СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 923
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 260
A след като моето дете е записано още на първо пласиране, ще мога ли да видя в профила му свободните за трето..
Дебна за приятелско дете

# 1 261
  • София
Дали е същата учителка наистина? С инициали ПБ?

# 1 262
Нямам нищо против нито едно дете, пък било то министерско.Но с кой акъл родител причинява това на дете, което няма математически заложби?! Та това е просто едно дете и не заслужава такова отношение!
Имам всички таблици с резултатите от пробните изпити и от същинския изпит през въпросната година и това дете просто не беше за математика.
Същата тази година в тези списъци беше и синът на Кристиян Вигенин, но неговото момче показваше високи резултати. Ами браво на детето.

# 1 263
  • София
Същата руса дама, с дете с първо име, започващо с Е.

# 1 264
  • София
Хах, синът на Владко се е борил с нашите. На Вигенин синът в крайна сметка учеше в друго училище, приятел ми е. Сега май е във Втора английска, ако не бъркам какво беше пуснал на стената си във фейса.

# 1 265
Децата не са виновни, на 12 все още превес взимат амбициите на мама и тате

# 1 266
  • София
Същата руса дама, с дете с първо име, започващо с Е.
Абсолютно тя е, да. 😁
Пък иначе казала, че е притеснена, защото заради резултата по БЕЛ синът ѝ може и да не успее да остане в СМГ...

# 1 267
  • София
Ние говорим даже за 4-ти клас, тогава бяха на 9-10.

# 1 268
  • София
Да, аз не съм обвинила дететео, а  родителите... Едно, че по нечестен начин го намърдват, второ, че за несправянето му търсят вина в училището. Редно е да се усетят, че не е за там, щом са нужни уроци.

# 1 269
  • Пловдив
Мама Таз, може да видиш местата през профила на твоето дете. Поне се надявам да може - за Пловдив се виждат така.

# 1 270
Бъркате. И двете деца се справиха, и двете деца играха честно в 7 клас, а едното и в 4ти клас. Не, не е във 2 АЕГ, но това вече става клюкарстване.

# 1 271
  • София
За София още не са въведени свободните места в платформата.

# 1 272
  • София
Мария,  в кое бъркам, преразказвам думите на майката, за уроците е споделила  самата тя.  А в 4 клас със сигурност влезе детето с връзки, явно много яки. Поименният списък го имаше на сайта, с очите си видях къде се намира в класирането. Тоест говоря единствено и само за неспрвянето му в 4 клас.Никъде не съм казала, че в 7 клас нещо нечестно има покрай него. Браво за 100-те му точки Simple Smile Това не променя обаче нищо  от случилото се назад във времето, за което говоря аз.

# 1 273
Не зная коя е учителката и кое е детето. Коментирах за децата на политиците, които тук се спрягаха. Едното има бал за смг на второ класиране, а другото още на първо класиране си го записаха, където го приеха (не във 2 АЕГ).

# 1 274
  • о`майна лунна нощ е
Мама Таз, може да видиш местата през профила на твоето дете. Поне се надявам да може - за Пловдив се виждат така.

Нещо трудно се ориентирам този път. Коя секция да гледам?

ПП - видях - План-прием- Трети етап

Общи условия

Активация на акаунт