Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • Публикувана: 21 юли 2020, 16:03 ч.
 • Последно мнение: 5 авг. 2020, 21:47 ч.

Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

 • 4 708
 • 70
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 225
Добро утро в понеделник.
Благодаря на dani_pop за публикуваното интервю.
БЛИЦ ИНТЕРВЮ С ЙОЗГЕ ЯЪЗ ЗА СПИСАНИЕТО „MOODBOARDMAG”

Й. Я. Здравейте, сега за списанието МВ ще отговоря на въпроси, чиито отговори ви интересуват.
Скрит текст:
МВ: Кое е мястото, на което се чувствате най-добре?
Й. Я.: На брега на морето.

МВ: Кой филм не можете да забравите?
Й. Я.: „Ask tesadüfleri sevar"
МВ: Каква роля искате да изиграете?
Й. Я.: Много искам да изиграя ролята на млада жизнерадостна девойка.

МВ: Какво харесвате най-много в себе си?
Й. Я.: Това, че много се смея и обичам да се забавлявам.

МВ: Какво е за Вас любовта?
Й. Я.: Убежище, в което няма нужда да прикриваш недостатъците си и се чувстваш свободен..
Скрит текст:
МВ: Чай или кафе?
Й. Я.: Сутрин кафе, вечер чай.

МВ: Лято или зима?
Й. Я.: Лято

МВ: С какво свързвате лятото?
Й. Я.: Диня. Лятото свързвам с диня. Всичко хубаво!


Все по-симпатично ми става това момиче. Дано да е жива, здрава и щастлива. Да се сбъднат мечтите й на професионалното поприще.
Пожелавам ви хубав ден и спорна седмица.

# 31
 • Мнения: 69
Благодаря, Дани!
Колко им отива любовта на Гьокберк и Йозге, не е истина! Само да са здрави да й се насладят на 100%...

# 32
 • Мнения: 46
Благодаря ти Дани, отново за светкавично бързия превод. 🙂
Нашето момиче пак показва колко е земна и истинска.
Толкова е сладка, като се усмихва. Дай Боже да има все повече поводи за усмивки, и двамата да имат! 🙂
Толкова много си отиват и са супер сладката двойка. 🤩

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 12:12 от Angel87

# 33
 • София
 • Мнения: 67
Привет, момичета и момчета.
Скрит текст:
Да се изкажа и аз по последната серия.
Шахрие като обуе кармазъ /червените/ чорапки и умът й слиза в тях. Милата, как набързо навърза нещата - Кемал и Масал ще бягат. Да, ама не. Много грозно ми прозвучаха думите на Кемал към Нарин, че всичко е подготвил за нея, защото като я вижда се сеща за Масал и за нейната вина. Това ли успя да роди уманата му главица? Много ми се искаше в този момент Нарин да му врътне един шамар, за да го освести. Ех, мъже Тархун, първо изпляскате нещо, а после мислите. Добре, че Нарин е силно и умно момиче, та успява да намери решение на проблемите ти, Кемал Тархун - тиквеник такъв.
Към Джемре не изпитвам никакви чувства. Разбрах, че с Джавидан са си лика-прилика. За тях любовта означава човекът да е до тях, независимо, че е нещастен. Ако бях на мястото на Емир, сигурно щях да я зашлевя или най-малкото да я хвана за гушата /май днес съм доста агресивна, ама така ми идва отвътре/, но той е джентълмен - атакува само с думи. От всичките думи, които й казаха Рейхан и Емир тя нищо не разбра, защото не знае що е то доброта и любов, ама истинска, не като нейната. За мен Джемре си е един типичен консуматор - нейната фикс идея е да стане господарка на имението, независимо на каква цена и с какви средства.
За Емир какво да кажа - светът е Рейхан и нищо друго не съществува. Докато преследваше човека на Талаз, си спомних думите на dani_pop за черния баварец. И трактор не можА да го спре, но калта му се опъна. Ако беше потушил малко гнева си, можеше и да разбере що за майка си има, но нейсе.
Рейхан - доброта чак до глупост /наивност/. Много бързо забрави какво й причини Джемре /капанът в новата къща, отвличането и шантажа за развода/, та тръгна и да я спасява. Сцената с празния пистолет на Талаз ми беше доста глуповата - можеше поне един патрон да гръмне, когато стреляше настрани. Това е Рейхан - готова да стане на пепел, стига другият да е щастлив. Преди да каже нещо, сама трябва да се убеди не на 100, а на 1000%, че е истина това, което казва.
Това е засега.
Напълно съм съгласна с публикуваното от вас относно възпитанието на децата. За жалост, светът днес е ориентиран повече към материалното, отколкото към духовното. Лошото е, че когато възпитаваме децата си в ценности като любов, доброта и търпение, стават обекти на подигравки и присмех. Оставам с надеждата, че доброто ще победи, макар че Талаз е на обратното мнение.
Zverche84, Рейхан се влюби в доброто сърце на Емир. Добре, че се е метнал на баща си, а не на майка си. За това заслуга сигурно имат Мелике и дойката. Зад фасадата и грубия тон се крие изпълнено с добрина и състрадателност сърце. Дай, Боже, на света да има повече такива като Емир.
Пожелавам ви хубави почивни дни.

Да де, това го разбирам, ама аз ако бях направил и половината от глупостите на Емир в сезон 1, надали някоя щеше да ме изтърпи. Като цяло явно им е доста различна културата и разбиранията по турските села.

# 34
 • Мнения: 46
Zverche84 никога не знаеш на какво е способна една обичаща жена, дори самата тя не знае, докато не се влюби наистина.. Казвам го от личен опит, не че нещо, но докато не си дадем сърцето си казваме, аз това и това няма да простя... Само че в действителност прощаваме много повече... 😆🙂 Такива сме обаче наистина обичащите жени. Тези, които като Рейхан поставяме доброто на любимия пред себе си, дори. Нека ти кажа, че аз самата съм простила доста неща на любимия си, които моите приятелки не биха, и са ме съветвали да се разделя с него, но решението е мое, в крайна сметка. Не ме разбирай погрешно, не е нито насилник, нито убиец, нито да ми е изневерил, или нещо такова, просто грешки, направени от неопитност, от различна гледна точка и т. н...
Знам и видях всички глупости на Емир, не го оправдавам за нищо, всеки път го казвам, но за мен Рейхан вижда в дълбочина, това, което носи той вътре в себе си. Това не е за подминаване в днешните времена на фалш и пошлост. Всеки си има право на мнение и смятам, че и ти си прав, че в Турция са с други порядки. Но повелите на сърцето са на първо място. Все пак сигурно и аз много трудно бих простила някои от глупостите на Емир, знам ли, не съм изпадала в подобни ситуации. Да пази и Бог, да изпадна. Но както казах в различни ситуации човек сам не се знае как ще реагира. 🙂

# 35
 • Мнения: 83
За Емир какво да кажа - светът е Рейхан и нищо друго не съществува.
Здравейте дружина Simple Smile Мисля, че това изречение беше основата на серията днес. През цялото време се усмихвах и не можех да спра да го правя. Ама много е е сладка Йозге-то Heart като се усмихва. Много красиви. Демирджи и той голям симпатяга! Страхотни!
Очаквам и другите такива серии. Нагледахме се на злоба.
Другите няма да коментирам. То всъщност Джавидан доста форсира нещата без да се осъзнае. Секретарката на Кемал - и тя. Ама който гроб копае, сам пада в него.
Няма да коментирам насилието над жените и децата, защото това не може просто да си го помисля, че се случва.
По отношение на ценностите и коментара на Zverche84 искам да споделя мнението му. Важни са истинските неща, които в моите представи се докосват до неговите!

Хубава вечер съфорумци!

# 36
 • Мнения: 69
Привет, банда!
Днешната серия беше много сладка - моментите между Емир и Рейхан определено бяха на ниво, как не може да откъсне очи този човек от нея, направо ще я схруска! Когато си мислеше, че не го обича, гледаше всячески да стои далеч от нея, сега стана обратното.
Джавидан ми беше отврат със сцената с цъкането с език, как можело, разведени, пък в една стая, видиш ли. Как пък ставаше, като бяха скарани, ама сега - йок, какво щели да кажат другите хора. Изкефи ме, как Емир отново защити Рейхан и с думи, и с дела - колко готино я хвана за ръката, точно, за да натрие носа на мамуля.
Ах, Сутанне, какво направи - падна в капана на Кобретка и предразсъдъците "Не може неженени под един покрив" и дръпна чергата под краката на Емир. Докато Рейхан е при дойката на гости, ще има такива майтапи, че отсега потривам ръце, докато ги чакам. Особено като дойде съседката, да иска Рейхан абла за снаха. Направо Емир жив да го ожалиш. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes
Йонджа вече става нагла, чак и обир у тях измисли, за да се натресе на гости на Тархунчетата, да е по-близо до заветната спалня. Ама днес ми беше смешно с гумените палачинки - Кемал беше възпитан, ама Масалчето като всяко дете, не може да скрие нищо. Да видим кога ще успее с пъкления план да сложи камерата, все се надявам черна котка (я Оя, я Нарин) да й мине път.
Джемрето, милата, сега се опита и да се гътне, кат се метна под колата - вярно, загубила е всичко, ама вече при никакви положения не може да ми стане жал за нея. Ако не бях напред със сериите и не знам някои неща, можеше и да го бъде да я съжаля, но сега - асла, йок.
Утре Емир предстои да направи серенада на любимата. Мисля, че това е любимото ми изпълнение, харесвам как пее тук в пъти повече, отколкото в приспивната песен, макар че и при нея ми се насълзяват очите, като го чуя.
Хубава вечер!

# 37
 • Мнения: 180
Здравейте момичета и момчета,
Изключително ми е приятно да чета коментарите ви, за които благодаря! 🥰
Днес ми идеше да метна телевизора през балкона след нахлуването на Джавидан в стаята на Емир. Пошлостта и лицемерието на тази жена са ужасни. Добре е, че всяко нейно действие има точно обратен ефект на замисъла и. Йонджа не си струва да се коментира, тя е жалка подражателка, която не е загубила напълно съвестта си. Доволен и открит Кемал, а Нарин вече започва да потъва. За разлика от нейния човек, тя трудно ще си признае. Абе тя се оказа по-ината коза отколкото той тиквеник. 😂
На Рейхан днес не можах да и се начудя как устоя да не целуне Емир. Сами бяха, той я гледаше гладно, а тя се озърташе като гърмян заек. Ама то имението като разграден двор, ако не нахлуе някой през балкона, Мелике ще потропа на вратата. Много красиви думи си написаха, много влюбени погледи си размениха. Дойката влезе в ролята на средновековната инквизиция и си прибра Рейхан, като че ли никога с Емир не са оставали насаме. Ама нищо, те забранените неща са най-сладки. 😜
Мъчно ми стана за Емир като му връчиха боклука. Не стига, че му взеха жената и го изгониха в близката кебапчийница без да го питат яде ли му се кебап, ами му се и накараха, че не постъпва почтено. Моят човек тази серия си я изкара "очи пълни, ръце празни". Добре, че на любовни думи го докарва, че да има къде да изразходва енергия. ❤️
Мнооого естествени и мили Йозгето и Гьокберк в тази серия. И много влюбени, ама наистина...🥰
В предчувствие на комедийните таланти на нашите любимци, ви пожелавам красива и споделена нощ! 👍

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 21:22 от dani_pop

# 38
 • Мнения: 225
Привет на всички и от мен.
Ойа пусна червейчето на ревността и Нарин се хвана. Сестричката за друго не става, но за тези неща има нюх - хваща ги във въздуха. Стана ми жал за Кемал как от учтивост преглъщаше "дебелите" палачинки. Децата нали са си чисти душички, не могат да си мълчат, та и Масал беше директна - "право куме в Очи". Много ми хареса, когато Нарин обясни на глупачката за чешмата на влюбените - хората си пречиствали там греховете. А Йонджа ще има мноооого да чака, докато й се сбъдне желанието.
Ама тези две девойки /Джемре и Йонджа/ добре са си разпределили Тархун холдинг, но не им се получават нещата. Момчетата се влюбват в най-неочакваните момичета, а тях въобще не ги отразяват.
Рейхан и Емир - много са сладки. Първо я изслуша, разбра как и той я е наранявал, извини й се и после тръгна да си преследва целувчицата - не иска много момчето.
Много се кефя, когато Джавидан е в безизходица, но ме е яд, че все успява да се измъкне. Тази жена не разбра ли, че с действията си е катализатор на процесите - сега Емир набързо ще стъкми сватбата. Ако не беше дойката, щяха да отидат двамата веднага да се подпишат, но ще почака малко. Ще пообикаля малко като гладно коте около къщата, докато си вземе своето.
Но и дойката е много сладка. Първо подбра Джавидан да се радва, че снаха й се е върнала, сюрпризира я с искането на момичето, а после и младите - набързо отмъкна момата, разкара младежа от прага и хитричко наблюдаваше Рейхан, докато си разменяха SMS-и.
Това е от мен. Предстоят ни и весели моменти.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 08:19 от Ваня_С

# 39
 • Мнения: 83
Мнооого естествени и мили Йозгето и Гьокберк в тази серия. И много влюбени, ама наистина...🥰
Здравейте,

Искам и аз да благодаря на всички за коментарите, които чета с интерес и тихичко се усмихвам. Правя го след поредната серия на любов между двамата сладури. Това с целувката и аз съм го играл. В смисъл ... много бях хлътнал по едно момиче. Аз по принцип или силно обичам или силно отричам човека. Нещо като героя Емир ... даже много нещо като него Wink Та ... спомням си, че й се обадих, че идвам за една целувка. Обиколих цялата столица, но стигнах до тях само за една целувка преди работа. Аз се чувствах точно така както го представят Емир. Лудо младо с две думи. Сега пак бих го направил. Хубаво е да си романтичен. Аз смятам така. И тези бележчици в миналата серия бяха много сладки. Как докато четяха се вълнуваха и го преживяваха. Хубава любовна история представена с красиви и талантливи артисти, които във филма ама наистина са родени един за друг. Когато видя се усмихвам. Наистина много красиви. Не само Емир и Рейхан, но и Демирджи и Йозге Heart. Изобщо сериите стават все по-истински на фона на това, което гледаме по мрежите за гълъбчетата. Знам, че ни предстоят и още много хубави серии. Очаквам серията, в която Емир чува заветните думи "обичам те". Голяма борба за тази истинска, нежна, чиста и красива любов. Но наистина си заслужава. Пречиства те, вдъхновява те, ставаш по-силен ... и не обръщаш чак толкова внимание на лошото, което го има навсякъде.

Аз май се отплеснах Simple Smile Но наистина след тези серии си струва да се коментира красивото. Другото е просто губене на време. Всички знаем за кои персонажи говорим Wink

С най-добри чувства ви пожелавам слънце и приятна вечер на всички!

# 40
 • Мнения: 180
Здравейте! 🌞
Много позитивна серия, смях се на глас на сцените с "нахалния котарак" и "неуравновесения Фахри", макар че ми е за поне за 5 - 6 път. Много е добър в пеенето Гьокберк, факт. И в целуването явно е добър. 😜 А как си тръгна след звучната целувка, доволен и самоуверен от най-сетне постигнатото си желание, ще кажеш че е постигнал световен рекорд. 👄
Мисля че сцената с Фахрито и майка му си е жива подигравка с Емир. И той, естествено, не издържа. 🥰

Изяде набързо шоколада,
смачка на цветето листата,
нервно с крака си трепери,
с Фахрито мъжка сила мери,
сърдит от дойката си тръгна
и на Рейхан ревниво гъгна.  
А тя, пак мила и добра,
след него хукна ей така
по чехли и жакет,
само Емир да е наред,
кафе набързо да свари,
на любимия ръката да държи. ❤️

От известно време се чудя колко може да му е била сляпа сляпата неделя на Хикмет, та точно Джавидан се е докопала до майка на децата му...
Нарин много адекватна, когато става дума за другите, но не толкова, когато става дума за нея и живота и. В случая не говоря за проблема с Масал и дядо и, а за отношенията и с Кемал.
Що се отнася до Ойя, тя в момента е бяла и добра, но няма да е все така, за жалост.
Все пак, в следващите серии ще цари само любов и красота.
Хубава вечер от мен! На всички благодаря за споделеното. 🥰

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 01:44 от dani_pop

# 41
 • Мнения: 46
Такаааа, здравейте на всички. Днес с глас се смях на половината серия, чак стомаха ме заболя, хем не е да не знаех какво ще стане.
Значи думи нямам колко е талантлив Демирджи... 😆
Много сладко как ревнува, а Рейхан му се подсмихва под мустак.
Колко много я обича и как й призна, че едва ли не доживот ще е с нея. Цитирам "... цял живот ще тичам след теб..." ... Абе малко ми е нереално това, ама карай... Може пък и да има такива мъже, знае ли се. 😀
За Нарин и Кемал, супер много ме изкефи днес "тиквеника" с поведението си, и особено като й каза как не му е приятно, че Йонджа е у тях. Нарин от къде измисли само не разбрах, че е гледал влюбено Йонджа, когато се буташе да приспива Масал. Че аз точно обратното видях, ама карай...
Йонджа почна да върти номерата на побърканата си приятелка. Бива, бива наглост, ама като си гост в една къща така ли се държиш? И то в къщата на шефа ти? Да не говорим, че това са елементарни, евтини и детски номера, нейното.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 21:41 от Angel87

# 42
 • Мнения: 46
Здравейте! 🌞
Много позитивна серия, смях се на глас на сцените с "нахалния котарак" и "неуравновесения Фахри", макар че ми е за поне за 5 - 6 път. Много е добър в пеенето Гьокберк, факт. И в целуването явно е добър. 😜 А как си тръгна след звучната целувка, доволен и самоуверен от най-сетне постигнатото си желание, ще кажеш че е постигнал световен рекорд. 👄
Мисля че сцената с Фахрито и майка му си беше жива подигравка с Емир. И той, естествено, не издържа. 🥰
Изяде шоколада,
смачка цветята,
сърдит си тръгна,
на Рея ревниво гъгна.  
А тя, мила и добра,
след него хукна ей така,
кафе набързо да свари,
на любимия ръката да държи. ❤️
От известно време се чудя колко може да му е била сляпа сляпата неделя на Хикмет, та точно Джавидан се е докопала до майка на децата му...
Нарин много адекватна, когато става дума за другите, но не толкова, когато става дума за нея и живота и. В случая не говоря за проблема с Масал и дядо и, а за отношенията и с Кемал.
Що се отнася до Ойя, тя в момента е бяла и добра, но няма да е все така, за жалост.
Все пак, в следващите серии ще цари само любов и красота.
Хубава вечер от мен! На всички благодаря за споделеното. 🥰
dani_pop Определено му се получиха днес добре сцените на Демирджи, всичките...
За Джавидан се чудя и аз как Хикмет така си е загубил ума по тази..
А иначе сравнението с "нахален котарак" беше един път 😀 Ма той милият, вярно като гладно коте обикаляше днес за тази прословута целувка.. Е, взе си накрая нещо като целувка, не баш каквато си е нормално, ама карай.... 😀 Още се примирявам с тази разсипия, какво ли би било да ги гледаме да се целуват нормално тези двамата сладури.... 🤩😍
Ойя ми е странно как така сега е една, после друга... Предвид това, което съм гледала, но ще се види по натам! 🙂

# 43
 • Мнения: 69
Привет, днес съм се смяла с глас на серията. Тези серии са глътка въздух след безконечната драма с изнудването, определено има нужда и от такива.
"Нахалният котарак" си докопа целувката, която си дири още от вчера. На тази сцена си мислех, че напук на всички директиви Емир ще целуне Рейхан как си трябва, ама явно на Гьок не му е достигнал малко кураж.
Фахри няма и да го коментирам, щях да припадна като видях тресящият се от нерви крак на Тархунчето, чудя се как не взриви някого, а все пак успя да се въздържи. Не, че и Рейхан не си поигра малко с разпалването на ревността на Емир бей, ама и той си го заслужава де. Права е сутаннето, че друг път ще мисли, преди да обиди Рейхан.
Изключителна сцена с часовника и обяснението на Емир как цял живот ще тича след Рейхан, успя да й бръкне в сърчицето. Добре, че си има Зейнепчето, която го уведомява за всички драми, за които той не е разбрал, за да е в крак с нещата. Какъв смях предстои точно с Емир и Зейнеп в някоя от следващите серии - утре или в четвъртък, потривам ръце и чакам с нетърпение.
Йонджа е под всякаква критика, все пак явно е един дол дренки с Джемрето, щом й е първа приятелка. Изкефи ме на сцената с яденето - как се беше наточила, че супата е пресолена, а то какво - Нарин хванала малката дрисла в крачка и направо с кеф й се подхилкваше, че няма да й мине номерът, че и в офиса не отидоха с Кемалчо, въпреки че се беше спретнала като за сватба или фотосесия.
Оя сега наистина е добра, тя много харесва Рейхан и ненавижда Джавидан и затова сега е добрата фея за бъдещите младоженци.
Angel87, не се учудвай, че Оя в бъдеще ще стане друга, все пак наранената обичаща жена е способна на всичко, дори и на убийство и тогава не може да се контролира.
И за мен е мистерия как Джавидан ханъм е докопала и овързала Хикмет, според мен жената за него е Мелике, дано сценаристите помислят по този въпрос за развитието на сезон 3.
Хубава вечер на всички!

# 44
 • Мнения: 225
Привет, момичета и момчета.
Ще се опитам да направя някаква градация, за да ни остане хубавото настроение накрая.
Много хубава серия, дори и Джавидан не успя да ми развали настроението с нейната проклетия. Имам чувството, че тази жена няма да заспи или за нея денят не се брои, ако не извърши някоя лошотия. Дали наистина има такива хора? Изкефих се на факта, че всички й лазят по нервите - като се започне от дойката, минем през Ойя, Нигяр и накрая стигнем до щастливия Емир. Ей, опасна е. Часовникът, видимо и на нея й хареса, но не - счупи го от проклетия.
Йонджа ми е много елементарна, опитва се с евтини номера да впечатли Кемал, но не става. Дори и Масал не я отразява, както и да се опитва да я впечатли. Много ми се искаше да й сипят от супата, която сътвори, а останалите да ядат мантъ - да я видя тогава как ще преглъща.
Нарин - много е сладка, когато се самонавива, че нищо не я интересува и се дуе на тиквеника. "Ама само аз знам, че е свободен". Е, оказа се, че не само тя знае. Гледал бил влюбено Йонджа - бла, бла. Та той не откъсваше очи от Нарин, дори пусна една усмивчица, което му се случва от дъжд на вятър. Но той бързо схваща - разбра къде е ключът от бараката и защо му се цупи.
Рейхан и Емир - много сладки във всички сцени /избора на подарък, часовника, серенадата под прозореца, уговорката за кафето/. Той направо си повярва, че ще му измъкнат момичето изпод носа. От нерви и притеснение изсърба кафето, направено за друг, изяде най-хубавия шоколад, изкупи пироните на човечеца и си тръгна. Как набързо се сбъдна желанието на Рейхан да чуе гласа му. Е, чу го и още как. И за двамата ще кажа само - който го може, го може. Хайде, днес ще пием кафе, ама само кафе, и то на верандата.
Благодаря ви за постовете. Продължавайте, моля ви - удоволствие е да ви чета.
Пожелавам ви хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт