СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 856
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Добре де, може ли по-ясно да го обясните, като за простосмъртни? 😁

# 1 531
  • Бургас
Цитат на: SamoDiva
Новина за третото момиче с 2х100 още не съм срещала.

Теди от Бургас е  третото дете изкарало 2×100 но НВО. Отива в НЕГ
[url

# 1 532
  • София
Ами те тази игра могат да я разиграят до 4-то класиране, при което има случаи да обявяват свободно място и срок за записване до след 30 мин. Така едни деца, на едни хора... Ама пък тази година нали режима по надплановия прием не е толкова затегнат?

# 1 533
Горе долу започвам да разбирам.
Искам СМГ, не съм приет там, а в 91 НЕГ + АК. Записвам се в АК. Кандидатствам на трето, ако стигна до СМГ, тегля документите от АК. Нещо в този стил ли?
Joy Пак не се записваш и пращаш топ място ма четвърто.

Това трябва да намерят начин да се спре. Някои хора си удължават времето за избор и чакат сигурно звездите да се подредят благоприятно и да им проговорят и остават от врътките прецакани деца, които за половин- една точка са останали извън желана паралелка, за да се налудуват опиянени от   избора си, доста по-малък брой.

# 1 534
Могат, да. Не знам кой е крайният срок за въвеждане в НЕИСПУО на всички записани в осми клас, но предполагам, че е достатъчно дълъг.

# 1 535
Толкоз гимнастики за едно място в общинско бг училище! Че ако не можеш да влезеш с нво в смг (защото разбирам, че основно за там мислите, че е играта), как ще го завършиш?

# 1 536
  • гр.София
Сериалът стана напрегнат. Как да си легне човек да спи?!

# 1 537
Както го завършват всички , влезли на трето и четвърто класиране. И говорим по-скоро за недостиг на няколко точки за първо и второ класиране. Не за някой, на когото не му достигат двайсет.
Днес коментирахте надпланов прием в пети клас, завършил благополучно в седми.

# 1 538
  • София
Сега остава да споделите каква е мотивацията на високобаловия кандидат - финансова или сърдечно-емоционална.
Иначе току-що и на мене ми увисна ченето - толкова зор за държавно училище в БГ?

# 1 539
  • София
Мария, така, както са го завършили онези, които в 4ти клас са били на не знам кое място под чертата...
Синът на Милен Велчев е набор на моето. Бяха приети в един клас, в 107мо. Знам на кое място беше в списъка на СМГ. Знам и къде започна учебната година в 5ти клас..

# 1 540
Преди време си играх да правя едни графики - държавен план-прием в осми клас на няколко гимназии срещу брой явили се на ДЗИ от същия випуск. За една гимназия беше брой приети в пети клас срещу брой явили се на НВО в седми от същия випуск. Имаше много интересни резултати. Десетки бройки нагоре. Та, мотивация явно има.

# 1 541
7 клас ЗП и малко фуч е лесна работа. Но 5 години с ПП математика и информатика не ми е за всеки.

# 1 542
Сега остава да споделите каква е мотивацията на високобаловия кандидат - финансова или сърдечно-емоционална.
Иначе току-що и на мене ми увисна ченето - толкова зор за държавно училище в БГ?
Бисето, предложи онова на Бали, ама като го гледам и за там връзки ще трябват.
Тъй че за БГ училище е борбата. Grinning

# 1 543
Това, че на някого не са му стигнали 2-3 точки на второ класиране далеч не означава, че няма да се справи. И не говоря само за СМГ.

# 1 544
  • София
Тогава в софийската игра със сигурност е и 91 НЕГ. И евентуално 1 АЕГ. В последната и миналата, и тази година, има еквивалентен немалък брой свободни места за трето.

Общи условия

Активация на акаунт