"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 762
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
Като много млада живеех в арабска страна и техните виждания за живота останаха за винаги в сърцето ми. Омъжих се малко на сила и от тогава, преди корона вирусът си ходя в арабски страни на почивка и само си ги гледам. Други мераци нямам. Но да кажем, че те разбирам.

# 91

Дълбае, защото се опитва да се самозалъже, че първичните му инстинкти са нещо по-интелектуално.
О,не,не аз никъде не претендирам, че съм интелектуалец,не. Харесвам балет и хората си направиха някаква такава асоциация...харесвам го както харесвам shuffle, popping,new style hip hop -все танци, практикувани от хЕдонистичните Simple Smile народи, нетипични за интелектуалните среди.

Интелектуалец,хаха, сега има да паркирам в склада един камион, че шофьорът отиде да си пазарува човекът ..на складова база в кв. Ботунец, направо интелектуалната летва е толкова високо вдигната! Simple Smile)))
Гледам на себе си като на първичен човек определено.

# 92
Е, Ботунец е класи нагоре пред Хр. Ботев, Факултета или Абдовица. 😂

# 93
Бихме пробвали, "ние" нямаме задръжки, ако ни влече да си лягаме с когото ни подсказва емоционалният интелект. И го правим.
Ама теб защо толкова те интересува кой какво мисли за теб с кого си лягаш, не разбирам?
Дали? Да.
И какво на теб ти помага подобен отговор?
Подценяваш тук аудиторията – не всички са с пеньоарите до печката, смърдящи на манджа и да мечтаят за секс с див циганин или екзотичен мулат, евентуално гол до кръста пожарникар със снимка на коте, та да се осмеляват чак. Заключени в скучните си бракове и ах, мечтаят ли мечтаят.

Караш си с ромката, ще разбереш, ако ѝ омръзнеш, бъди сигурен.

# 94
Е, Ботунец е класи нагоре пред Хр. Ботев, Факултета или Абдовица. 😂
За Абдовица не съм съгласен! Grinning
Какво и е? Имат парк по-голям от Борисовата градина, река, спокойно е компактно е!
Горе в Димитър Миленков какъв плаж има!
Wink

# 95
Мацката има имение в предградията до парка ли? 😂😂😂

# 96
  • Варна
Задаваш ли си въпроса, какво е харесала ромката в теб? Тя на колко години е ?

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 19:14 от Viviana91

# 97
Здравейте, ето житейската ситуация в която се намирам:
Накратко за мен-на 37 години съм ,нямам и никога не съм имал желание за семейство и деца, както и кой знае какви сериозни отношения с конкретна жена...  .
... кажете Вие какво мислите за това, тъпо ли е като идея? Някой имал ли е опит от първа ръка с партньор ром/ромка и да сподели "от първа ръка"?

Изобщо, споделете каквото искате, покрай дългогодишните ми пътувания покрай бизнеса ми, нямам много приятели в Бг и ще ми е интересно да чуя и други гледни точки за казуса си. Благодаря за отделеното време!
И какво?

Авторът няма кой знае какви въпроси, даже никакви за себе си и връзката си, но има въпроси към аудиторията, дали, видите ли, имали представа за такъв тип връзки от първа ръка...
На мен ми е интересно, на 37 години  как се търсят аналогии в разказчета и защо.

# 98
  • София
Ми, ето.
Щом ти е добре в покрайнините на града, нямаш претенции за интелектуалност, твърдо заявяваш, че ти липсва зряла емоционалност - всичко е наред. Бъдете щастливи.

# 99

Благодаря за пожеланието и учатието!

# 100

Става все по-забавно, Вие сте един от най-веселите участници в темата, за което Ви благодаря! Grinning
Много ми харесва как боравите с информация, като цяло:) Ето, например, аз никъде не съм казвал, че си купувам дрехи, посочвайки конкретния пример, но за Вас това няма значение, решихте, че са дрехи-дрехи да бъдат, само да сте права! Grinning
Подобен е случаят с думата "хИ/едонизъм" и нейното значение, но там вече приехме, че грешката е моя! Simple Smile
Весел човек, което е много готино! Grinning

Този път е моя грешката. Наистина по презумпция съм приела, че дрехи купуваш, ама там наистина няма нещо, което си заслужава да се купи точно от там, че и да си го носиш в чужбина после. Иключвам неотложна нужда от кафе, други напитки, вода или храна от някое от заведенията, или хигиенни принадлежности като паста за зъби и шампоан против пърхот от дрогерия "Лили". Така го описа, сякаш си я завел на Пето авеню да пазаруваш "неща", и тя, милата, се е почувствала неудобно от непривичния лукс. А говорим за улица, където се мандахерцат всякакви мърляви типове, циганчета просят отвън по масите в заведенията и т.н. Освен да се е притеснила да не би някой роднина да я види с теб.

# 101
В такова премеждие можеш да се вкараш, че свят ще ти се завие и повече няма и да помислиш за шоколадовите сестри. Гледай да няма нещо братя, чичовци, а-у, че те хич не обичат " българи " да пипат ромски жени. И едно малко безплатно съветче от мен - не се връзвай много сляпо на това, че е глуповата, това им е специалитет на този контингент, говоря за частта от тях с 6- ти клас, да не решиш, че нещо пак генерализирам. Да не се окажеш ти глуповатия, щото и това съм виждала.

# 102
[ Освен да се е притеснила да не би някой роднина да я види с теб.

Може! Споделя, че и е проблем да ходи и българите да я гледали с назидателен поглед,доколкото аз схванах проблема. Отдавам го на това, че дамите са по-емоционалнии, без значение какъв етнос е и е възможно да се притеснява. Което не е добре, без значение дали има или няма основание.

Затова реших да пусна подобна тема, защото хем ми се иска подобни сценарии да не се случват, хем трябва подход. Аз нямам опит във  взаимоотношения с българка от ромски произход и затова търся и събирам мнения.

Офтопик: Иначе , Dsdquared2 не е лоша марка, а са практически на Витошка. Малко шарени за моят вкус, но трябва да свиквам Grinning
В никакъв случай не ми харесва новата Витошка, иначе, през два метра плюскане...все едно само манджа го интересува софийския жител. Къде е музиката, къде е изкуството?! А и модата не е в силата си, едно време не беше така!

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 17:56 от Анонимен

# 103
Ами... бъди като Ричард Гиър в „Хубава жена”. Като изключим професията на героинята там, има нещо общо. Laughing

# 104
Аз имам само една приятелка ромка, мой набор е, мисля, че е с осми клас, не съм сигурна, но работи на три места, сама си изгледа детето и то учи в елитно училище. Тя е прекрасна и силна точно като мен, ама нали сме родени в една година, сигурно за това. Иначе, преди години тя беше в потрес, как не ходя на маникюр, та си взех бележка. Не е по-красива от мен, но изглежда поне 10 пъти по-добре от маса българки с висше образование на нейните години.

Общи условия

Активация на акаунт