СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 184
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 930
Googlish, заповядайте! 😉
Моята девойка е с изявен интерес към БЕЛ и История, изкуства, езици.
Единствената възможност за  профил Хуманитарни науки с добро ниво е в настоящето училище.
Аз следвам и подкрепям интересите на детето. Тя пък работи в посока да постига целите си и проявява постоянство в желанията си
Лично нейно решение беше, как да подреди желанията си, аз само бях длъжна да й посоча и разясня всички възможности.
Всичко друго е субективно и  индивидуално.Simple Smile

# 931
  • у дома
Светле, защото не за всеки е лесно да учи език. За твоите, за детето на Аманда и други е лесно, но за мен и менеподобни е ад. Simple Smile

Офффф и аз съм така-не знам грам чужд език-руския ми е на ниво като гледам филм да разбирам,по принцип и книга мога да чета на руски ама с помощ от речник,но да говоря не ми идват думите...АЕ съм учила на курс от няколко месеца ,но ми беше много трудно и  не продължих и сега знам на ниво 2 клас.Аз съм от по-старото поколение и съм учила седмично само 2ч ФЕ в МГ,от който абсолютно нищо не знам,даже и да чета съм забравила...
Аз харесвам матемагиката,обожавам морето и мразя ЧЕ,защото ги уча трудно.И на двете ми деца им се отдава математикага,но не я харесват,за обичане да не говорим,мразят морето и им се отдават ЧЕ-отдавна имах подозрения,че са ми ги сменили в родилното,ама пусто набора просто ми е одрал кожата...
За 10г учене на АЕ големия хартиен речник или граматика по АЕ не съм видяла да се ползва-дребен също не е.Големият поне в начална степен пишеше по 10 пъти новите думи-после не,защото никой не му искал-а че аз искам си е мой проблем,не негов-наборът и в начална степен не е писал думи.Ама си знаят-как се е учило едно време език и как сега са явно две различни неща.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 02:20 от svetlaem

# 932
  • София
Бети, благодаря за списъка- девойка 31во сучем с ИЕ/АЕ.
При нас четенето не е проблем, но си кълве нейните фентъзи поредици...от училищния списък си припомни старогръцките митове, харесва ги. Вероятно ще продължи с Илиада.
Успех на всички за трето и следващи класирания!

# 933
  • у дома
Момичета от Плевен, отдавна се каня да ви кажа колко съм възхитена от сайта и абсолютната прецизност на информацията на СУ "Иван Вазов"- Плевен .  Има изнесен списък на паралелки с класни ръководители след първо класиране! Може да се види кои паралелки не са запълнени и спокойно да се планират нещата. От този сайт си вадехме пробни изпити и още тогава се размечтах да се преместим в Плевен в това училище🤩  Кажете дали и  обучението в това школо е толкова прецизно и не ми убивайте романтизма 😁
Хаха и аз живеех в същия романтизъм,но момичетата споделяха през годината...Господинът по ФВС беше култов просто-пращах му заданията,които момичетата споделяха на една приятелка,която е учител по ФВС,защото се чудеше как да си разнообразява часовете и тя беше на мнение,че се занасям с  нея.
Иначе за ПИ съм напълно съгласна-перфектни са,още с големия ги следя,значи поне от 5 години.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 08:28 от svetlaem

# 934
  • София
За списъка на Бети: София, 164 ГПИЕ, момиче И / Ит

За четенето - не мога да изтръгна книгата от ръцете й, макар че преди 10 дни полетя от 2-3 метра, хваната за един изсъхнал клон, и е с мозъчно сътресение. Та засега не бързам със задължителния списък.

# 935
  • София
Бети, за списъка - 91 НЕГ, момиче

# 936
Aila, мисля, че сте взели правилното решение. Сигурна съм, че ще се справя с лекота и ще бъде щастлива в новото училище! Пожелавам го и на двечките! 🙂

# 937
Това, за което говорите го има във Варна в Хуманитарната гимназия. Паралелка "Хуманитарни науки" профилиращи предмети БЕЛ, ИЦ, МАТ, ИТ. Интензивно изучеване на АЕ, вторият език се избира в 9 класНЕ или РЕ. Интересна комбинация и даваща мтого възможности за деца, на които им въррят и двата предмета, нещо, което рядко се среща. Като се има предвид, че миналата година във Варна нямаше почти паралелка без3, 4 профил, това е добър избор за деца. Иначе нямам лични наблюдения върху училището, но ето, възможни са профили БЕЛ и МАТ в една паралелка

# 938
Red, вие не избрахте ли паралелка с профил математика? До известна степен си е две в едно. .
Колко бъдещи ветеринари има:grinning: . Дали като малки не обичат всички животните?
Моите и двамата не се страхуват от това да се грижат за животни при проблем. На нашата кокерка често й се забиват осили, които правят жестоки рани, дълбаят навътре, ако не сме ги видели навреме, за да ги извадим. Третират мястото, промиват със спринцовки. Дори и да се съпротивлява, я държат здраво.
А скоро куче на приятели имаше проблем и големият отдавна ни разправяше, че според него кучето има тумор и трябва да я оперират. Когато наистина се оказа така, заключи- кой ще стане ветеринарен лекар:)
Но при малкото има интерес и към големи животни. Даже твърди, че най- вече на тях иска да помага- на крави, коне и пр. Мечтата му е и да има огромна ферма и да живее в "истинско село" Simple Smile. Харесва и всякакви птици.  
Светле, много готино това с миенето и чесането Simple Smile
Бисе, така трябва да се постъпва при изявен интерес.
Какво е "тиктоци"?

# 939
  • София
Здравейте, престрашавам се да се включа и  аз .
За списъка на Бети - 91 НЕГ , момче.

# 940
  • Пловдив
Аманда, тик ток, така популярния сред "кифлите", както се изразява набора. Май повече момиченца го ползват наистина. (е, и той наднича, ама тайно, да не му падне реномето на непукист инкад нещата) .

# 941
Сетих се - това е да направиш нещо шантаво и да се снимаш ли? Една позната ми обясняваше колко е популярно...
п.п потърсих - социална мрежа е

# 942
Успех на всички, които ще участват на трето класиране! Дано нещата се подредят по най-добрия начин за децата. Тази година ни показа, че не може да се планира и предвиди всичко. Съдбата си знае работата и вярвам, че нищо не се случва случайно. 

# 943
Здравейте,
Благодаря за съпреживяните моменти, за точните прогнози, за навременната и достоверна информация.
За попълване на списъка - 2АЕГ - АЕ/ИЕ - момиче.
Успех на тези, които продължават.

# 944
  • София
Аманда, моята наборка има за цел ветеринарната медицина. Заради животните, да. Но и защото много й харесва биологията, сама си се обучава и търси допълнителна информация. Затова смятам, че НПМГ си е нейното място. Малкото е набор 2011, за сега не мога да кажа накъде ще наклони след 5 години, но ще сме пак заедно май. 😎

Общи условия

Активация на акаунт