провал след десетки опити 😁), но пък толкова много се възхищавам на хората, които са родени за това.

# 948
  • София и там където не се пуши
Добро утро. Ние все още се чудим как да процедиране и дали да запишем и да ходим на 3то след като видим свободните места или да не записваме. Приет е ФЕГ АЕ/ИЕ, но много иска НПМГ. Миналата година видях, че е имало доста места на 3то, но не знам тази как ще  е. Знаете ли, ако го запишем днес, само утре ли можем да изтеглим документите, или може и в петък?

Обадете се в НПМГ в края на деня и кажете, че сте с младеж ........... , който иска .........., те ще Ви дадат сведение или отидете н място още сега, те обичат и уважават такива деца.

# 949
  • София
Mimi75, коя паралелка искате в НПМГ?

# 950
Аманда, тик-ток е моят бич. Недоумявам как е възможно 1 час без да мръднеш да гледаш глупости. Но си мълча.

Мими75, с какъв профил искате в нпмг? Имам спомен, че и вие физика чакахте. Но ако е биология, фег не е страшна загуба. На Ния учителката по химия й каза, че във фег имат много добра учителка по биология.

# 951
  • София
По принцип иска Химия, но и МАТ също го устройва. В Химията виждам, че не е имало места последните 2 години, но в МАТ е имало.

# 952
  • София
Ние сме доста на кръстопът с евентуално участване на трето класиране (ако въобще има свободни места). Вчера тъкмо почна да говори със стария ентусиазъм за 18то, но в същото време ме пита и дали съм се обаждала в НПМГ да питам дали има свободни места. Даже по едно време се замислих дали да не му кажа, че няма и да го записваме.
Някой знае ли дали има начин да разбера  в тези 1.5т колко деца се събират? Иска ми се, доколкото е възможно, ако ще играем на трето да преценя риска - най-вече да не се разочарова за пореден път. Пък като отминат малко страсти ще си поговорим за това до какво води полагането на усилия на абсолютния минимум.

# 953
Според мен е пълен абсурд да уцелиш колко деца са в 1,5 точки за физика. Аз се опитах за 1,5т за бел+мат, бяха 17 или 19 момичета с по-висок и още грубо толкова със същия сбор. Ама кой да знае всички други фактори. При теб има и състезание, и олимпиада...
В 0,75т в смг НЕ били влезли 11 деца! Мислех, че са 4. Като със същия бал на прието дете има и неприето поне 1.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 15:14 от maria77bg

# 954
  • София
Работата ще е май "Който играе печели, който не играе не печели". Дали ми стиска е друг въпрос.

# 955
  • София
Момичета за НПМГ, звъннете днес следобед там и вижте дали има свободни места и тогава решавайте. Ако не се запишете вашите места във ФЕГ и 18 също ще участват на трето и има шанс ако НПМГ пак не стане да си ви приемат пак там. Но риск винаги има. Може пък да се появи дете с по-висок бал. Каквото и да решите ви стискам палци да се получи и децата да са доволни накрая.

# 956
И аз стискам палци да се получи. Много е трудно с тези разнопосочни желания. Ние поне само езикови паралелки редихме и при всякакъв краен резултат щеше да е доволен. Освен това и особени претенции за училище нямаше извън предпочитанията за сграден фонд:)

# 957
Ето го пак списъка, актуализиран:

Скрит текст:
Списък

Бургас
momosho - НЕГ "Гьоте" Бургас, НЕ/АЕ/ БЕЛ и история
LaDiDa - ПМГ “Акад. Никола Обрешков”, математически профил

Варна
ЛюбОff - Първа ЕГ, НЕ АЕ, момиче
Любопитка - 4 ЕГ, ФЕ, момче
MollyBy - МГ Варна – СХН, момче
marulka_s - 4-та езикова, ФЕ/АЕ/М/ИТ, момиче

Велико Търново
AIR - ПМГ - В. Търново - профил СХН

Пловдив
`ТуиГ - Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", НЕ, момче
змейковица - ЕГ "Иван Вазов", НЕ/РЕ, момиче
luba_rizova - ФЕГ, момче
mrancho - АЕГ Пловдив,  АЕ/НЕ, момче

СОФИЯ

АК
zvanche - момиче

СМГ
zazu1 - НЕ, момче
Aila - АЕ, момиче
tonia - АЕ
selena6 - НЕ, момиче
BFF_ - НЕ, момиче
didita4u – АЕ, момче

НПМГ
tretre - М/АЕ/Инф, момиче
entwickler - М/НЕ, момче
denyil - Физика, момче
dreben78 - Георграфия/АЕ, момче
Ники и Кати – Биология, момиче

НГДЕК
mama vili - момиче

91 НЕГ
Ноеми - момче
t_simeonova69 - момче
reni999 - момиче
liani - момче
noalba - момче
elita - момиче
zigizagi – момче
irinopolis – момиче
Rumi_hr – момче
Chaplet – момиче
jet - момче

164 ГПИЕ
lilfi - ИЕ/ФЕ, момиче
StelaP - ИЕ/ФЕ, момче
Gabuna – ИЕ/АЕ, момиче
prokibar – ИЕ/ИтЕ, момиче

1 АЕГ
✿ Надежда ✿ - АЕ/ФЕ, момиче
Anniki - АЕ/ИЕ, момче
Vrabcho_ - АЕ/ФЕ, момиче
Fifiana – момиче
googlish - момче

2 АЕГ
natalia 76 - АЕ/НЕ/БЕЛ, момиче
HAPPY - момче
Red - момиче
Sangria -
imar - АЕ/РЕ, момче
dbs - АЕ/ИЕ, момиче

9 ФЕГ
maria77bg - ФЕ/АЕ, момиче
мама МОНИ - ФЕ/ИЕ, момче
jam - ФЕ/АЕ, момче
linskia - ФЕ/НЕ
Eulalia - ФЕ/ИЕ, момче
veti - ФЕ/АЕ, момче
Dodiela – ФЕ/АЕ, момиче
Пак тя – ФЕ/АЕ, момиче

73 СОУ
nnik - НЕ/ФЕ, момче
V. Blagoeva - НЕ/РУ, момиче
Mateda – НЕ/ФЕ, момиче
баница йованица – НЕ/РЕ, момче

133 СУ
Медунка - ФЕ/РЕ, момче
nata - AE/РЕ

ТУЕС
Inna_78 - системно програмиране, момиче
Lagertha, момиче
citron - КМ, момче

НТБГ
gadamer - Икономическа информатика с АЕ, момиче
Venito6 - Банково дело с ФЕ, момче

НФСГ
Алиена - момче

1 СУ
blueeye® -  ИЕ/АЕ БЕЛ и Биология

3 СУ "Марин Дринов"
Furia - Графичен дизайн - АЕ, момиче

18 СУ
Amanda.D – ФЕ/ИЕ
Didia - ЯЕ/АЕ, момиче
ninanb - ФЕ/ИЕ, момче
sssani – ФЕ/ИЕ, момиче
19 СУ
Gina L. - момиче

22СЕУ
stanislavchen - ИЕ, момиче
moni-m - ИЕ
*Noel* - АЕ/ИЕ, момиче
Бояна Давидкова 672579 - ИЕ/АЕ, момиче

30 СУ
Просто_майка - ИЕ/АЕ/БЕЛ, момиче

31 СУЧЕМ
clevermary - ИЕ/АЕ, момиче
perunika77 - ИЕ/АЕ, момче
RanaGrig - НЕ/АЕ, момиче
ZedTeeEm – ИЕ/АЕ, момиче

32 СУ
sara7 - АЕ/РЕ, момиче
firosmidia - АЕ/НЕ, момиче

35 СЕУ
ghellebore - НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче
tania5678 - НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче
Vanessy - НЕ/РЕ/Гео, момиче
Selvaggia* - НЕ/РЕ/Гео, момче
Kemi Kemito - НЕ, момиче
Madkatt – НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче

44 СУ
sofy - Графичен дизайн и НЕ интензивно, момиче

127 СУ
Betty L. - АЕ/ИЕ/БЕЛ/ИЦ, момиче
Дикси - Математически, АЕ/ФЕ
Vesana - АЕ/ИЕ
letka73, момче
bubcheto15 - ИЕ/АЕ, момиче
LussyMila – АЕ/Математика

138 СУ
lila – ЯЕ, момиче
НУТИ
milasara - момче

СПГЕ "Джон Атанасов"
catnadeen - КМ, момиче
veenii - КМ, момче
mar_bella81 - КМ
Vesika

В 127-мо вчера ми направи впечатление, че са млади учителите, поне приемащите. Запознахме се с учителките по физическо и БЕЛ, която за съжаление няма да е на нашата паралелка. По физическо ни предложиха да избираме задължително допълнителен спорт, веднъж в седмицата се провеждало занятието - волейбол, баскетбол, футбол или туризъм. Ние имаме проблем със спортовете с топка, заради зъбите, които правихме миналото лято, и избрахме туризъм. Веднъж в месеца, събота или неделя, ще ги водят на екскурзии. Звучи ми добре.
Vesana, АЕ/ИЕ, но природни науки или БЕЛ и ИЦ е вашата паралелка. Ние сме с БЕЛ и ИЦ. Девойката не харесва историята, но това е благодарение на ужасна учителка. Нямаше късмет да попадне при учителката на сина ми, който обожаваше историята. В 1 АЕГ обаче нямаше този късмет уви...

# 958
За профилите- ако ги имаше по мое време, наред с чуждоезиков, бих записала БЕЛ и ИЦ. И последните ми две гимназиални години щаха да са най-прекрасните, с изучаване на любими предмети
Обаче, ако сега бях ученичка, не зная как бих преглътнала"... Идентифицира избора на смислопораждащи стратегии..", "светогледни модели..." (от ПП БЕЛ).
Мдааа... "Ту арфа звънлива, ту меч на майстор художник в ръцете..."

# 959
  • София
Ние няма да записваме, но ще ходим до училищата в края на деня да питаме дали има незаписани ученици. Така ще имаме някаква представа за риска.

Общи условия

Активация на акаунт