Българските бутици и брандове- мнения

• 93 295
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета!
Харесах си дънки от Кенсол, но не съм сигурна за размера. Повечето ми дрехи са размер 36, но за дънките се случва да са по-стегнати понякога. Дали това е размера?

# 331
За сметка на този сайт с подозрително "българско" производство, желая да споделя за български такъв.
Etee-colection

Две поли съм си взела до сега
и две върнах, че ми бяха големи.

страхотно плътно кадифе беше.
Рядко имат в XS, но и мисля, че шият по размери на клиента стига да има плат.

Няма стърчащи конци или некачествени шевове, разминавания в принта, приятни материи и цени.

# 332
  • София
Благодаря, Pink Dress. Отдавна ги заглеждам.

# 333
А къде ги гледате? Не ми излизат в Гугъл?

# 334
# 335
Pink Dress, благодаря Simple Smile Харесах си няколко неща, сега да видим от какво е останало моя размер

# 336
Какво ти допадна, Al? Blush

# 337
# 338
Искам да разбера качеството на тенеските им. Но точно тази май е стар изчерпан модел.

# 339
Да, изчерпана е за съжаление и се колебя за някой от новите, но то времето вън хич не е за тениски Grinning
и тази риза ми харесва много https://www.ette-collection.com/top/riza-lilium-asiatic, но няма номер
ще ги следя за интересни неща, имат интересни модели поли, но ще ми дойдат къси

# 340
Искам да разбера качеството на тенеските им. Но точно тази май е стар изчерпан модел.

Като ги гледам няма да се очудя ако купуват тениските и само им слагат етикет и им лепят щампи …

# 341
Като ги гледам няма да се очудя ако купуват тениските и само им слагат етикет и им лепят щампи …
И на мен ми изглеждат точно такива, а oversize тениски нося само под костюм

# 342
  • София
Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт https://vanyafashion.eu ? Харесала съм си някои неща,
но никъде не намирам отзиви за дрехите.

# 343
Този сайт е само един български он лайн магазин. Те не са производител на конфекцията.
Ефтинджос работа са, какво качество да се очаква!?

# 344
Здравейте,искам да попитам дали някоя от вас си е поръчвала рокли от jn secret? Мисля че имат магазин и предлагат изработка по лични мерки.

Общи условия

Активация на акаунт