"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 755
  • 135
  •   1
Отговори
# 45
Точно си мислех как авторът рипа Ганкиното с мацката с чията и се чудех къде ли се е запознал с ромката, а нещата отидоха накъм Ван Хамел.
Амчии...сега кат се замисля, познавам една жена полу-ромка, която стана даже учителка по балет. Та какво ви пречи авторе, да си правите двамцата поддръжките и да заведеш жената на балет на някоя световна сцена? Па може и на ресторант да я поканиш на нещо по-изискано ( след като си фен на здравословния начин на живот), вместо да я гледаш как муа Русенско варено без да го превръща в целулит. Щото, ако продължава така милата, не се знае докога ще е фибри, фаянс и теракота.

# 46
  • Варна
На автора не му върви с българките и жени от неговата среда. Ромките са по-дащни и непретенциозни. Ролята на ментор е утопична. Достатъчно примери има с гимназисти от етноса, които не могат да си напишат името на български. Фолкаджийките също не са блеснали интелектуално, въпреки новитеим дипломи. Манталитет и навици не се променят.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:16 от Viviana91

# 47

Не съм много ок с това да се генерализират с такъв размах етносите
Не генерализирам етноси, контактувала съм с достатъчно на брой роми. Една от най-близките ми приятелки е ромка, ама не е с шести клас. Ако беше с шести клас, нямаше да сме приятелки и не защото е ромка, а защото нямаше да имаме общи теми и интереси. И само да те светна нещо, което знам от роми. Не си мисли, че те умират дъщерите им да доведат не ром.
Гледаш на това момиче като на някакъв експеримент, което е супер гнусно и нечовешко. Ти не мислиш за нея, а за себе си. Ако мислеше за нея, щеше да знаеш начинът ѝ на живот, навиците и средата ѝ и тогава щеше да я заведеш на женския пазар, не на Витошка. Ти си я грабнал като някаква маймунка и си я повлякъл по центъра. Харесва ти да се чувстваш интелектуално превъзхождащия и си мислил, че това ти придава някаква тежест, а всъщност е точно обратното.

# 48
Аз мисля, че ромката си е напълно наясно какви точно са им взаимоотношенията и няма илюзии. Българката пък ако научи за нея най-вероятно скоропостижно ще изчезне, освен ако авторът не пораства с половин метър като седне на портфейла си. Трудно ми е да си представя и че той е фен на балета. Около мен има мъже, които се заиграват с нискообразовани ромки/българки и независимо от  финансовите им възможности, някои са с доста големи, общото е че те всъщност се чувстват по-комфортно в тяхната среда, отколкото в такава на образовани жени. Само че обикновено ги е срам от околните от типажа, който харесват и изпадат в дилемите на автора.

# 49
А, горките жени.. едната с болна амбиция лато зубърка в гимназията, другата с образование и манталитет като за 6ти клас, а той "младият" левент с неизживяни гимназиални страсти. Тамън са си и тримцата.. Всеки иска "хубавото" ама без да даде ..

# 50
Всеки път като чета тема от мъж си мисля, че българския мъж удари дъното. При следващата тема стигам до извода, че дъно няма...

# 51
Защо не се опиташ да накараш ромката да завърши средно образование. Има разни вечерни училища, не е трудно. През това време се радвай на връзката ви.
Българката явно не те привлича. Аз съм като нея, все нещо планирам и напрягам всички около мен. Разбирам те.

# 52
Защо не се опиташ да накараш ромката да завърши средно образование. Има разни вечерни училища, не е трудно. През това време се радвай на връзката ви.
Българката явно не те привлича. Аз съм като нея, все нещо планирам и напрягам всички около мен. Разбирам те.
съмнява ме да я чака няколко години да завърши

# 53
Хаха. Какво чакане какви 5 лева. Той ходи у тях. Дори го е срам да я покани в неговото легло...

Пък то срам да беше.. Тая ромка някой трябва да я светне да не кани психопати вкъщи, та дори и само за  ..танци. Малко себеуважение да прояви, нищо че едвам си пише името.

# 54
Всеки път като чета тема от мъж си мисля, че българския мъж удари дъното. При следващата тема стигам до извода, че дъно няма...
Винаги може още по-надолу. И аз така мисля.

# 55
Аз разбирам, че има само един романтично-сексуален интерес и той е насочен към ромката. Обаче "връзка" няма, а по-скоро заигравка. Какви съвети се очакват за заигравка? Дори не става дума за някакво сериозно влечение. С такова впечатление оставам.

# 56
  • Варна
Стига де, разкъсахте го човека. Ходи и прави секс с жена, която го привлича. Въпросната жена не е хлапачка, че да не схваща какво става. На 30+ години и то от ромската общност (където рано и бързо съзряват) не е света вода ненапита. Щом досега не се е задомила и да ражда деца значи няма мераци за такива неща, още повече явно не е грозна. Двамата си допадат, имат връзка, която явно ги устройва, няма прецакани и използвани. Какво лошо има, ако продължат така? Защо авторът трябва непременно да е принца на бял кон, а тя Пепеляшка, която спасяват от робията? Очевидно двамата искат еднакви неща, не прочетох никой да рипа за брак и нещо сериозно, ми да си я карат така. Времето ще покаже какво що.

# 57
Не мъчи ни една от двете. По-добре си намери мъж.

# 58
То пък щото Витошка е върхЪ! 😂 Там колко ромки има... И хич не се срамуват.

# 59
То пък щото Витошка е върхЪ! 😂 Там колко ромки има... И хич не се срамуват.
Ще каже човек, че е Пето Авеню😂😂

Общи условия

Активация на акаунт