СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 897
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Бъркате. И двете деца се справиха, и двете деца играха честно в 7 клас, а едното и в 4ти клас. Не, не е във 2 АЕГ, но това вече става клюкарстване.
Опс, поправям се, в Първа английска е. Не си бях дала за цел да запомня, поправям се.

# 1 276
  • София
Не зная коя е учителката и кое е детето. Коментирах за децата на политиците, които тук се спрягаха. Едното има бал за смг на второ класиране, а другото още на първо класиране си го записаха, където го приеха (не във 2 АЕГ).

Писах ти на лични името Simple Smile, понеже е нередно тук да се коментира в конкретика с имена.

# 1 277
В електронната платформа се виждат свободните места за трети етап за: Бургас, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Смолян, Шумен.

# 1 278
В сайта на МОН "Класиране" пак изчезна. Нормално ли е?

# 1 279
Честното "портмоне" на да се свети името Му- ББ.

От преди няколко часа екс "портмоне" , вече кинтите са у вуйчо
Ама представяте ли си какво мотивационно писмо е написал Simple Smile
Може да е ползвал мотивационното на Милен Велчев, ако го е забравил в кабинета 😁
В интерес на истината, въпреки че в 5 клас тези деца са приети с "писма", за 8-ми се справят сами 🙂

# 1 280
  • София
Казусът с учителката е друг, Мария. 😊
Всъщност писали сме си двете по темата.
Иначе преди три години приятелско дете остана пето под чертата в СМГ. И не го приеха. Не е като да не се ядоса човек.

# 1 281
  • София
За СМГ преди 3 години бяха с имена списъците, както на пробните изпити, така и на крайния. Така че много добре могат да се видят точките. Не са 1 и 2 децата, влязли с точки доста под необходимите.

# 1 282
Не е на лично Simple Smile. Мерси за поздравленията.

# 1 283
  • София
Включвам се с въпрос - как изглежда профилът на децата ви сега в priem.mon.bg?  Изчезна отново Класиране-то и ни стоят желанията от първи етап, а съм сигурна че вчера имаше статус Записан, проверих го. Така ли е при всички? След първото ми е ясно защо беше, но сега като не участваме за трето защо го "пипат" изобщо?

# 1 284
  • София
Малко гадно  се възползваш, Уоруик, от грешката ми. Каквото и да  е, не е редно да използваме името на детето тук.. Каквото и да е ставало, то е дело на родители, управа на СМГ, РУО, МОН и не знам още на кого.
Та най-добронамерено ще те помоля да го изтриеш.

# 1 285
  • Пловдив
Да, нормално е да изчезне - миналата седмица беше същото между първо и второ класиране. В понеделник се появи отново.

# 1 286
  • о`майна лунна нощ е
Да, изчезва този раздел. И преди излизане на второ класиране след като вече имаше записани и заявили участие за второ, беше така. Дупка между 17-ти и 20-ти юли.
За Пловдив свободни места в по-желаните училища има в:

Руската - 1 за момче с английски, 1 за момче с немски, 1 за момче с френски
Английската - 1 за момче с английски
МГ - 1 за момиче математически профил с английски
Търговската - 1 обща бройка икономика и мениджмънт

Хуманитарната е със 100%-во записване и нямат обявени места. Въпреки че се е освободило едно момче с немски в Руската, няма да си изтеглям документите от Хуманитарната и оставаме, там където ни беше късметът.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 13:38 от `ТуиГ

# 1 287
  • Пловдив
В Пловдив много слабо откъм места, много. Миналата година сякаш е имало повече. За 1 място тук и там не си заслужава, аз се надявах поне общо 10 ставащи места. Нито в Патриарха има, там чаках да видя с испанския какво ще стане, нито другаде. Пфу. И аз няма да се пробвам, а и синковеца не иска. Дори в ЧХ няма, което ни беше буфер след хубавите училища, а миналата година имаше поне 2 места. Аз говорих с позната, детето й учеше там, та тя каза, че голяма част от децата са си останали в това училище. Не им се учело. Та, това обяснява и липсата на места и в обикновените гимназии, които все пак са ок. Ами живи и здрави!

# 1 288
  • София
Леле, колко съм зле!
Чак сега разпознах Русалката. 😁
Ама не си ги сменяйте в комплект тия никове и аватари, де. 🤣

# 1 289
  • София
И аз я разконспирирах Русалката, нищо че се е дегизирала Simple Smile. Междудругото май само за нашата седмокласна одисея не си ни съставила стихотворение, за което маааалко съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт