"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 779
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
И аз се чудя за каква точно ромка говори авторът, защото в София специално има ромски момичета, които на външен вид в никакъв случай не изглеждат по зле облечени, или въобще, от средна българка. Отделно, че на никой не му пука и едва ли ще седне да ги гледа назидателно по улиците.

# 106
Ами... бъди като Ричард Гиър в „Хубава жена”. Като изключим професията на героинята там, има нещо общо. Laughing
Ееееееее. този сценарий е наистина умопомрачаващо отвратителен, то и като цяло този филм е елементарен на степен ента! Най-много от такова нещо ме е страх.

Имам една колежко приятелка ромка, много отворена мацка, медицинска сестра. Значи,така може да бие мускулни инжекции и да слага абокати, няма равна, докторките само я хвалят.

Обаче, възрастните дами, нейни пациентки, уж комплимент да направят , викат и един път :"Браво, имам едно стари дрехи от дъщеря ми, утре ще ти ги донеса да ти ги подаря!" Grinning Grinning Grinning

Казах и че това са възрастни хора и не требе да си го слага на сърце,но и става тъпо на девойката. И с тоя филм е малко така. Уж добри намерения излъчва, ама Simple Smile))

# 107
Тебе какъв ти е проблема? Че си харесал жена от според тебе низша раса и низша класа? Или че те тегли към дивашки тъмни страсти и се надяваш да ги откриеш у мургавите ни сестри?

# 108
Тебе какъв ти е проблема? Че си харесал жена от низша раса и низша класа? Или че те тегли към дивашки тъмни страсти и се надяваш да ги откриеш у мургавите ни сестри?
"Сърби ме, боли ме, драго ми е и имам свободно време" - ама аз тука проблем не виждам.
А колко страници с благи думи!

# 109
Според мен проблемът е че не успява да комуникира по нормален начин с нея, а явно пък там където има комуникация той не изпитва желание. И се чуди дали може момиче 1 да се промени и стане подходящо за комуникация, щото явно момиче 2 няма да стане за с*кс

# 110
Според мен проблемът е че не успява да комуникира по нормален начин с нея, а явно пък там където има комуникация той не изпитва желание. И се чуди дали може момиче 1 да се промени и стане подходящо за комуникация, щото явно момиче 2 няма да стане за с*кс

Има доста истина!
Има истина и в това, че нещо не ме грабват по-светлите жени от няколко месеца насам. Оценявам, че са ок, обаче просто аз не кликвам.

Успявам да комуникирам, но ми е проблем това, че не знам подхода, в който хем да споделя нещо, хем да не се приеме, че менторствам, давам насоки и пр....за мен е важно,даже и в комуникацията тук-вув форума, всеки да си казва каквото му е на сърце, без да се притеснява, просто така обичам да приемам хората. Пък какво остава за човек, който запълва нощите ми...не искам да съм наставника, който тропва с крак, а в същото време искам да кажа някои неща.

# 111
Вие пък очаквате сериозни размисли от 38год.мъж/ако е вярно/,който го тресат пубертетски страсти.А иначе бих препоръчала да си поиграе на Пигмалион/ако знае кой е/

# 112
На приказки всичко изглежда добре. Обаче има  едно вътрешно прозиращо чувствто, че авторът се смята за повече от момичето и че не иска да говори, защото тя няма да го разбере на интелектуално ниво. Което леко ме кара да не му съчувствам за проблема.
Според мен това което трябва да направи е да започне да комуникира с нея не само с*ксуално. Пък ...каквото сабя покаже.

# 113

Има доста истина!
Има истина и в това, че нещо не ме грабват по-светлите жени от няколко месеца насам. Оценявам, че са ок, обаче просто аз не кликвам.

Успявам да комуникирам, но ми е проблем това, че не знам подхода, в който хем да споделя нещо, хем да не се приеме, че менторствам, давам насоки и пр....за мен е важно,даже и в комуникацията тук-вув форума, всеки да си казва каквото му е на сърце, без да се притеснява, просто така обичам да приемам хората. Пък какво остава за човек, който запълва нощите ми...не искам да съм наставника, който тропва с крак, а в същото време искам да кажа някои неща.

Какви неща например искаш да и кажеш?

# 114
Не ми отговори- познаваш ли нейни роднини и приятели?

# 115
Не ми отговори- познаваш ли нейни роднини и приятели?
О, да, да! Познавам няколко колеги/колежки.

# 116
Мислиш ли, че ромското момиче има чувства към теб? А ти самият, страхуваш ли се да не хлътнеш?

# 117
Тази история с ромката може да стане много готин филм. Не се шегувам. От това което описваш, имаш голяма тръпка към това момиче. И защо не! Не е важно какво мислят хората. Пък колко момичета приличат на ромки, а не са. Важно е вътрешното усещане. Аз имам приятелка ромка, много свежо момиче, със средно образование  е. Не е особено интелигентна, но ми е приятно да общувам с нея. Не е натоварваща и е супер позитивна, че е и по- бяла от мен Grinning

# 118
То сега ще излезе, че много я харесваш тая ромка. Какъв беше проблема, че забравих...

# 119
  • София
Вярно ли търсиш своите чувства в кърмачески форум? Мачкал и мирисал пуловер завалията.....

Общи условия

Активация на акаунт