Българските бутици и брандове- мнения

• 93 143
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Снощи ми се появи реклама във ФБ на новата колекция - видях платове с покъртителни шарки за мен (много животински и флорални в едно), но всеки има различен вкус...

# 151
Аз получих мейл за промоцията на Алеса, намалили са и една рокля, която ми представляваше интерес, но размери от нея изобщо не бяха зареждани, щях да получа мейл и за това. Сега, верно, че е зимна рокля, ама... Защо ги правят тия работи, какво значение има, че е намалена, като няма бройки и никой не може да се възползва?

# 152
Аз от Алесите си харесах един розов блейзър, обаче не ми се дават 190 лв за него... Надявах се да е включен в намалението, но уви, ще търся подобен от друго място на по - сносна цена.

# 153
  • София
За пръв път днес успях да поръчам от Vivel онлайн нещо в моя размер, преди да се изчерпа. Пуснат ли нов и интересен модел, до 1-2 часа всичко е разграбено. Явно правят много малко бройки.

# 154
Аз от Алесите си харесах един розов блейзър, обаче не ми се дават 190 лв за него... Надявах се да е включен в намалението, но уви, ще търся подобен от друго място на по - сносна цена.

Ако става въпрос за този https://alessa.bg/pinky-promise-bleyzr - имам го и съм доволна. Купих си го с 20% намаление - дава се на нови клиенти доколкото разбирам, когато вече са поръчали нещо (т.е за втора поръчка). Единствената ми забележка беше, че копчетата бяха адски хлабаво зашити, едно бързо литна и трябваше да ги подсилвам всички.

# 155
И аз го харесах. Излезе ми на реклама във ФБ, но цената му е твърде висока. Не мисля, че цена отговаря на качеството. Пък и тази лепенка на единия ръкав много ми евтинее, та ще мина и без него. 😀

# 156
Мда. Светът е залят от евтини копия на иконичния Balmain Blazer.
Вземете си го от Зара. По-добро качество са.

# 157
Здравейте, опитвам се да намеря отзиви за Boutique Cocoon. Харесах една официална рокля и исках да се свържа с представител на бутика преди да поръчам, но не успявам да установя контакт. Дали някой е пазарувал от тях и би ли споделил мнение - и за дрехите, и за обслужването?

# 158
  • София
В Стара Загора се намират, аз лично не съм очарована. Може да им пишете на месинджър. Иначе съм връщала една рокля от тях и върнаха парите бързо без проблеми. И едно от две части бях поръчвала, но не успях да го върна, защото бях искала разни промени по него и нямаше как.
Какво мислите за тази рокля и бихте ли я носили с широк колан на талията? За мен рокля-риза без колан не е добре.
Рокля Марокана Vivel fashion

# 159
Роклята е хубава и широк колан е крайно неподходящ.

# 160
Lizia много благодаря за отговора. Харесах една тяхна официална рокля https://www.boutiquecocoon.com/dresses/dress-blue за един повод и ще пиша, както посъветвахте, във фейсбук. Освен Алеса, Кристин фешън, Авин и  DP moda, има ли други онлайн бутици от подобен род, където да погледна за официални рокли,  (бюджет - около 150-170 лв)?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 10:07 от elenora

# 161
Lizia много благодаря за отговора. Харесах една тяхна официална рокля https://www.boutiquecocoon.com/dresses/dress-blue за един повод и ще пиша, както посъветвахте, във фейсбук. Освен Алеса, Кристин фешън, Авин и  DP moda, има ли други онлайн бутици от подобен род, където да погледна за официални рокли,  (бюджет - около 150-170 лв)?

В Cliche също има по - официални рокли, но цените са по - високи. Имам код за 20% отстъпка валиден до 15.09, мога да го пратя, ако си харесаш нещо.

# 162
В Стара Загора се намират, аз лично не съм очарована. Може да им пишете на месинджър. Иначе съм връщала една рокля от тях и върнаха парите бързо без проблеми. И едно от две части бях поръчвала, но не успях да го върна, защото бях искала разни промени по него и нямаше как.
Какво мислите за тази рокля и бихте ли я носили с широк колан на талията? За мен рокля-риза без колан не е добре.
Рокля Марокана Vivel fashion
Роклята е класа. Моделът й е тип небрежно-елегантен.
Абсурд да се слага колан. А и това не е рокля-риза. Страхотна си е така.

# 163
Lizia, евентуално много тънко коланче, в цвят от роклята, но различен от синьото, мисля, че ще седи добре.
Но аз съм заклет фек на коланчета и стесняване в талията, тъй като ми е много мъничка, ханшът ми е по-широк и се обезформям пт такъв тип рокли.

# 164
Battibaleno - не видях да цитирате марката, а тя е българска, при това с традиции и качество. Може би много младите няма да открият там своята дрешка, но лично аз през годините съм имала попадения - две блузи 100 % коприна, ежедневен костюм... https://www.battibaleno.bg/

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт