Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 359
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Жанинче, аз също много страдам, че ситуацията с Гърция е такава, ние колкото и да се мъчим, не умеем да се грижим за туристите. Спалното белъо в хотелите се сменяло заради корона вируса на 4 дни, храната е много зле навсякъде. Паркингите няма са ги коментирам. В Гърция не съм платила 1 стотинка за 15 години, откакто ходя. Просто разчитаме на това да има текучество клиенти, а не постоянни. Отидеш някъде , хареса ти и следващата година пак запазиш същия хотел- качеството 3 нива надолу

# 496
Абсолютно е така с паркинга. Явно на Златните и Албена земята е общинска и може би са решили да прибират пари от това тази година. Ааайде, да е 2-3-5 лв на ден този паркинг, ама 10-20 лв на ден. Той какво подземен ли ще е? Пиколо ли ще паркира колата? Пълно безобразие.
Какво мислите вие за Ковид-а? Имате ли познати болни? Аз така като гледам мерки не се спазват никъде - е, в магазините хората са с маски поне в София, ама всичко останало е Confused не знам вече и аз на какво да вярвам и какво да мисля.

# 497
  • Sofia
Жанинче, аз също много страдам, че ситуацията с Гърция е такава, ние колкото и да се мъчим, не умеем да се грижим за туристите. Спалното белъо в хотелите се сменяло заради корона вируса на 4 дни, храната е много зле навсякъде. Паркингите няма са ги коментирам. В Гърция не съм платила 1 стотинка за 15 години, откакто ходя. Просто разчитаме на това да има текучество клиенти, а не постоянни. Отидеш някъде , хареса ти и следващата година пак запазиш същия хотел- качеството 3 нива надолу
Не само, изсмяха ми се, че за тези пари може да отидеш в Гърция и да се чувстваш бял човек. Няма да забравя първото ни ходене там - стана ми мъчно. Нещата, които ме впечатлиха бяха безплатния паркинг, чистото море, наличието на душове и съблекални на плажа, чисти тоалетни с течен сапун и тоалетна хартия...Представяш ли си как се почувствах след повече от десетилетие мъки по нашите плажове. Храната няма да е коментирам, който е бил - знае. Но за нас, с четири деца, България отпада като опция 🙄

Sealove, аз от самото начало реших, че не мога да бременея в страх. Живеем си живота Simple Smile в Албена конкретно мерки нямаше, толкова много народ, че се шегувахме с мъжа ми, че ако там не се заразим - няма къде 😂

# 498
След 10 нощувки в Ставрос,Гърция мога да кажа,че е спокойно,празно,плажа постоянно чистят,ресторантите са празни.Всички са с маски,в Лидъл всичко се спазва,дистанция,дезифектанти .Спокойно е .Ние бяхме в апартамент,аз си почиствах.За храната трудно заради малкия,риба не яде,само спагети ,сандвичи и картофи и по 3 сладоледа на ден.....та малко се притесних за него.Все си мислех,че ако имаме избор,шведска маса би се хранил повече.На нас ти приспаднаха тестовете от цената на нощувките,детето не сме тествали. Доволни сме.В четвъртък съм на преглед ,нямам търпение да видя малкия мушморок 🤗
Солени целувки на всички и приятно море на отпускарите.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 11:23 от Tsareva_89

# 499
Отметнах ФЕ при д-р Маринов от Надежда. Много съм доволна, прегледа всичко необходимо. Установи се, че бебето е непослушно - не спря да мърда. Simple Smile
Предлагат прегледи и на новородени бебета, до 3-я месец след раждането било най-добре.

Много съжалявам, че пропуснах срещата. Надявам се скоро да има нова и да се запознаем и да ви визуализирам.

+3 кг съм и вече имам корем.
22.4 г.с. наистина ли е шести календарен месец, че се ошашавих съвсем?
Не съм купувала нищо, но след прегледа другата седмица може би ще започна.
Хубав ден!

# 500
От близки и приятели знам, че по южното черноморие не е много различно. Това е другата причина, поради която избрахме Турция. Съсипаха го и много ме е яд, дори места, които преди посещавахме  само местните, сега са пълни с туристи и са съсипани...

Относно К.В - наши познати боледуваха, при тях мина доста леко.

# 501
Момичета за Ковит  бих искала да кажа, че вече трима колеги от службата на съпруга ми бяха болни. Двама  го минаха леко за поражения незнам дали имат, но единия е в Пирогов и е доста зле- та вируса си го има. За жалост според мен трябва да се научим да живеем с него и така Simple Smile За страх небива да се страхуваме, защото в този живот има безброй  страшни неща.
Пожелавам  на себе си и на Вас да сме ЗДРАВИ!

# 502
Ние запазихме от 14.08 на Морско конче, между Лозенец и Китен е в собствен плаж в заливче. Отделно и за Орфей на планина. Та почивката е уредена. Тази година няма Гърция. Дано догодина вече може да се ходи през Маказа. На нас от Пловдив ни е по-близо гръцкото море през Маказа,от Созопол....но сега така.
За короната незнам вече какво да мисля, масова психоза, особено на есен като вземат да затварят отново и учениците минат пак онлайн, ще е интересно. Познат болен нямам. Дано и да няма.

# 503
Момичета и ние се каним да ходим на море следващата седмица . Днес съм на преглед при частен съдов за разрешение /без печене разбира се/ , поне да ми разреши да пътувам до там . Вчера исках да посетя моя док и друг препоръчан . И двамата ми отказаха заради Ковид . Казаха , че било пълно с болни и дори единия е под карантина и не преглежда . Малко се замислих и се притесних . Все се надявах да се разминем 🤷♀

Мери, аз подих вчера при доц. Григоров (съдов хирург) в МЦ Панталеймон (преглежда и в болница Надежда) имаше часове, запазих си последният в 19,00 и нямаше други хора в чакалнята.
Ако не успееш да намериш друг специалист за консултация ти го препоръчвам Simple Smile

# 504
Аз не съм фенка на южното черноморие, когато сме в България винаги предпочитам на север. Тази година обаче сме на юг. Взехме си къща само за нас, точно за да спазваме дистанция. Детето е доволно, но на мен въобще не ми е приятно, слънцето ме мъчи и бях супер отпаднала. Не знам дали не е, защото хемоглобинът ми е започнал да пада. От един месец си пия желязото, а той е заковал на 117 под долната граница и не мърда.
Изгубен благодаря за идеята за Sinsay. Днес минах и напазарувах щедро за бебето на най добрата ми приятелка, но и аз взех няколко неща. Взех си едно яке за мен, което не е за бременни, но ми стои супер и е 100% памук. Взех си М и ще ми свърши работа за есента, аз нямам шанс да се побера в нормалните ми якета, а и това се връзва с почти всичко, което нося напоследък. За бебо взех две пижамки, а от Пепко чорапки и пелени, които доста ми допаднаха като качество. Минах и през Хиполенд и разгледах няколко от компактните колички, които си бях набелязала и се влюбих в Maclaren atom.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 14:58 от paradigma

# 505
Благодаря , Лали , но аз ходя в Пловдив 🙂 Ти какви оплаквания имаш ?

Момичета , и аз нищо не съм купила на бебо , а само гледам . Набелязала съм някои неща в Пепко , малко в Джъмбо и доста оферти в H&M. Нищо не пазя от каката и баткото . Нямам търпение за първи покупки , но сякаш ме е страх още ... а знам , че нищо не е гаранция , но явно съм шубе на този етап 😁🤷♀

# 506
Здравейте, девойки!
Последната седмица не съм писала, че бях на тръни след последната ФМ.
Днес бях при доц Томова във Вита. Правихме ФМ и ФЕ. Всичко е наред с бебето 💙 Жената беше много мила и обяснителна, каза че няма никакви съмнения или притеснения за Даун. Има две бели точици на сърцето, но не било проблем и най-вероятно щяло да се израсте. Аз се разревах в кабинета . Сега се чувствам лека катонперце. Даже довечера съм на рожден ден и мисля да изпия чаша вино 😂
За Черноморието съм направо потресена от цените. Ние сме си от Бургас и сега като си ходихме установих, че толкова пълен с туристи не съм виждала града. Искахме и да мръднем някъде за две нощувки, но всичко не заето 🤷
След хубавите новини смятам, че е време да купя нещо за малкия разбойник. От сестра ми имам толкова бодита и ританки, че не знам има ли смисъл да купувам, но все пак Тея дни ще огледам .
Животът отново е хубав 🌻

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 16:29 от ellina90

# 507
Елина, много се радвам, че си минала и новините са обнадеждаващи Hug Бебчо има нужда от спокойна и щастлива мама!
Здравейте, девойки!
Последната седмица не съм писала, че бях на тръни след последната ФМ.
Днес бях при доц Томова във Вита. Правихме ФМ и ФЕ. Всичко е наред с бебето 💙 Жената беше много мила и обяснителна, каза апе няма никакви съмнения или притеснения за Даун. Има две бели точици на сърцето, но не било проблем и най-вероятно щяло да се израсте. Аз се разревах в кабинета . Сега се чувствам лека катонперце. Даже довечера съм на рожден ден и мисля да изпия чаша вино 😂
За Черноморието съм направо потресена от жените. Ние сме си от Бургас и сега като си ходихме установих, че толкова пълен с туристи не съм виждала града. Искахме и да мръднем някъде за две нощувки, но всичко не заето 🤷
След хубавите новини смятам, че е време да купя нещо за малкия разбойник. От сестра ми имам толкова бодита и ританки, че не знам има ли смисъл да купувам, но все пак Тея дни ще огледам .
Животът отново е хубав 🌻

# 508
  • София
еллина, браво !!!
Това са страхотни новини, отдъхни
вече и се наслаждавай на бременността си. Blue Heart
парадигма, моят хемоглобин е 106.
Сега пия едни отвратителни ампули Тотема. Днес прочетох, че сокът от арония много помага. Намерих си домашна и ще я правя на Нутрибулет-а.
Ако искаш, пробвай и ти. Nerd

# 509
Мери, с разширени вени съм и на двата крака, като положението на десният е отвъд всякакви естетически норми Confounded Тези дни освен обичайните екстри имах и доста силна болка зад коляното и се притесних, че съм направила някакво запушване. Слава богу вчера ги гледа вените и са проходими, но операцията не ми мърда след приключване с кърменето.

Ellina, много се радвам, че всичко е наред с бебешко Kissing Heart

Момичета, за хемоглобина и железните препарати да кажа, че има значение кога и с какво се приемат, за да се усвояват по-добре.
Хубаво е да се пият заедно с цитруси, не се ядат млечни, поне няколко часа преди или след прим да препарата, както и трябва да има 4 часа разлика от приема на магнезий или еутирокс/ еутироксин.
Билковата кръв е добър вариант и може да се комбинира с друг железен препарат за компенсиране на ниски нива на хемоглобина.

Общи условия

Активация на акаунт