Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Горски извор
Аз ще си позволя само това

# 121

Толкова са мили! Гек ми се струва, че много иска вече да стане баща, и много ще му отива! Но, ще трябва да почака новия проект на Озге! Аз мисля, че живот и здраве догодина могат да си позволят бебе! Озге ще пропусне един сезон снимки, и ще се върне! Божа работа! Пожелавам им го от сърце! Ще бъдат прекраскни родители!

# 122

Толкова са мили! Гек ми се струва, че много иска вече да стане баща, и много ще му отива! Но, ще трябва да почака новия проект на Озге! Аз мисля, че живот и здраве догодина могат да си позволят бебе! Озге ще пропусне един сезон снимки, и ще се върне! Божа работа! Пожелавам им го от сърце! Ще бъдат прекраскни родители!
Не пропуска Йозге да споделя снимки на Гьокберк с малкия й племенник Емир, явно и тя мисли, че любимият й ще бъде страхотен татко. Толкова са сладки, изглежда бебешорът много обича и се доверява на чичо си. Бебето да го правят когато искат, защо поне не се оженят това лято, така ми се искаше в новия й сериал да бяхме гледали Йозге Демирджи, ама - каквото, такова.

# 123

Не пропуска Йозге да споделя снимки на Гьокберк с малкия й племенник Емир, явно и тя мисли, че любимият й ще бъде страхотен татко. Толкова са сладки, изглежда бебешорът много обича и се доверява на чичо си.
Цитат
Бебето да го правят когато искат, защо поне не се оженят това лято, така ми се искаше в новия й сериал да бяхме гледали Йозге Демирджи, ама - каквото, такова.

Да, и аз много исках да стане Демирджи това лято, но...Важното е, че се обичат и са щастливи! Ще стане и Демирджи, и бебета ще има, само да са живи и здрави...

# 124
Здравейте групата, 🥰
Стига ни толкова романтика, айде пак в екшъна. 😢 Оф, Емир, оф, до сега все Рейхан се връзваше и бяхте в ужаси до гуша, ето че дойде и твоят ред.
Нарин е любителка на Шопен, а аз - на Ноктюрното в до# минор. Все казват, че Рейхан и Емир са хармонична двойка, аз днес си мислех, че за Нарин и Кемал се отнася в пъти повече. Личи, че са по-възрастните Тархун. ❤️ За бившия на Нарин руснаците имат една много хубава дума - дрянь. Тя съдържа боклук, отрепка, лош човек накуп. Но и той влиза във водовъртежа на Назмие ханъм - всичко, което организира, се обръща срещу него и задълбочава връзката на "фиктивните" съпрузи.Нарин най- добре се чувства в прегръдката на Кемал. 🥰 Между другото, в третия сезон влиза още една актриса от Азербайджан, тази, която е изиграла бавачката и донор на Каан в "1001 нощ".
За сетен път се убеждавам, че Джавидан е изключителен психолог, как добре знае кой как ще реагира. Явно, и Хикмет на времето е омотала така, манипулирайки го.
Що се отнася до Гюлсум, много нагласено, за да е истина. Ах, Емир, ах, вместо да си гледаш медения месец, ти търсиш сестрата на жена си. Ама като не стига бюджетът за Венеция или поне за Анталия, ще гледаме сега екшън, гарниран с много любов, къде осъзната, къде не. 👩‍❤️‍💋‍👨
Йозгето много убедителна 🥰
И "богаташчето" също ❤️
За Суна и Таджи доста неубедителна раздяла, но ето на практика писане на сценарий в движение. Тръгнаха да развиват отношенията им, избраха Тюрколу за главна роля в друг сериал и набързо я извадиха от този.
Еха, Кемал надмина себе си, "жените в моя живот".
А Гюлсум ще е дивачка явно, да не се нарушава традицията и да не ни е скучно. 😜
Довиждане и хубав ден на всички! 🥰

# 125
Привет!
Довечера в 19 ч. по Канал 7 тийзър за 3-ти сезон

https://www.instagram.com/p/CERR4EPp2Ff/

# 126
Привет банда,
Днес се възхитих от Йозге - цяла палитра от емоции, изиграни с много малко думи и само с очи. Сцената, когато се убеди, че момичето пред нея може наистина да е изгубената й сестра Гюлсум, беше спираща дъха, дори и аз се просълзих заедно с Рейхан. Твърде хубаво не е на хубаво - има нещо гнило все пак в това момиче и се чудя дали Джавидан е нагласила по някакъв начин и това или е просто съвпадение, от което в последствие ще се възползва. Както и да е, предстои да се разбере - рано или късно.
В тези епизоди Кемал и Нарин ми изглеждат изключително близки и сплотени - Кемал може да не знае причината, но вижда, че Нарин е притеснена и не се чувства добре и инстинктът му да я защитава излиза наяве. Това с "жените в живота ми" ми хареса - това си беше обяснение и признание в любов, както и да го погледнеш.
Дани, съгласна съм за "дрянь", точно тази дума ми е в акъла, откакто съм се запознала с този неприятен персонаж Ерхан.
Относно новия сезон - четох в мрежите, че Илайда Алтънташ, за която бяха писали, че ще играе главната роля, вече е напуснала сериала, явно се уплаши от феновете. Да видим коя ще е новата героиня, много спешно ще трябва да избират такава. Това може и да е кьорфишек, ама ще видим, като започнат новите серии. Искам да видя дали ще запазят Рейхан или ще има нова героиня. Ако е второто, вече имам даже мой сценарий как точно и защо Емир ще намери новата си любов. Ще ви я споделя по-натам и да видим дали ставам за работата на Назмийе ханъм.
Хубава вечер на всички и до скоро!

# 127
Ако на някого му е интересно, това е връзка към анонса на 3 сезон, който ще стартира на 14 септември.
https://youtu.be/F06BD-FwPME
Честно казано, аз съм впечатлена от замисъла, по който историята е продължена след оттеглянето на Йозгето като е запазена идеята на заглавието и е вмъкната допълнителна интрига

# 128
Привет, момичета и момчета.
Нямах възможност да пиша, но редовно и с удоволствие четях постовете ви.
Не пропусках сериите и само с няколко думи ще ги изкоментирам.
Принцесата наистина доста пренебрегна принца заради ученето.

И принцът не й прави кафе, защото я "обича до полуда" или "защото му липсва, ако не я вижда за 5 минути", а "за да не заспи".

Така де, после ще трябва пак да я събужда с целувка. Ах този палав принц, как само осуетява уроците, работи с целувки, неотстъпчив е, подкупен и безмилостен. Покрай "малка целувка" си открадва по две големи.

Кемал и Нарин бяха много сладки на пикника - далеч от ежедневието, щастливи, забравили за грижите си.

В Кемал виждам голям напредък, ама да я беше целунал, докато й духаше врата - по-бързо щеше да й мине. А Шахрие пак ни изненада, оказа се голяма почитателка на спорта, въпреки ишиаса й - великолепна.

С една дума - младите мъже Тархун добре се грижат за момичетата си. Много се стараят да ги измъкнат от тревожното състояние, в което се намират. А девойките с какво им отвръщат? Едната с "глобализация и околна среда", а другата - "исках да ти благодаря за филийките, много са вкусни". Калпазанки.
Насладихме се на хубавите моменти и сега отново сме в джаза.
Как пък и в двете къщи има по един негодник, който да им вгорчава живота.
Номерата на Джавидан нямат край, голяма гадина е. То не бе проект на парчета в боклука, "разубеждаване" за  живата сестра и какво ли още не, само да остане в имението. Като че ли пъпа й е хвърлен там. Голяма драма е, че думата на беднячката има по-голяма тежест от нейната. А Емир в стремежа да направи жена си щастлива, въобще не мисли логично. Как така сега се появи визитката на детектива, тази единствена снимка на сестрите Полат и гривната? Вече вмениха на Рейхан и вината за живота на Гюлсум.
А Ерхан - ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали. Голям негодник се оказа. И на какво разчита с това си гадно поведение? Така още повече наранява Нарин и я отдалечава от себе си. Съжалявам само, че Нарин от такова борбено момиче я превърнаха в една нерешителна девойка. Не може ли да разбере, че колкото и да се мъчи, сама няма да се справи с гадняра Ерхан? Как пък никой не забелязва напрежението й, когато около нея е Ерхан?
Суна иска Таджи да е искрен с нея, а тя самата не е искрена с него - можеше да му каже истината, но тя винаги е била нерешителна. Тя самата си призна, че досега другите са взимали решенията, а тя ги е изпълнявала.
Ама така е решила СЦ, филм да става, да ни къса нервичките.
Благодаря за анонса към 3-ти сезон. Тук като че ли е по-пълен.
https://www.youtube.com/watch?v=rIUQEls4h4w
Това е от мен. Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 06:04 от Ваня_С

# 129
Здравейте,
От вчера съм в джаза с промото за новия сезон. Засега съм в ступор, но ще изкоментирам само едно нещо, което ми направи впечатление, но за всеки случай го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Хикмет само на мен ли така ми се стори или на терасата седеше на дървен стол, а не в инвалидна количка... И Емир нещо му се дразнеше - ах, татко, ах, преди да покажат как го осмъртват с един боксов удар на терена. Иначе девойката Емир я погледна така, както гледаше Рейхан, като баща му му каза, че това е бъдещата му съпруга.
Абе, ще е интересно, пък да видим, едвам ще дочакам да дойде 14.09.
Хубав ден от мен!

# 130
Е сега ще го видим наш Емир колко добър актьор е. Досега с Йозгето му беше лесно - дали на снимачната площадка или извън нея, все си я гледа ей така Heart Eyes Ама с новата мома ще му се наложи да се понапъне Joy

# 131
Здравейте!
Спуках сериите накуп, но предпочетох да ги гледам така, в оригинал, за да чувам някои гласове, по-скоро да им се наслаждавам!
Сапунка отвсякъде, но красива, с музика, която е невероятна наслада - във всичките и версии, теми, песни, които звучат, включително и двете, които чувам от Демирджи.
Изчетох и повечето коментари в двете теми, някой беше писал, че любовта на Рейхан и Емир е изпепеляваща, абсолютно съм съгласна. Другата любов, на Нарин и Кемал е любовта на благодарния човек, който е оценил изгубени неща и хора. Истината е, че попрескачам някои моменти от тяхната история, но за другата - по-неуравновесена двойка, както прочетох в друг коментар съм залепнала. Отдавна не ми беше попадала в полезрението екранна двойка. С години. Да са живи и здрави, все така влюбени и в живота.
То след толкова стихове , от желязо да си ще се влюбиш. Шегата настрана, но наистина няма по-красиво чувство от любовта, а в сериала я има във всичките и варианти. Човешката глупост и омраза също. Огромна палитра от чувства, които можем да изпитаме в живота. Режисьорската работа е другото, което залепя за екрана. Малък екип, но много свършена работа. Браво! Ако гледаш сериите ден за ден, сигурно се иска много търпение, но накуп е голям екшън. Много обичам сцените на Рейхан и Емир, когато са скарани, а още повече харесвам - романтичните им. До 143 епизод съм и прописах, не се въздържах. Видях Демирджи в друга светлина - в комични сцени, което ме накара да се смея с глас , в къщата и под прозорците на Рейхан, когато трябваше да живее извън дома до годежа. Изобщо  маратон в света на приказките. Без да се напряга човек много, при толкова серии, знаеш, че няма да убият гл. герои и да трепериш. Спирам, че стана дълго. Ще гледам трети сезон, да, искам да видя как ще му получи на моя човек с друга актриса, но мисля, че е талантлив , а и старание ще положи. И все пак - две неща не могат да се скрият, както казват - любовта и бедността. В този смисъл, на нях толкова им личи, че са влюбени. Но актьорът затова е актьор да ни излъже. Успех им пожелавам на целия екип! Благодаря за коментарите!

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:13 от Mydream

# 132
Здравейте съзаклятници Flowers Hibiscus
Днес нищо ново в поредния епизод, освен че Рейхан малко заряза ученето, че сега и за Гюлсум трябва да мисли. Емир отново безразсъдно се хвърля срещу пистолети и мутри, само и само жена му да е щастлива, че даже и написа чек за 50 000 лири. Явно Джавидан не е успяла да опразни цялата каса.
При Кемал и Нарин нищо ново - той я пита какво й е, тя мълчи като партизанин на разпит, иззе отвсякъде тази роля от Рейхан. Колкото повече бави, толкова по-зле. Поне да разкаже на Кемал за мафията, все пак трябва да се мисли за Масал, ако случайно мафиотите я намерят, а във филм, в който сценарист е Назмийе Йълмаз, това няма да й се размине.
Джавидан, милата, толкоз тъпа, направо вдлъбната - вместо да си мълчи и да се опитва да минава между капките, тя само плямпа глупости и кара Емир редовно да се сеща за чифлика. Ако продължава така, самият Емир ще отиде да довърши ремонта, че да разкара това зло от имението.
Суна и тя си нямаше работа да пита маминка за чифлика, та и нея да я овика вещицата. На нея все някой друг й е виновен - търси треските в другите, не види гредата в собственото си око.
Да видим Нарин утре как ще се оправи с мазника Ерхан, дано най-накрая му покаже, че обича и мисли само за съпруга си, а за него няма място в живота й.
Това е засега от мен, хубава вечер на всички! Flowers Cherry Blossom

# 133
Хайде да ни е честито - сдобихме се с Джемре в мъжки вариант.
Ееее, голяма гадина се оказа и Ерхан. Но Кемал вече е много внимателен. Очаквах, че ще тръгне след Нарин. Ама пък и Айнур гадинка - как само излъга Нарин за пари. На тази СЦ как й идват такива идеи?
А принцът и принцесата са във вихъра си. Взимат си изпитите, спасяват Гюлсум, успешно вдигат кръвното на Джавидан - действат на всички фронтове.
Относно 3-ти сезон.
Скрит текст:
Да, Хикмет е навън на стол. Емир му се ядосва, но не знам защо - дали защото е разказал вече за деянията на Джавидан или заради изгубената Рейхан. А при боксирането Емир май чува гласа на Рейхан. Джавидан в този си вид май е в немилост. Май майката на Нарин е починала. Новата девойка може да е гледачка /дойка/ на детето. Това са моите предположения, не ми вЕрвайте, аз така си мисля.

Ще видим какво са ни подготвили за 14-ти септември.
Пожелавам ви хубава вечер и до утре.

# 134
Привет съзаклятници,
Изобщо не ми се коментират тези серии, много шум за нищо. 🤔
Ерхан по-зле от Джемре, кого ли не вкара в манипулациите си да си докаже, че е единственият мъж в живота на Нарин. Като изключим мнимото убийство, което си беше план на Джавидан, Джемре нито веднъж не постави живота на Емир на карта. Този не стига, че я е предоставял на тепсия на мафиоти и граничари, ами и за любов говори. Абсолютен комплексар. Вчера му казах дрянь, но не е достатъчно, сволоч е точната категория.😠
Наистина е чудно при положение, че Емир  и Кемал не се отделят от жените си, кой вади парите в тази фирма. Нещо и Зафер изчезна от хоризонта. Явно касите в домовете им са самозареждащи. 😜
Оф, Нарин, оф, защо не разкажеш вече, не разбра ли, че без разкриване на миналото няма да продължиш напред. А за опасността от мафиотите, Кемал ще е прав, ако не и прости. Уж все за Масал мислят, а само глупости правят. 🥰
Емир продължава да е най-добрият съпруг, когото цяла Турция познава, а Рейхан малко позаряза Университета. Сега пък се оказа, че това е било мечтата на майка и. Малко изпускам нишката от време на време, ама така ми действат трапчинките на моя човек. То като знам какъв е краят на 2 сезон, май и на Назмие Йелмаз така и действат. 😂
Иначе актрисата от 1001 нощ била майка на Нарин, но защо инатата коза не я познава не можах да разбера. Джавидан е в затвора най-сетне, казват арабите. А Хикмет е на крака, казват турците. Джансу Туран на мен ми харесва, а моят човек е ненадминат, напомни ми защо започнах да гледам сериала.
Пожелавам си утре Шехрието да обуе пембените чорапи, че да вкара малко свежест и забавление в тази мирова скръб. 🦹
Хубава вечер на всички и до утре! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт