"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 755
  • 135
  •   1
Отговори
# 30
Завидях ти за ромката. Преди две години ми се размина за малко. Но мойта беше образована и говореше супер правилно.

# 31
Завидях ти за ромката. Преди две години ми се размина за малко. Но мойта беше образована и говореше супер правилно.
Ето такива мнения "от патило" биха били супер и за мен ще е привилегия да разкажете, когато имате време и желание Simple Smile

# 32
"Хидонистични"? Ужас, егати самочувствието, дето имаш. Стой си с ромката, на едно ниво сте.

# 33
Българката направо я забравяме.
За ромката не ми харесва как говориш. Разбирам, че се срамуваш да бъдеш с жена от ромски произход, необразована и неинтелигентна. Но не виждам да те интересува нейното отношение към тебе? Това да не е секс кукла братче, макар да ромка. Разбери се с нея, секс ли ще правите, ще се виждате ли на срещи. Може да не иска нищо друго. То е ясно, че ти не знаеш какво искаш, но може и тя да те изненада и да ти отпаднат терзанията. Не е речено, че си някакъв дар божи за нея.

# 34
Почувствах се тъпа докато четях за Ван Хамел ( звучи ми като Ван Хелсинк ), а уж не съм тъпа. Странен си ми, ако трябва да съм честна. Маниерът ти на говорене, в случая писане, е доста странен. Малко като онзи Денди, но в същото време господин Денди за нищо на света не би се ръкувал с ромка, не нещо друго. Та нещо не ми е ок в цялата ти история да ти кажа. Хората, които биват привлечени от роми, са друг тип хора - по- буйни, по-темпераментни и първични, затова и ги привличат. Ти си ми малко като заспала курабия с тези балети, с начинът ти на изразяване и ми е странно да повярвам на цялата тази история. Ако трябва да преценя с какъв партньор те виждам по начина ти на изказване, виждам те с някоя, заровена в книгите, леко хипи интелектуалка.

# 35
Ти стрелец ли си, защото на такъв приличаш?

Има нещо неприятно в тона ти на писане - не ме прощавай.

Голям прав мъж пита жени у форума с коя да бъде - детско е.

Бъди с тази, която харесваш! Според описанията ти, ромката е по-добрият избор, харесваш я, добре ви е заедно. Бъди честен с нея, че не искаш семейство и деца. По принцип е хубаво да сме честни в отношенията си с хората, каквито и да са те.

Другата жена я остави, очевидно нямаш интерес към нея и я съдиш, че е сериозна, а не недораслячка като тебе.

Общо взето това е. Слушай сърцето си, кYра си, или с каквото там мислиш/чувстваш, бъди коректен с околните за това какво искаш (само забавление), и всичко ще е наред. I guess...

# 36
И защо въобще да си играе с някой. Не е ли по важно да си честен с този човек? Това че е с шести клас, не я прави по малко човек от автора.

Особено като се има предвид, че и авторът, ако се съди от поста, който е написал, не е от най-грамотните. Но и без това честно казано мен ме отврати начина, по който говори за тази ромка, с която има връзка, както и за другите, които заглежда -- все едно говори за екзотична кухня, която иска да опита, а не за реални хора, чийто живот може да обърка, ако реши "да си играе" с тях.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 13:41 от winni_

# 37
Аз съм от земеделски район и ми се е случвало да говоря с момичета ромки, берачки на плодове. Бяха симпатяги. Спомням си, че едната ме пита "Ти в кой клас си?". Тогава бях в десети клас и й казах това. Тя отговори: "Е, значи знаеш (каквото обсъждахме) по-добре от мен. Аз съм учила само до пети." Предполагам такива изказвания са му забавни на автора, ама... Simple Smile

# 38
По ме шокира човекът, който даде този съвет.

# 39
Почувствах се тъпа докато четях за Ван Хамел ( звучи ми като Ван Хелсинк ), а уж не съм тъпа. Странен си ми, ако трябва да съм честна. Маниерът ти на говорене, в случая писане, е доста странен. Малко като онзи Денди, но в същото време господин Денди за нищо на света не би се ръкувал с ромка, не нещо друго. Та нещо не ми е ок в цялата ти история да ти кажа. Хората, които биват привлечени от роми, са друг тип хора - по- буйни, по-темпераментни и първични, затова и ги привличат. Ти си ми малко като заспала курабия с тези балети, с начинът ти на изразяване и ми е странно да повярвам на цялата тази история. Ако трябва да преценя с какъв партньор те виждам по начина ти на изказване, виждам те с някоя, заровена в книгите, леко хипи интелектуалка.

Е, недейте така сега, просто се интересувам от танцовото изкуство, но има колосално количество други неща, които като всеки нормален и обикновен човек няма как и не знам...в съвременния свят не знам дали е възможно някой да знае всичко! Ето, примерно "денди" тази дума ми е известна като термин , отразяващ елегантността в мъжката мода...силно изразена такава, но справката с гугъл ми показва, че става дума за бг. автор .

Не съм много ок с това да се генерализират с такъв размах етносите ,но нека не забравяме, че човек може да има много интереси, дори и първични. Вземете за пример синьото сирене-миризмата му е наистина брутална,но...в сферата на големите мании, в сферата на ултра насищането винаги има както доза първичност, така и доза перверзност. Simple Smile

Благодаря за коментара!

# 40
Ако човек не разбира от балет (което не мисля, че много хора биха разбрали, особено това което беше написал) не значи, че са прости, може просто да се интересуват от други неща

# 41
И защо въобще да си играе с някой. Не е ли по важно да си честен с този човек? Това че е с шести клас, не я прави по малко човек от автора.

Особено като се има предвид, че и автора, ако се съди от поста, който е написал, не е от най-грамотните. Но и без това, честно казано мен ме отврати начина, по който говори за тази ромка, с която има връзка, както и за другите, които заглежда -- все едно говори за екзотична кухня, която иска да опита, а не за реални хора, чийто живот може да обърка, ако реши "да си играе" с тях.

Точно.

Рядко противно същество, но въпросът как подхожда към жените се отвори чак на 3-та страница.

Разглежда хората като някакви предмети. Осъжда характеристиките им, били те позитивни или негативни, все едно обсъжда коя ваза да си купи за дома.

В живота ти присъстват ХОРА, човече, не "ромки", "българки", много сериозни или много "примитивни".

Авторът ми прилича на някой голям боклук и нека си стои ерген, не виждам как може да направи нормална жена щастлива, и за ромката ми е жал, която си е харесал.

Отива ти ерген и не се жени, само бъди коректен с хората и явен, какво точно искаш от тях, какво възнамеряваш да дадеш, да получиш....

# 42
Не мисля, че говорим за забавление.
Много ми прилича на един познат, който обожава да унижава другите, уж правейки им услуга. Като разходката на аборигенката по Витошка - уж й дава шанс да се почувства като другите, обгрижваните жени, но знае прекрасно, че тази конкретна жена се моли плочките да се отворят под краката й и да я погълнат. И тази садистична мисъл му е изключително приятна. Тъй като обаче действието е относително безпомощно, той усеща и неудовлетворение - един вид, почнало е представление и на трето действие някой казва да напуснат залата, защото представлението няма да продължи.
Ромката му помпа самочувствието, в същото време не предполага ангажимент, защото е в ролята на социално отритната и по подразбиране не заслужава добро. И да я нарани, на кого му дреме за някаква циганка?
Този човек никога не би бил с някой на своето ниво, не защото не иска брак и деца, а защото други неща му липсват. Вижда се едва-едва засега, но скоро ще си проличи, че никак, ама никак не носи на критика.

# 43
Като прочетох и останалите коментари на автора и ми стана ясно, че той, макар и да наближава 40, е още с мислене на пубертет. Горките жени, които попадат в полезрението му!

# 44
Мен малко на социопат ми клони

Общи условия

Активация на акаунт