СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 271
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
gadamer, и мен ме втрещиха неизучаваните произведения.. То неизучавани добре, ама ако са и непрочетени ... ко прайми
До 2025 дано им се изгладят идеите и реформите..

Охх, влязох да питам утре ли ще излязат свободните места за третото класиране?
Ох, как утре, утре е още записване от второто 😏

# 916
Дикси, 2011 е.  Малък е, ама се мисли за голям:) Приличат си и големите, и малките:)

# 917
  • София
Е аз веднага бих си избрала точно тази комбинация.
Литературата ми е слабост, надали има нещо друго, което може да изгради човек толкова разнопосочно; математиката страшно много харесвам всъщност, колкото и да ми писна т.г. Явно съм малцинство с тези си афинитети, де.
Абсолютно съм съгласна за литературата. И на мен ми е любима.
 Между другото, паралелката с руски във 2АЕГ дълги години беше с профили мат и бел. Много и се дивях още навремето, когато профилите нямаха особено значение /да не кажа - никакво/. А сега, по новата програма и предвид вероятното значение на профилите за кандидатстването в университет, не знам кой би избрал такъв профил. Освен теб, де. Joy

# 918
  • София
Светле, защото не за всеки е лесно да учи език. За твоите, за детето на Аманда и други е лесно, но за мен и менеподобни е ад. Simple Smile
Ами най-вероятно е ад, защото нещо някъде се е объркало изначално по трасето. Подобно на другия сценарий, съгласно който за огромно количество хора адът се нарича математика.
А всъщност и в двата случая изобщо не става въпрос за липса на заложби. И математиката и езиците представляват знакови системи. Може би на първо четене за едни хора е по-лесно едното, а за други - другото. Но според мене просто става въпрос за ужасно несъвършена образователна система.
Защото тези две сфери имат много общи неща.

Санака, ама аз няма как да избера руски. Та пак бих пропуснала такава паралелка. 🤣

# 919
  • София
Бети, включвам се с момче в НУТИ.

Мария, същите терзания имах и аз с литературата и реших да му оставя Митовете на Кун, които бях свалила още за 5ти клас, а Библия хич няма да го карам да чете.

Аманда, същото играхме днес с четенето- снощи пожела да спи у приятел, казах му да се прибере сутринта, за да може преди английския да чете. Последва лек пазарлък, накрая стигнахме до консенсус да чете след английския и танците. Мхм, прибра се, поизми се, легна да чете и ... заспа. Mr. Green

# 920
Трети и четвърти профил, които предлагат в нашето училище на математическата паралелка, са АЕ и ИТ. Добре ми се струва като баланс за втори гимназиален етап - математика, информатика, АЕ и ИТ. Да му мислят обаче тези, които тогава разберат, че това не са техните предмети.
Малкият си мисли за ветеринарна медицина, а аз мисля, че добре би му паснало. Той е доста различен от набора. Не крои световни планове, харесва простички неща. С много по-трезва преценка е относно реалности и собствените си възможности. Имам съмнения обаче, че биологията в седми клас може и да не му хареса особено и да го разколебае каква паралелка да избере.

# 921
  • sofia
Момичета от Плевен, отдавна се каня да ви кажа колко съм възхитена от сайта и абсолютната прецизност на информацията на СУ "Иван Вазов"- Плевен .  Има изнесен списък на паралелки с класни ръководители след първо класиране! Може да се види кои паралелки не са запълнени и спокойно да се планират нещата. От този сайт си вадехме пробни изпити и още тогава се размечтах да се преместим в Плевен в това училище🤩  Кажете дали и  обучението в това школо е толкова прецизно и не ми убивайте романтизма 😁

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 23:27 от googlish

# 922
  • във фурната
Бети,за списъка: 73 СУ, НЕ/РЕ, момче

# 923
Бети, за списъка: 91 НЕГ, момче

# 924
Момичета от Плевен, отдавна се каня да ви кажа колко съм възхитена от сайта и абсолютната прецизност на информацията на СУ "Иван Вазов"- Плевен .  Има изнесен списък на паралелки с класни ръководители след първо класиране! Може да се види кои паралелки не са запълнени и спокойно да си планират нещата. От този сайт си вадехме пробни изпити и още тогава се размечтах да се преместим в Плевен в това училище🤩  Кажете дали и  обучението в това школо е толкова прецизно и не ми убивайте романтизма 😁

Аз ще предостъпя ред на Бисето, ако иска да се изкаже.
За себе си съм решила повече да не се връщам, и в мислите си, там Grinning

# 925
googlish, училището е като препоръката за доктор - няма добър и лош, а такъв който ти е помогнал и който не ти е помогнал 😉

С две думи имам близки с мнения в двете крайности за училището.

# 926
googlish, Бисето заради магическия сайт го избра училището.

# 927
  • София
И аз за списъка, момиче 9 фег ФЕ/АЕ.

# 928
  • София
Аманда, извинявай, но забравям Grinning Кой набор е малкото ти момче? Дали няма отново да сме заедно в кампания? Малкият ми е набор 2009.
Иска да учи медицина, защото нямало математика 😂
Малката ми дъщеря е 2009 г набор. За момента е решила да става ветеринар. Идеално би и паснала паралелката природни науки, където е класирана Ваня Simple Smile. Последно семейният съвет реши утре да отидем и да запишем Ваня в 127-мо природни науки, пък след обявяване на свободните места ще мислим дали да се пробваме на трето или да разчитаме на вътрешно преместване.
Благодаря много на Дидева за линка със свободните места и на коментара на потребител за свободни места точно в паралелката с НЕ.

# 929
  • варненка от София
Днес и ние се записахме, на практика не мръдна на второ класиране - приета беше по второ желание и така си и остана, на практика то беше първо до юни месец, след матурите и резултатите се прокрадна друга идея, но явно съдбата си знае работата - та днес вече приключи сагата.

За списъка - 4-та езикова Варна, ФЕ-АЕ-М-ИТ, момиче.

Униформи днес поръчахме и платихме 236 лв, та си викам дано тръгнат присъствено на училище, белким ги разходим тези униформи и да им избием парите Simple Smile Учебници най-вероятно септември, макар че ми се искаше сега да ги взема и да приключа с това, ама ще се чака първата родителска, така ми казаха днес.

Аз си я карам да чете, не ме чува много, но съм упорита и настоявам. Гръмнала ми е главата от тиктоци и K-pop, трябва и обща култура, та сега мъчи Антигона.

Иначе и нашата малка щерка е 2009 набор, та тогава пак емоции такива, но там вече ме е страх, като я зная как се справя с математиката и колко я мързи....

Общи условия

Активация на акаунт