СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 031
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Добро утро!
Да се присъединим и ние към голямата група на 127мо, Природни науки. Младежът не мръдна от първото класиране. Напред беше само НПМГ с биология, за което нямаше шанс с ниските точки от състезанието там. Записахме го вчера, запознахме се с учителките по БЕЛ и физическо и също избрахме туризъм. Simple Smile Казаха ни да следим за родителска среща преди 15.09 на сайта на училището и изразиха надежди не само да започне присъствено годината, но и така да продължи.
Желая успех на всички, чакащи трето класиране!

# 961
  • София
Ние няма да записваме, но ще ходим до училищата в края на деня да питаме дали има незаписани ученици. Така ще имаме някаква представа за риска.
Стискам ви палци, всичко да се нареди по най-добрия начин.

Вчера записвайки  девойката видях, че имаше много малко незаписали се деца в 1 АЕГ.

# 962
Няма ли утре сутрин да се знае официално къде колко бройки има? Струва ми се странно от училищата да дават информация на всеки обадил се.

# 963
  • София
Гледам пишете за лятното четене. Аз понеже си знам човекът, а и с тези произведения за 8 клас,  затова купиш христоматията поне нея да прочете. Обещава да почне "от понеделник", но това беше преди две седмици и понеделника все не идва Simple Smile Всъщност през годините е прочел митовете и легендите на Кун и много му харесаха, чел е и Библията на Бърк, така че има някаква представа. Засега не го напъвам, оставила съм го да диша, но му казах, че оттук нататък се оправя сам, защото нито с френски мога да помогна, нито с математика. И той съвсем сериозно ми отговори, че защо да не помагам по математика, ще изуча и осмокласната, както направих със седмокласната. Обаче аз най-сериозно му отговорих, че съм му намерила девойки от ФЕГ, които при необходимост ще помагат по математика и моичкият се притесни и реши, че наистина всичко вече е уредено. Междудругото вчера си писах с една позната, с която не съм се виждала от много време. Децата ни бяха заедно в детската градина. И тя е във ФЕГ с английски и е много готино и сериозно момиче. Въобще подозирам, че момчетата от другите паралелки ще наобикалят английските девойки Simple Smile

# 964
  • Отвъд алеята зад шкафа
За НТБГ има още девойка, на Илит.

# 965
Наборът мисли, че Тик-ток е голяма простотия и постоянно занася дребния, който е луд по него и все гледа някакви клипчета там или праща свои.
И малкият си мечтае за ферма. Големият говори за разни мощни коли, а дребният вика, че на него му трябвала някаква най-обикновена кола. Да можел да си закачи ремарке и да си кара тор з градината. Понякога се чудя кой е големият и кой малкият.

# 966
Добро утро, питането ми е следното може ли днес да се запишеш и утре когато излязат свободните места да се отпишеш и да участваш на 3то.Благодаря

# 967
Добро утро, питането ми е следното може ли днес да се запишеш и утре когато излязат свободните места да се отпишеш и да участваш на 3то.Благодаря
Да.

# 968
                      Можеш,но внимателно си прецени риска.

# 969
  • София
Можете, но така мястото, което сте заели днес, няма да излезе за трето класиране. Така го губите, както вие, така и други деца.

# 970
Благодаря на всички , трудно решение.

# 971
  • у дома...
Вчера цял следобед и до късно вечерта девойката си писа с още 4 нейни съученички от новия клас. Очарована е. Много бързо намериха общ език децата и даже са се разбрали към края на август да се видят.
Снощи ме пита дали съм харесвала "Илиада". Предложих ѝ да изгледа "Троя" с Брад Пит - отряза ме тотално. Ще пробва "Хамлет". Но пък страшно много харесала сонетите на Шекспир.

# 972
  • София
Благодаря на всички , трудно решение.
Къде сте приети и за къде искате?

# 973
А моят още не е намерил бъдещи съученици и аз съм малко притеснена.

# 974
А моят още не е намерил бъдещи съученици и аз съм малко притеснена.
Че ще е единствен в класа ли? 😂 Няма начин, споко.

Общи условия

Активация на акаунт