СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 635
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 2 055
Значи, аз ако познавам родителите и детето в очите ще им кажа какво мисля за тях и колко прости, и комплексирани са всъщност.
Това нормален човек не би го направил Stop
Абе що се връзвате 😂

# 2 056
Ми не ви разбирам софийският хумор 😂

# 2 057
На първо смг АЕ, на второ смг НЕ и сега явно 164 или нег Simple Smile
Викаш, РУО-то му изяде мястото 😂

# 2 058
11тият, незаписан явно е нашият герой Simple Smile

# 2 059
  • София
Ми не, не е ОК такава игра. Няма практическа полза от нея. Чесане на его + да прецакаме другите. Може и да е семейна ценност, знае ли човек.

# 2 060
  • София
Такава игра е напълно възможно да е извадила някое дете от неговото първо желание. Споделям мнението на rummi_pl.

# 2 061
Абе, хора, не всички си казват всичко. Пък и родителите да ходят да подават за 2-ро...Сигурно цели СМГ или НЕГ и ако го приемат на 3-то, "ще го мислят". 😉

# 2 062
Може - прави го. Ако всички училища имаха задължението да оповестяват където трябва записаните в максимално кратък срок, това нямаше да е възможно.

# 2 063
  • София
Едно е да изкараш висок бал и да можеш да избираш, съвсем друго е да се подиграваш с желанията на другите.

# 2 064
Явно е семейно забавлението. Три класирания и ако не детето, поне някой от родителите да се беше сетил, че е нередно това.
За егото можеше да си направи детето тениска с НВО резултата, вместо това.

# 2 065
Не познавам родителите, иначе щях да се изкажа по въпроса за етиката на такава упражнение. Доколкото ми е известно, незаписаните на второ, могат да подават електронно и на трето, та може и хората да не знаят какви ги върши детето. Не знам подредбата, нито паралелките, но в “експеримента” са присъствали СМГ,НЕГ и испанската. Много грозно...

# 2 066
Не точно, ходили са да подават за 2-ро. Според мен не е това, което си мислите.

# 2 067
А може изобщо да няма такава игра.
Warwick е права. Едва ли някой ще отиде на крака да подаде заявление за второ класиране просто за запълване на свободното време.

# 2 068
Хипотетично, ако детето е било резерва за АК, може да са подали за второ преди поканата от АК.

# 2 069
  • гр.София
Познато дете изведнъж се е тръшнало,че не иска в Художествената гимназия,където е записано, и сега отива на 3-то класиране.  Нямам идея с какъв бал е, но ако не знаехме намеренията на детето от АК, двете деца с нищо не се различават едно от друго спрямо системата за класиране.

Общи условия

Активация на акаунт