"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 770
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Ама представяте ли си този почитател на балета, безкрайно зает в чужбина с делата си и можещ да си позволи само кратки редки идвания до родината, през които успява да ходи на танци и да се сношава редовно с циганка, ядяща русенско варено и кетчуп, плюс да се среща и с друга, а сега да търси и още българки в България? И това само в краткото му свободно време в България. А, и ходи на Витошка да си купува дрехи. Алоу, не сме 90-те години на миналия век, кой пазарува в днешно време от там? О в чужбината продават дрехи, пак са от Китай, че и по-евтино ги продават.

Става все по-забавно, Вие сте един от най-веселите участници в темата, за което Ви благодаря! Grinning
Много ми харесва как боравите с информация, като цяло:) Ето, например, аз никъде не съм казвал, че си купувам дрехи, посочвайки конкретния пример, но за Вас това няма значение, решихте, че са дрехи-дрехи да бъдат, само да сте права! Grinning
Подобен е случаят с думата "хИ/едонизъм" и нейното значение, но там вече приехме, че грешката е моя! Simple Smile
Весел човек, което е много готино! Grinning

# 76
Съжалявам за отклонението, но не мога да се сдържа.

Тя имаше предвид, че се пише с Е и си сбъркал правописа. Не че не знае смисълът. Поне аз така го разбирам.
От гръцки не е съвсем така, същто важи и за германските езици ,но не това е темата, така че нека да приемем, че аз съм сбъркал,мерси за разяснението!

Човече, тук пишем на български, според българския правопис е хедонизъм и честно казано за първи път го виждам написано сгрешено от когото и да било, с каквото и да било образование. Но, ако толкова искаш да се правиш на интересен, на старогръцки думата се пише с буквата ἡ (ета). Съвременните гърци я произнасят ита, но това не би трябвало да има значение за нещо с произход Древна Елада, чието име е навлязло в латински и производните му езици написано с е. А пък как се произнася в германските езици съвсем не е от значение.

# 77
Аз съм чувала за бракове между българи и ромки. Нормално живеят. Има доста красиви момичета сред тях. Доста по - красиви от някои българки. Ако авторът може да се пречупи и да приеме жената такава каквато е, не виждам нищо лошо. Ако обаче не може да се пречупи, просто си губи времето.
Авторе, всички хора имаме добри и лоши страни. Никой не е идеален. То пред хората може да изглеждаме лъскави, но повярвай ми повечето жени на твоята и моята възраст /аз съм 3 години по-възрастна от теб/, сме много сбъркани. Остави ти образование, навици, гледай характера, душата. Другото е преходно.

# 78
Съжалявам за отклонението, но не мога да се сдържа.

буквата ἡ (ета). Съвременните гърци я произнасят ита, но това не би трябвало да има значение за нещо с произход Древна Елада,

GrinGrin

Вече сме приели, че аз съм сбъркал, ТАКА Е!
Благодаря, че внесохте още разяснение,бъдете здрава!

# 79
  • София
Криси, той предлага само секс с претенции.
Нищо друго.

# 80
Горджи, аз това го разбрах. Познавам един точно такъв като него, даже и на същата възраст.
Просто да кажем, че съм наясно, че зад това се крие самота. Колкото и да не си го признава.

# 81
Ама той не иска да се жени, защо му давате акъли да я "приемел".
Той си играе, а играчките бързо омръзват. Особено, ако си хедонист. Лаладжийства си тука, той проблем няма, хвали се човека. Лаф да става. Балетът е много тъжно и с доза садо-мазохизъм изкуство. Мъж и балет – интересна комбинация. Афинитетет към нежни, прекалено слаби, почти недоразвити женски (защо не и мъжки) тела, поддържани с изнурителна дисциплина и в същото време контрастът – ромки с дивашки гени, тела и привички, които са своенравни и необуздани. Мдам.

# 82
Значи, аз съм жена, образована и с претенции, но това което ще кажа, няма да се хареса на аудиторията.
Аз, ако съм мъж на 37 години също бих предпочел слаба и стегната ромка, пред 2/3 от българките и 100% от скандинавките и англичанките на тази възраст. Разберете, че за някои неща трябва химия, не става само с образование и обноски.

# 83
Значи, аз съм жена, образована и с претенции, но това което ще кажа, няма да се хареса на аудиторията.
Аз, ако съм мъж на 37 години също бих предпочел слаба и стегната ромка, пред 2/3 от българките и 100% от скандинавките и англичанките на тази възраст. Разберете, че за някои неща трябва химия, не става само с образование и обноски.
Наистина благодаря за този коментар!
Може да звучи първично, недорасло и т.н. ,но природа!

# 84
Е, Кристина като им се народят  дванайсетте им дечурлига и вечер няма какво да си кажат.
Иначе и аз съм девойката да избута до някъде образонавието пък нека си имат семейство.
Но категорично съм против някой " да си поиграе с цигането"

# 85
  • София
Ние нямаме претенции с коя си лягаш, ти имаш. Нещо не ти е окей. Какво точно питаш?! Нали само секс? Само секс е само секс - ставаш и си тръгваш. Защо дълбаеш в хедонизъм и танци?

# 86
Ние нямаме претенции с коя си лягаш...
...Какво точно питаш?!

Вие пак ми задавате този въпрос...нали съм написал за това, което питам и се интересувам...на първата страница, в първия пост? Защо говорите в множествено число-ако сте повече от един човек и някой от вас не е разбрал, сори Simple Smile

# 87
По отношение на въпроса ти: Тъпо ли е да задълбая с партньор ром?
Аз нямам такъв опит, не съм имала гадже ром, но аз си падам по араби, които са достатъчно черни. Омъжена съм за българин, но някак и мен ме привличат араби, но млади момчета, които са тотално неподходящи за мен и както и да си го погледнем са си цигани от всякъде. Сега аз в такива връзки не бих се въвлякла, дори само от факта, че аз време за такива неща нямам. Иначе ме свалят чичаци с пари между 50-60 г. с положение и възможности. Еми аз не мога да се пречупя, не съм на маркета, ама и да бях, пак май нямаше да си избера подходящ за моето образование и положение господин. Този отговор устройва ли те.

# 88
Ние нямаме претенции с коя си лягаш, ти имаш. Нещо не ти е окей. Какво точно питаш?! Нали само секс? Само секс е само секс - ставаш и си тръгваш. Защо дълбаеш в хедонизъм и танци?

Дълбае, защото се опитва да се самозалъже, че първичните му инстинкти са нещо по-интелектуално.

# 89
По отношение на въпроса ти: Тъпо ли е да задълбая с партньор ром?
Аз нямам такъв опит, не съм имала гадже ром, но аз си падам по араби, които са достатъчно черни. Омъжена съм за българин, но някак и мен ме привличат араби, но млади момчета, които са тотално неподходящи за мен и както и да си го погледнем са си цигани от всякъде.
OОх,м,алко ми е притеснително така да мешаме етносите,но уважавам мнението и благодаря!
То и аз съм крайно учуден от себе си, предвид, че съм светъл човек, накъде ме отвяха хормоните:)
Няма лошо! Бъдещето е в подобни емоционални свързвания!
Не мога да кажа ка е от позицията на женен човек, но ми е любопитно бихте ли и дали сте пробвала или това е само фантазия на този етап?

Общи условия

Активация на акаунт