СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 898
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Това го знаем само аз и група съветски учени:)
Аз го знам : и група съветски туристи! Simple Smile
Много често го използвам в контекста: така си мислиш ти и група съветски туристи!
Аз се чудя да включа ли и 22-ро като има момичета, които ще се изкушат....??! И да го набутам ли моя при момите?

# 1 426
  • София
Хайде, успех на 3то класиране на тези, които ще участват в него. Ние си оставаме във ФЕГ. Много търсена тази година, нито едно място за младежи там Simple Smile
Вчера, когато говорихме с НПМГ за местата, учителката ни пита защо искаме да се местим от ФЕГ при тях, при положение, че във ФЕГ подготовката по Химия и Биология била доста добра, даже били се класирали децата на по-предни позиции от техните.
Не знам дали искаше да ни успокои, или наистина е така, или пък от двете по малко, но тъй или иначе избрахме да си останем във ФЕГ, да научи два нови езика. Той до 10ти клас може и да се е отказал от химията, и отново да си се върне към математиката.

# 1 427
  • София
Освен Мартин, и Слаш има днес ❤. Две любими групи от възрастта, на която са сега нашите мъченици  Grinning
а Home баш ми е много скъпа, благодаря!

# 1 428
Milasara, да са ти живи и здрави рождениците!

# 1 429
Milasara, честит празник! Да сте живи и здрави цялата артистична фамилия Hug
Във фег наистина подготовката е на ниво, Малинка Шопова по химия е доста известна, учителката по биология също е добра! Водят допълнително часове за желаещите. Така че мисля, че няма за какво да съжалявате!

# 1 430
  • София
Във фег наистина подготовката е на ниво, Малинка Шопова по химия е доста известна, учителката по биология също е добра! Водят допълнително часове за желаещите. Така че мисля, че няма за какво да съжалявате!
Happy, благодаря! Дано ни се паднат тези учители на нашия клас Simple Smile

milisara, честити да са ти рожденниците Simple Smile

# 1 431
  • София
Малко да ви извадя от седмокласните перипетии с един поздрав по случай днешния рожден ден на един общ форумен любимец, на който всъщност е кръстен набора, докато останала част от света си мисли, че е на свеки:)
Дейвид ли?
Той пък е на моя рд - 9.05. , бях много горда от този факт
Честит празник и от мен на Миласара! Живи и здрави!
Възхищават ме тийнове, които се борят и искат определено училище. Моят син никога не е бил от много ориентираните, знаеше само че иска с биология.
Успех на рискуващите!

# 1 432
  • гр.София
Milasara , наздраве за рождениците ти!

Ето една  съвсем прясно излязла книга за жена-  " Математика за феите". За Ада Байрон.  Не знам,подходяща ли е за тийнове,но аз се вдъхнових да я прочета.

# 1 433
Хайде, успех на 3то класиране на тези, които ще участват в него. Ние си оставаме във ФЕГ. Много търсена тази година, нито едно място за младежи там Simple Smile
Вчера, когато говорихме с НПМГ за местата, учителката ни пита защо искаме да се местим от ФЕГ при тях, при положение, че във ФЕГ подготовката по Химия и Биология била доста добра, даже били се класирали децата на по-предни позиции от техните.
Не знам дали искаше да ни успокои, или наистина е така, или пък от двете по малко, но тъй или иначе избрахме да си останем във ФЕГ, да научи два нови езика. Той до 10ти клас може и да се е отказал от химията, и отново да си се върне към математиката.

Аз пак да взема отношение, без да са ме питали.
Mimi75, по мое мнение, добре сте решили. Преди 8 години аз отказах големият от НПМГ, въпреки че беше приет с химия. Приеха го в 164 ГПИЕ и нито за миг не сме съжалявали и двамата. Освен че научи испански, имаше и страхотни учителки по химия и биология. Любовта към химията не се изпари и сега учи фармация.

# 1 434
  • София
Честити да са рождениците на Миласара!
😊

# 1 435
Да ви питам нещо, значи. Защо според вас е този наплив към езиковите гимназии? При положение, че е ясно, че завършилите такива ще бъдат веднага подхванати от месомелачката "кол център". А, ако и продължат филология няма и да имат друг избор. Интересно ми е да чуя мнения, не, че и ние не драпаме натам Simple Smile

# 1 436
Честито на рождениците! Да са живи и здрави!

Много емоционален ден! Много се зарадвах на местата за АЕГ, дано се решат на тази стъпка, мисля, че имат шанс.

Mimi75, и Ния е любител на химията. Ако има такъв клуб във фег, няма да е сам Simple Smile За трети и четвърти профил би избирала между: химия, ит, литература и математика. Близнаците са трудни в правенето на избори.

# 1 437
Защо пък непременно филология след ЕГ? Могат да си учат каквото си щат. Пък ако с работа в кол център могат да си подпомогнат студентските години е чудесно.

# 1 438
  • Пловдив
Да ви питам нещо, значи. Защо според вас е този наплив към езиковите гимназии? При положение, че е ясно, че завършилите такива ще бъдат веднага подхванати от месомелачката "кол център". А, ако и продължат филология няма и да имат друг избор. Интересно ми е да чуя мнения, не, че и ние не драпаме натам Simple Smile
Аз не мисля, че децата с ЕГ ще останат само със средно. Профилирането вече е след 10 клас ✌

# 1 439
Моето дете избра ЕГ пред МГ  с идеята да научи добре два езика и след това да следва в Германия или Австрия.
С баща му бягме ок и с професионална паралелка, но му обяснихме, че може и да има проблем след това със следването.
Повечето деца с НЕ във Варна започват да работят от 10 клас обща работа по хотелите или пък в колцентровете, търсене има.. , но мисля са единици, които остават в тази сфера.

Общи условия

Активация на акаунт