Tичане (6)

• 74 655
  • 759
  •   2
Отговори
# 750
  • София
Нещо не ми се иска да е от Амазоните, че последните които купих от там, се протриха на петата след 7-8 месеца, а не съм от бегачите, които тичат кой знае колко - по 20-на км. на седмица
Преди години си изчислявах, за колко време ще амортизирам чифт маратонки от тичането и се получи приблизително за 2 год. - та, това е основно причината да искам да купя от оригиналния сайт на марката.
Писах си с една дама от сайта (USA), без да съм и споменавала за тези си притеснения и тя също ми препоръча да купувам само от техния сайт. Сега чакам да ми потвърди, дали този сайт (de.) e техен.
Както и да е, да не спамим темата.
Много ти благодаря!  bouquet Това, че и ти предложи този сайт, донякъде ми дава повече увереност да поръчам... защото съм доста подозрителна и трудно се доверявам да сайтове.

# 751
Brooks имат сайт за Германия https://www.brooksrunning.com/de_de

Също и за ОК, ако доставка с превозвач до Бг те устройва.
На дъщеря ми са оригинални и за почти година здрав тормоз са в отлично състояние.

Дрехи, обувки и козметика вече не пазарувам от Амазон.

# 752
  • София
Linofrina  bouquet
Надявах се да получа информация от някой, който е ползвал този сайт, така че много благодаря за включването.

# 753
Здравейте!
Загледах тези маратонки на Асикс за бягане.
Ако някой ги притежава, нека сподели дали са подходящи за широк крак, отговарят ли си на размера и комфортни ли са като цяло.
Благодаря!

# 754
  • София
Бягах дълго време с предишния модел 24, сигурно знаете, че при Асикс има и модели за паднал свод. Тези са за нормален свод, моите крака не са широки, но на единия имам много голямо кокалче ( другият крак съм го опериране преди години). Бяха ми много удобни. Нося 40, но за тичане взимам 40.5. Иначе 40 също ми става. Тоест отговарят си на номера, но за тичане аз винаги взимам половин номер по голям. Забравих да кажа, че тичам на асфалт и ми бяха комфортни.

# 755
Моля някой да пусне нова тема.

# 756
В сайта на Асикс са посочени номерата и в см., така че си измерете добре крака и си поръчайте с 5мм по голям номер.Относно ширината мисля са нормални, имам 3 различни модела и не съм усетил да са ми тесни или широки, има нормален крак

# 757
Смея да твърдя че таблиците не отговарят.Стъпалото ми е 28 см а ми станаха номер 43.5 който по таблица е 275 мм и са широки в сравнение с маратонките ми от други марки.По принцип съм фен на Skechers където по таблица трябва да си купувам 44 номер а ми стават 42.

# 758
  • Перник
Смея да твърдя че таблиците не отговарят.Стъпалото ми е 28 см а ми станаха номер 43.5 който по таблица е 275 мм и са широки в сравнение с маратонките ми от други марки.По принцип съм фен на Skechers където по таблица трябва да си купувам 44 номер а ми стават 42.

Потвърждавам твърдението за таблиците Simple Smile Връщала съм 2 чифта Адидас - за мен и сина ми, които поръчахме по таблица и се оказаха с 1,5 номера по-големи от нужното Grinning
И на мен Асикс са ми в списъка с желания, но не съм пробвала марката все още. Търся и достоен заместник на тези https://www.sportvision.bg/maratonki/187668-adidas-maratonki-runfalcon-2-0-tr , че скоро ще станат на 3 години, бая тормоз са видели и започват да се разпадат.

# 759

Общи условия

Активация на акаунт