"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 762
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
Възможно е неудобството и да е породено от това да не я забележат други от нейния етнос с ,,гаджото", а и по принцип ако сама жена се движи заедно с мъж значи те са заедно и в живота (като семейство),
А по отношение на неговото чувство за превъзходство и др. подобни, това е доста правдоподобно и възможно (и аз съм се чувствал така), но когато опознах ромите значително повече, мнението ми сега много се различава от преди години.

# 61
  • sofia
В една друга тема , авторът споделя , че не му става вече от жени със скандинавски черти, белези... Но е изпитал страхотно привличане към ромките ... И секса е страхотен Simple Smile

# 62
Стига де, разкъсахте го човека. Ходи и прави секс с жена, която го привлича. Въпросната жена не е хлапачка, че да не схваща какво става.
О, благодаря Ви, в интерес на истината съм свикнал да общувам с различни хора, дори и когато няма чуваемост, така че не ме притесняват изказалите мнение Simple Smile Дори ми е забавно , като ми "сипват",хаха!
Иначе, да, няма никакви проблеми между нас, гледам да правя нещата по-добре, но разбирате деликатността на ситуацията и че изобщо идеята на подобна  тема е да се "пипа с кадифени ръкавици", с цел да няма обидени. Благодаря за разбирането!

"Хидонистични"? Ужас, егати самочувствието, дето имаш. Стой си с ромката, на едно ниво сте.
Благодаря, че отделихте време да пишете в темата ми!
Bowtie

The word ‘hedonism’ comes from the ancient Greek for ‘pleasure’.

Източник, където може да добете представа за значението :
https://plato.stanford.edu/entries/hedonism/

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 18:56 от Анонимен

# 63
  • Варна
Тя имаше предвид, че се пише с Е и си сбъркал правописа. Не че не знае смисълът. Поне аз така го разбирам.

# 64
Щом имаш пари,значи всичко ти е ок.Тази срамежлива ромка със сигурност много ще те обича.После ще разберем кой е образования и кой неграмотния.

# 65
Тя имаше предвид, че се пише с Е и си сбъркал правописа. Не че не знае смисълът. Поне аз така го разбирам.
От гръцки не е съвсем така, същто важи и за германските езици ,но не това е темата, така че нека да приемем, че аз съм сбъркал,мерси за разяснението!

# 66
В темата няма нищо деликатно.
Просто ти се правиш на интересен, че има нещо деликатно в твоята съвсем прозаична ситуация.

Никой не разкъсва човека, че прави секс с красива ромка.
Разкъсван е, защото описва жените като чувал с картофи. Защото е видно от тона на мненията, че се мисли за нещо невероятно особено, а е просто един kYpвар с голямо самомнение, това е, което дразни Simple Smile

Дъно няма, да

# 67
Ако мислеше за нея, щеше да знаеш начинът ѝ на живот, навиците и средата ѝ и тогава щеше да я заведеш на женския пазар, не на Витошка.
Дано не го мислите наистина това!
Както и да е, благодаря за инаквата гледна точка!

# 68
Ох, смея се с глас..)
Пич, бивша балерина съм.
И откакто загърбих балета - грам не се интересувам от него. Понякога само гледам по тв спектакли.
Та, едва ли бих ти била полезна да си коментираме много темата за балета.
Обаче - ако ти беше моят човек, за нула време щях да навляза в материята и да се самообразовам по въпроса.
Там е разликата. И между 1 и 2.
Ключът към щастието е, че която и да избереш - ще знаеш, че е твоят избор и трябва Ти да си отговорвн за щастието си. Приемаш и обичаш. Няма друго.
Ама ти още не знаеш какво е да обичаш, само ти се иска.

# 69
Ох, смея се с глас..)
Пич, бивша балерина съм.

Охо,това вече е нещо!
В коя трупа сте била ? В кой град?

# 70
Софиянка, на жълтите павета учих и танцувах.
Ама не това е темата..)

# 71
От тоя купак заек няма да изкочи да знаеш Simple Smile Пробвай де, ние сме си сеирджийки Simple Smile

# 72
От гръцки не е съвсем така, същто важи и за германските езици ,но не това е темата, така че нека да приемем, че аз съм сбъркал,мерси за разяснението!

Със сигурност си сбъркал, което ме навежда на мисълта, че твърде повърхностно си запознат с въпросното философско течение, за да си позволяваш да го разясняваш на други хора. На гръцки "х" въобще не се произнася, така че просто си неграмотен, не полиглот.

# 73
Ама представяте ли си този почитател на балета, безкрайно зает в чужбина с делата си и можещ да си позволи само кратки редки идвания до родината, през които успява да ходи на танци и да се сношава редовно с циганка, ядяща русенско варено и кетчуп, плюс да се среща и с друга, а сега да търси и още българки в България? И това само в краткото му свободно време в България. А, и ходи на Витошка да си купува дрехи. Алоу, не сме 90-те години на миналия век, кой пазарува в днешно време от там? О в чужбината продават дрехи, пак са от Китай, че и по-евтино ги продават.

# 74
  • София
Нали искал само секс? Какъв балет, какви пет лева?!

Ти за Василица прочете ли, обсъди ли или караш на кючек и секс?

Общи условия

Активация на акаунт