Не го привличам /след бремеността/

• 8 222
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
А жената какво да е, ако не красива гледка? Ако стои, чака и не се харесва, и продължава да чака, то тя се превръща в неприятна гледка. Без да си отваря устата, щото и там кой знае какво ще излезе в бонуси.

# 136
Нали трябва да се успокояват някак си.

# 137
А жената какво да е, ако не красива гледка? Ако стои, чака и не се харесва, и продължава да чака, то тя се превръща в неприятна гледка. Без да си отваря устата, щото и там кой знае какво ще излезе в бонуси.

С огромния си корем и кг,аз се приемах като красива гледка:)
Нито ми пречеше на активния живот,нито на сексуалността..но и не съм залитала в крайности.
Изживяванията са ми по-важни от това, дали грима ми е перфектен,роклята омачкана или съм няколко кг отгоре.

# 138
Аз от историята на авторката не разбрах със сигурност, че има до себе си повърхностен и елементарен мъж, който я вижда като едно тяло и нищо повече. Това са нейни интерпретации - за "пламъчето" и т.н. Дали всъщност не вижда, че тя е нещастна и да не знае как да ѝ помогне?
И какво толкова страшно има, че с годините и обстоятелствата се променяме? А ако никога не се върнат старите килограми? Ще се хвърляме под влака ли?
Може би преди диети и режими една консултация с психолог би помогнала - да се види с помощта на непознат човек отстрани къде е коренът на цялата тази паника.
На мен лично много запалени по спорта, правилното хранене и т.н. напоследък ми се виждат като сектанти. Във всяко нещо трябва да има мярка.

# 139
  • София
Полина, да ти имам проблема, честно. С бебе на няма и два месеца ти си се втренчила във външния си вид и комплиментите. Вече имаш дете, комплиментите ще отиват на друго място оттук насетне.
Тук още 100 може да напишат, че обезателно ще си влезеш във форма и ще си ооооще по-слаба и стегната и тралала, но като гледам по площадки и градинки .. болшинството май не се справят. 25 килограма са действително много.

Баш. Разбирам терзанията на авторката, както и състоянирто й след такова събитие, но ако трябва да бъда честна- звучи ми супер повърхностна барабар с мъжа й по това, което описва. Не защото иска да изглежда добре, а заради начина, по който пише за външния си вид и мъжа си.

# 140
Няма значение, колко си качила. И аз имах 25 и нагоре килограми да свалям и ги свалих, още с пълвото, после с второто пак имах да свалям. И сега не мога да се върна на предишните си килограми, но това е, защото не съм решила (има 7-10 кг.). Поне една година имаш, все пак кърмиш и това е важното, не килограмите. После, като добиеш мотивация (не принуда) и имаш време, ще отслабнеш.
И на мен ми беше кофти, но по-кофти ми бяха проблемите с кърмата и що плач беше и изцеждане, та въобще не ми беше до това, как изглеждам.
А за харесването не мисли, не е от външния вид. Който не те харесва, каквото и да направиш, пак няма да те хареса. Който си те обича и такава ще те приеме, още повече че си му родила дете.

Общи условия

Активация на акаунт