Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 364
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Джена, къде е този магазин Sinsay ?
 Имам чувството, че изкупихте магазините и няма да има за нас...хахаха

# 481
Джена, къде е този магазин Sinsay ?
 Имам чувството, че изкупихте магазините и няма да има за нас...хахаха
В Мол Плаза, на 2рия етаж.

# 482
  • София
Дженна, е ти си ударила джакпота днес, браво ! Hands ClapGrinning
Този магазин има ли го в София ? Май не.
изгубен, да. Аз съм свикнала трудно да намирам места, тъй като сме с две кучета.
Но такова чудо не е било никога. Изнервени, груби, невъзпитани, отношение под всякаква критика още по тел... Е как да им дам парите си.
Държат тон и дори не те изслушват.
Един даже ми затвори телефона... Бил много зает човека и нямал време да отговаря на моите въпроси ! Anguished
Други пък се държат все едно ми предлагат 5 звезден хотел... А говорим за бунгала, нали.
Трети изобщо не вдигат като звъниш.
Абе думи нямам. Толкова нерви никога не съм хабила в организиране на почивка.
От година на година все по-малко оценяват тези като мен, които всяко лято сме на родното Черноморие, а не
в Гърция и т.н....

Направо ме заболява главата като си помисля, че тия хора въртят собствен бизнес и печелят сумати пари ! Expressionless

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 23:37 от rave

# 483
rave, има го в Ring Mall в София.
И аз споделям мнението за организирането на почивка, цените са направо космически, това, че щели да стимулират българските туристи да почиват на родното море с намаления са пълни глупости.. как не намерих един хотел с промоционални цени.. след няколко дни заминаваме за морето, добре, че беше свекъра да се обади на познати и ни направиха отстъпка 15%. Така Ол инклузив за 2ма за 1 седмица ни струва 1400 лв. Хем не ми се даваха толкова пари, хем като гледах апартаменти и хотели без включена храна цените бяха по 500-600лв и решихме с ММ, че тази оферта, която ни дадоха си е супер.

# 484
  • София
Ооо, Дженна, много ти благодаря ! Flowers Rose
Ще го посетя и аз със сигурност. Sunglasses
Ох, доста пари са. Confounded
Поне се скъсайте от ядене. Grinning

# 485
Ние намерихиме одеве каравана на къмпинг Смокиня,но щерката не иска. Нямало да спи в каравана. А тя лукс. И си на плажа.
 Та пуснах сега запитване за Морско Конче. То е на плажа директно хотела. Хилядарка ще хвръкне във всички случаи само за спане, а за олл инклузив не можем да се вредим броят ни за трима като е над 12г. детето. То стават едни хилядарки дето вместо тях в банята ще си сменя плочките ....Макар че и в Гърция като сме ходили не сме давали малко пари, и ако идеш два три пъти пак се събират доста средства, сега ми се струват скъпи за условията , които предлага нашето море.
А и чета навсякъде, че е фул с народ.Сега в тези Корони вируси не ми се вре всяко ядене в хората да се бутам за храна, то в нашите олл, е един инклузив думи нямам.,
От друга страна заслужаваме си сега качествена почивка. Догодина ще е още по- интересно Wink

# 486
  • София
Ехе, каравана е супер.
Направо запазвай, че до ден-два ще я заемат.
А госпожицата като започне да ходи сама на море, тогава ще решава. Flushed

# 487
Седи си още, но се чудя. Не сме ходили никога на такова чудо, а щеше ми се да сме в две отделни стаи за спането. Ще видим утре ,сутрин ако седи какво ще решим. Наистина изкочи днес следобеда. И утре ще я няма офертата.  Куче е безплатно даже. Хахах
Ето я тази е, но излиза в Букинг 600 лв за шест нощувки. https://www.alo.bg/6874698#highlight=%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC+%D … D0%B8%D0%BD%D0%B3

# 488
Момичета, ние бягане от морето. Ходихме в края на Юли за уикенд. Семейството на ММ е взел за поредна година каравана в Китен. Ужас! Фраш с народ е къмпингът. Миналата година такова чудо не е било. Плажът - чадър до чадър. Само го видяхме и назад, назад. Градът пълен. Заведенията преливат. Сергии, боклучки, народ. Цигания до шия. И “Нема Корона, нема нищо!”... Че не мога и на жегата сега да издържам. Едно голямо Не...
Избягахме в планината и се родихме.
Море - Септември или в Гърция пак тогава.

# 489
Здравейте Simple Smile

Sinsay  има в Дъ Мол, до Пепко там има и КиК друг евтинджос намират се на -2.

От днес официално съм отпуск - цели две седмици, надявам се след това да няма напрежение и да си изкарам до край на работа, защото напоследък ми беше нервно и неприятно.... Днес следобед съм на АГ, а утре пътуваме за морето - въпреки КВ, решихме да е в Турция. И двамата сме Бургазлии и за нас, почивка на нашето черноморие няма да е почивка 😂😂😂 а едно голямо обикаляне да се видим с този или онзи, да свършим това или онова 😂😂😂😂. Надявам се всичко да е наред.
До сега не сме ползвали фирма за почистване, но скоро ще сменяме квартирата и мисля преди да се нанесем в новата квартира, да извикаме фирма за пълно почистване.

# 490
Момичета, само аз ли нищо още не купувам, а съм луд шопинг маняк Grinning е вчера си поръчах бански да видим какво ще дойде.
Ние отиваме на море в неделя, на Златни Пясъци. Ами скъпо е много - 5 нощувки за двама, all inclusive- 1000 лева. Да не говоря, че и всичките хотели там, които имат паркинг са гл направили платен - по 10 или 20 лв на ден, направо безобразие, но запазихме. Той таткото имаше грижата с организацията този път, да видим какво е сътворил Grinning там поне имам информация че е по-спокойно откъм хора, което ме устройва.

# 491
Боже, как ще се плаща паркинга към хотела?! Това вече не е нормално, ясно е, че хората отиват на почивка с автомобила си. 1000 лв за ол инклузив и платен паркинг.. нямам думи. Дано и нас не ни изненадат така, че ще вдигна хотелела във въздуха. Няма ли някоя институция, която да вземе отношение - КЗП или нещо подобно, това е наистина безобразие Scream

# 492
1000 лв за двама души за 5 нощувки ол инклузив , падат се 100 лв на ден - нощувка + храна, ако се храните навън ще ви излезе много по-скъпо. В края на юни взехме апартамент в Созопол, умишлено с кухня, за да избегнем струпването на много хора. Дадохме много повече пари, отколкото ако бях резервирала ол инклузив. Само закусваме в апартамента . Да отида на почивка и да готвя.... че каква почивка е това

# 493
  • Sofia
Ние бяхме в Албена и ситуацията беше същата. Точно водя спор в темата там, че за тези пари има доста по-добри начини да изкараш почивката си. Платихме 2000 лв за две двойни стаи, пет нощувки, олинклузив. Били сме в този хотел три пъти преди това и качеството не само, че не се подобрява, а пада с всяко следващо посещение. Шопска салата, зеле моркови, соц пастички, разредени напитки тип степче, бланширани картофи и запеканки с останало месо. Стаите са по 10 квадратни метра, мръсни общи части. От сегашна гледна точка съжалявам, че не си платихме тестове и не отидохме в Гърция. Няма да повторя тази грешка, достатъчно шансове дадохме на нашето черноморие.
Паркинг не е включен в цената, а се плаща по десет лева на ден.

# 494
Момичета и ние се каним да ходим на море следващата седмица . Днес съм на преглед при частен съдов за разрешение /без печене разбира се/ , поне да ми разреши да пътувам до там . Вчера исках да посетя моя док и друг препоръчан . И двамата ми отказаха заради Ковид . Казаха , че било пълно с болни и дори единия е под карантина и не преглежда . Малко се замислих и се притесних . Все се надявах да се разминем 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт