Мнения за 22 СЕУ? Паралелка АЕ и НЕ

• 17 821
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мами на дечица от 22 СЕУ. Във форума тече кореспонденция, че майките са закупили вече униформи за бъдещите 8 - ци, даже и учебници се търсят. Аз не откривам инфо от училището.... Вие някаква информация имате ли?
Здравейте ще кандидатствам там ! Униформите задължителни ли са?

# 46
  • София
Дъщеря ми е 10 клас в 22-ро и никога не е имала/носила униформа. За първи път чувам за униформи.

# 47
Здравейте, може ли някой да даде информация ,по кои учебници се изучава испански език?

# 48
  • София
Първата година използваха Escalera, а след това Tu mismo.

# 49
Първата година използваха Escalera, а след това Tu mismo.
Благодаря Ви

# 50
Здравейте, какво е нивото на преподаване на английски в паралелките с интензивно изучаване на английски? Учат ли се предмети на английски?

# 51
Здравейте, какво е нивото на преподаване на английски в паралелките с интензивно изучаване на английски? Учат ли се предмети на английски?
Да, учат се и то почти всички. Нивото на преподаване е високо, с две преподавателки. Програмата е същата като на Английските гимназии.

# 52
Здравейте ,
Някой би ли споделил името на учителката по математика, която не преподава добре? Искам да съм подготвена какво да очаквам ако случайно попаднем на нея….това е крайно неприятно, децата влизат с високи оценки в това училище, недопустимо е да се неглижира предмет като математиката в гимназията.

# 53
И аз се интересувам като цяло кои са преподавателите, които ще поемат новите осмокласници

# 54
Детето е прието в паралелка АЕ+НЕ, дали новото на обучение е добро, очертава се силен клас, балът за прием не е нисък , дано си заслужава училището…

# 55
Здравейте,
нали за това коментирате: https://22seu.org/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b8/

тези хуманитарни паралелки с добро ниво ли са? Предстои ни кандидатстване, и преместване към София сега, след 7ми клас, и горе-долу нямам никаква информация за училищата в София. Детето ми се интересува от математика, икономика, бизнес - и разказвателните са му последните по интерес. Английски владее добре. Подходящо ли ще е за него това училище, как мислите? Благодаря ви.

# 56
  • София
С тези интереси може да погледнеш и НТБГ и НФСГ. Ако детето е с по-висок бал - математическите.

# 57
Детето е прието в паралелка АЕ+НЕ, дали новото на обучение е добро, очертава се силен клас, балът за прием не е нисък , дано си заслужава училището…

Дали бихте споделили вече как е положението там? Него ли избрахте финално?

# 58
  • София
Здравейте, може ли да споделите мнение относно материалната база. Оказа се, че това училище няма "ден на отворените врати".  Също така се интересувам относно учителите, които ще поемат първокласниците. На дадения тел.за връзка се държаха доста грубо и не получих абсолютно никаква информация-казаха ми, че са "елитно училище" и не страдат от липса на първокласници ....онемях.

# 59
Нищо особено, стаите на малките са прилични, благодарение на родителите.
Но като цяло базата е зле. Тоалетните, от наше време...
Учителите обаче са чудесни, поне ние уцелихме такива.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:50 от alexova

Общи условия

Активация на акаунт