Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 72 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Привет банда,
За мен днешната серия по БТВ е началото на края на любовната история между Емир и Рейхан, оттук нищо хубаво не ги чака. Сега Рейхан няма да успее бързо да преживее смъртта на Гюлсум, а Джавидан ще се постарае отново да помрачи отношенията между двамата съпрузи. Едва ли е очаквала да убият Гюлсум, но с такива хора какво друго да се очаква. След това предстои и драмата с бременността, която знаем как завършва.
Да не забравяме, че писмото от Гюлсум все още е в стаята на Хикмет и като знаем как върви действието, точно Кобрата ще го намери.
Нарин и Кемал влязоха във филма на Рейхан и Емир с развода - Оя роптаеше срещу Джемре, сега направи същото като нея. Чудно ми е и на мен, както и Дани писа, как тримата ще запазят добрия тон и отношения, защото в сезон 3 точно това виждаме между тях.
Относно новия сезон - все още не мисля, че Емир има чувства към Фериде, по-скоро тя е впечатлена от него, защото той й спаси живота и сега тя се чувства длъжна. Иначе бяха забавни след сцената с калта - Фериде не можеше изобщо да си скрие усмивката. Хареса ми и сладурът, дето е влюбен в кака Фериде и иска да се ожени за нея, как гледаше Емир, чак му стана неудобно на лъвчето.
Дано Кемал се освести и постави Кумру на място, според фрагмана за днес се беше вживяла в ролята си. И майката на Нарин попадна на едни, дето искат де що има орган, да вземат - далак, бъбрек, ама не и очите. Дано нещо препъне тази операция, че жалко за жената иначе.
Относно това дали зрителите ще приемат новата екранна двойка - зависи каква е идеята и дали ще видим зараждането на едно хубаво и трайно приятелство, което може и да прерасне в любов в последствие или ще е от вратата за краката. Някак на мен ми се ще да е първото.
За финал - един сладък колаж, който ми се струва красив. С пожелание за хубав уикенд на всички ви, въпреки ужасното време навън.

# 346
Не се сдържах, реших  да коментирам.
Новата серия от тази вечер - това, което се случи в края го очаквах още предния път, когато имаше температура - в състоянието, в което беше Емир, да му се привиди Рейхан.
Загатнаха с нежното хващане за ръката, както и приближаването до лицето и....Какво се е случило и кога Емир се е усетил, че това е Фериде, предстои в понеделник, но ще има разговор между тях по повод случката, както се вижда от фрагмана.
Най-много ме радват усмивките, които си разменят баща и син...Толкова дълго чакам този момент! Най-хубавият лъч светлина в живота му!
Рейхан жертва живота си, за да дари любимия мъж с дете, с момче.
Надявам се да ни покажат много хубави моменти между Емир и бебчо.

Ама то все нещо трябваше да стане...в неговата стая, в нейната стая, превръзки, компреси, атеши, накрая барут! Sweat Smile

Таджи и Кемал са голям тандем! Спасиха майката на Нарин!
Нарин направо я побъркаха. Горката жена. Много ми е жал за нея.

Ще има хубава серия в понеделник!

Ели,  прекрасен колаж! Heart
Много ги обичам! Eмир и Рейхан.
Започват много тъжни серии по БТВ оттук нататък.

И от мен - хубави почивни дни!

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 22:48 от Mydream

# 347
Привет на всички.
Да, тежка серия по btv. Но ни очакват още по-тежки.
Сега Рейхан хем се чувства вновна, че Гюлсум загина, за да я предпази от куршума, хем е ядосана на Емир, че не й каза истината, хем главата й е пълна с въпроси, на които не може да си отговори.
Гюлсум беше права като попита Хикмет "Как си могъл да се ожениш за тази усойница?" И ние това се питаме, но отговор йок. Сега вече няма кой да пази Рейхан от вещицата и кой да й отмъщава от името на Хикмет. Хубав план беше замислила, но Джавидан и него провали.
Ама, че лекарство бяха изписали на Джавидан - на мен ми приличаше на боя за обувки. Горката Нигяр - припадна от страх като я видя.
Нарин направи същото, както Рейхан - поиска развод под натиска на трето лице. Бързаше да не закъснееш, Кемал Тархун, но закъсня с даването на пръстена. Досети се, че има нещо друго, но какво от това. Змиите в двете къщи ликуват, за съжаление. Ойя въобще не чува какво й се говори. Едно си баба знае, едно си бае - Ерхан ме обичаше, ние щяхме да се оженим. Не я виждам как ще предпазва Масал, като въобще не полага грижи за нея и реши, че Нарин е опасна за семейството.

По 3-ти сезон 270-та серия.
И аз като Mydream очаквах при предишната температура да се случи това, което се случи снощи, но сега при боя, май му понаместиха чакрите на Емир, та се сети за Рейхан. Фериде се почувства виновна, че е преминала границата като го нахока, но трябваше някой да му отвори очите за това, което причинява на околните, включително и на сина си. Браво на Фериде. Не иска никой да я съжалява, може и сама да се защитава. Не й е нужна неговата благотворителност. Тя нищо не знае, а говори за това, което вижда. Много хубава сцена на Емир след този разговор - хем натъжен, готов да се разплаче, хем гневен, готов да събори къщата. Прекрасна игра на Демирджи. Дано вече проумее Лъва, че с бой не се лекуват душевни рани. Да бие крушата, колкото иска, за да си изкара гнева, но да спре с тези глупости. Момичето се усети, че е преминала границите и побърза да се извини, ама нерде - лъвчето е бясно и не приема никакви извинения. Накрая Сафер го отнесе. Очаквах, че Емир като види Фериде, ще се разсее и ще го понатупат.
Снахата май хвърли око на Хикмет. Дали и Джавидан не е постъпила по същия начин - да злоупотреби с добрината му?
А за Кумру нямам думи - взе се много насериозно в ролята на Нарин. Но Кемал добре я нахока. Да видим как ще се развие действието натам - темата не е затворена. Добре, че Шахрие сподели с Кемал съмненията си за майката на Нарин, та Кемал и Таджи бързо се организираха да я спасят. Таджи се оказа добро дете и той се включи в раздаването на юмруци заедно с Кемал. Добре, че се възползва от старите си познати, та набързо разкри фалшивите лекари и успяха да спасят г-жа Милювер. Много хубав разговор между Шахрие и Нарин - даде й малко кураж. Кемал постъпи много добре като се опълчи на Нарин за отношението към майка й и каза цяла истина за желанието за донорството и риска майка й да умре въпреки, че обеща да не казва.
Хубава серия. В понеделник ще разберем продължението - доста неща има за разплитане.
А сега няколко погледа за сравнение.
Фериде като Фериде и Фериде, но представяйки си Рейхан.

Тъжен и гневен Емир.

По трейлъра за понеделник.
Боже, ще се появят Талаз и Джемре. Кой ли го е разкрасил така? Да не е объркал жената, за която иска да се жени?
Кумру продължава с игрите си. Очаквам Кемал да я изгони като мръсно коте.
Предполагам, че разговорът между Емир и Фериде за предишната нощ ще е за боевете. Не очаквам нищо друго да се е случило.
Но най-хубавото е, че баща и син ще се сближат.

Пожелавам ви хубави почивни дни.

# 348
Привет на всички.
bg-mamma не ми дава възможност за редакция на последния пост. Дано този не го изтрият като последователен.
Серията по btv.
Рейхан зацикли на Гюлсум. Нито вижда, нито чува. Забрави и за бебето, и за Емир. Толкова пъти погали снимката на Гюлсум в колието, как пък не усети SD картата? /Ама тогава филмът трябваше да свърши./ Добре попита Джавидан от къде е взела този ДНК тест, но защо Емир не попита "милата си майчица" защо го направи. Емир като разбра, че Джемре е имала контакти с Талаз и в неговата сметка са постъпили много пари, защо не провери от къде са дошли? Жал ми е за Емир - никой не оценява добрите му намерения за скриването на теста. Джавидан, докато се радваше на доброто си настроение, че е скарала Рейхан и Емир, много бързо го изгуби. Голям зор с това "К".
Кемал си влезе в ролята "пън". Как пък толкова бързо уреди развода? Емир не спираше да пита "защо?", а Кемал веднъж зададе въпроса и приключи. Голяма радост за двете змии. Жалко за Масал - всичко е за нейна сметка, ама тъпата Ойя как да го проумее.

По 3-ти сезон 271-ва серия.
Съдейки по реакцията на Фериде, май е имало целувка, но на нас ни стига и едно придърпване за ръката. Назмие ханъм подиграва ли се с нас?
Хикмет се отърва от Джавидан, сега му залепиха Сюнгюл.
Кемал се отърва от Йонджа. На него му лепнаха Кумру. Не трябваше да се договаря с нея за тайната им - ще му излезе през носа.
Чудя се на майката на Нарин кога ще озапти Кумру. Какво трябва да се случи, за да я спре.
А относно Фериде май попресолиха манджата. Тя много добре чу "Рейхан" преди хващането за ръката и трябва да е наясно, че дори и да е имало целувка, тя не е за нея. Какво се прави на ощипана госпожица и тича из цялото имение?
А за Талаз и Джемре освен да кажа, че не виждам смисъл от участието им, друго нямам. При тях няма никакво развитие. Толкова месеци в тази дупка - за мен са паразити в сериала. През цялото това време на семки и телевизия ли са изкарали?
Милата Шахрие тича на всички фронтове да сдобрява всеки с Нарин - ту с майка й, ту с Кемал.
Най-хубавото от серията е първата среща баща и син.

Съдейки по трейлъра, разговорът за предишната нощ ще е довечера. Не мога да повярвам, че Джемре ще работи и ще оцени удоволствието от това сам да си изкарваш парите. Така, майката на Нарин е била в затвора и Кумру я изнудва с това. От Мелике нищо не остава скрито-покрито.
Пожелавам ви хубав ден и до новите серии.

# 349
Здравейте!

За новата серия.
Точно така. Фериде се прави на  ощипана госпожица. Хем стои при Емир по цели нощи, хем после бяга из цялото имение. Точна като Том и Джери. Много правилно са ги сравнили в някои форуми.
Като е толкова зле Емир да предупреди близките му хора, има лекар, има бърза помощ, ама сериал да става.
Тя така е хлътнала по него, че и да се прави и да не се прави, това е истината.
Емир от толкова време не е бил с жена, какво да прави човекът, но и той не излезе от този конак. Да се влее в живота.
Вярно е, че трудно някоя жена ще стане майка на детето му, но пък още не мога да се примиря, че му отредиха точно такава съдба - Джавидан да му намира жена от затвора, па макар и невинна.
В пакет със Сонгюл.
За връщането на Джемре и Талаз споделям написаното, че изобщо не е необходимо.
Нямам идея каква връзка ще имат Емир и Фериде, дано той е щастлив.

# 350
Привет банда,
Не съм коментирала отдавна, но то сериите по БТВ в момента са мамата си джаса - няма нужда от коментар. Много ми е жал за Гюлсум - наистина в началото беше гадинка, въпреки че заради миналото и живота й на улицата съм склонна да й простя желанието за пари. Факт е, че с течение на времето Гюлсум се промени, както се случва с всички, които се намират в една орбита с Рейхан, само Джавидан няма оправия.
Щеше ми се обривът на кобрата да продължи, за да гледаме и малко комични ситуации - сцената с припадналата Нигяр беше един път, много се смях.
Относно драмата с флашката - голямо ровичкане из къщата на Джавидан, защото мисли за място, а не за предмет. В един момент ще загрее, че става въпрос за предмет, но да видим ще разбере ли, че е колието или не. Мисля, че за всички е ясно, че разкриването на Джавидан ще стане, когато оздравее Хикмет, но филм да става.
Яд ме е, че Кемал не порови малко повече, за да разбере промяната в Нарин, която я доведе до желание за развод, но той въобще не може и да допусне за намесата на Оя в тази история.
Сезон 3 - съдейки по реакцията на ощипаната госпожица , още в края на серията в петък е станала целувката, когато Емир я придърпа, а ние гледахме само ръцете им. Но и тя какво толкова се черви и бяга по кюшетата, като тая целувка и да се е случила, не беше за нея, а за Рейхан. Милият Емир, така беше разцентрован от юмруците, че не знаеше на кой свят е. Като му светна в кабинета какви ги е вършил, лошо му стана, макар че очаквах да срине имението, а той доста зряло и нормално реагира.
Фериде същата като Рейхан - бузите й пламтяха все едно са правили джиджи-биджи, а не, че се е поддала да бъде целуната от един здрав, прав, млад и сексапилен мъж, все пак и тя не е от желязо, а пък си й личи, че го харесва, защо иначе започна и да се гримира, вече не е толкова промита и бледичка.
Нарин и Кемал - още не съм гледала последните два епизода с превод и не знам за какво толкова се сърди Кемал, ясно е, че е свързано с Мюневер и драмата с операцията, но подробностите без превод ми бягат. Кумру се взе много насериозно, но тук е грешка на Кемал, че продължи този цирк, а не го спря още в зародиш - казваш това не е жена ми и кой откъде е, а не се включваш в театъра.
Джемре и Талаз са толкоз излишни, че няма накъде, ама явно са подписали договори и няма как да ги шкартират.
Това е засега от мен, до скоро!

# 351
Здравейте!
Не мога да не поздравя почитателите на Йозге... Heart
Слънчице е тя!

https://www.instagram.com/stories/ozgeyagizz/2419708862625322260/?hl=bg

# 352
Привет на всички.
Сериите по btv няма какво да ги коментирам. Драма и в двете къщи Тархун.
Благодарение на Ойя всички страдат и най-много Масал. Добре, че Шахрие е с акъла си, но само тя.
Емир няма друг избор, освен да върши глупости, но не може да лъже и бързо ще го разкрият. Така е, като Рейхан не го допуска до себе си. Тя е в положение "хем й се иска, хем не й стиска". Осъзнава, че го обижда и наранява, не се предава, но иска да го усеща до себе си. А той как да й каже, че Джемре е избягала от болницата и е възможно да й навреди.
По 3-ти сезон бих казала, че ще му подхожда повече заглавието "Голямата лъжа".
За Фериде ще кажа "Гладна кокошка просо сънува". Не може момиче на 20 и кусур години да се държи така неадекватно, сякаш е ученичка в началните класове и неин съученик я е хванал за ръката или й носи чантата. Емир й говори за боевете, тя си мисли за целувката. А той дори не я помни. И това непрекъснато потене, чак ми става смешно. Все си мисля, че той още я приема като работник в имението и нищо повече. Ако ще да ми пускат всякаква музика на техния фон, не чувствам и не виждам флуиди от негова страна. Чудя се тази рана как пък не спря да кърви вече. И как никой не попита Емир защо му е такова лицето? За омлета едно негово кимане с глава за благодаря е достатъчно. Според мен я остави в офиса да го изчака, за да не се мотае сама по улиците, т.е. да я предпази от Рашид.
Кемал го закъса като Марко на Косово поле с тази Кумру. И от него направиха лъжец. Да видим кога ще развърже вратовръзката, че много взе да го стяга. А Нарин я направиха сама да си говори. Един й вика "отиди при Кемал и говорете", друг й вика "не отивай, остави го сам, нека си помисли". Дано е по-решителна вече, защото нещо много бързо се отказва от решенията си.
Малко не разбрах за раждането на Кумру. В тази серия тя каза, че е родена в затвора, а когато даваха спомените на майката, там имаше дете и плачеше. Възможно е Кумру да не знае цялата истина, т.е. че това не й е истинска майка. Може наистина да е родена в затвора, но не от Мюлювер.
По трейлъра за довечера. Дано не вкарат и Таджи в играта на Кумру. Очаквам да има урок по компютърна грамотност.
Пожелавам ви хубава вечер.

# 353
Гледам серията тази вечер и наистина това притичване на Фериде е много досадно и инфантилно. Тя съвсем си загуби ума. Голямо разминаване с Емирджим по коридорите, голяма измишльотина. Sweat Smile
И в двете къщи се занимават само с глупости  и  разтакаване. Определено запълват серия да мине, друга да дойде.
Тръпката от първи /най-вече/ сезон и втори почти до края я няма.
Новите истории в живота на Емир и Кемал са в пъти по-ниско ниво.

# 354
Привет на всички.

Mydream, напълно съм съгласна с последния ти пост. Дано само не продължат тези пълнежи дълго време. Не знам някой дали има представа колко ще продължи 3-ти сезон.

Ще изкоментирам 3-ти сезон 273-та серия.
Аферим, Кемал Тархун. Крайно време беше да спреш с играта на Кумру. Щом майка й не можа да я спре, ти си на ход. Да видим нейната реакция сега. Браво и на Нарин, че осъзна грешката си и се взе в ръце. Както едно време Кемал заряза важен договор, защото кандидат партньора му хвърли око на Нарин, така трябваше да направи и сега. Ама нейсе, филм да става.
Фериде ни я показват доста наивна и глупава. Емир дори не я отразява, а тя вече и припадна. Горкият, не може да си обясни на какво се дължи това й поведение. Но пък хубава снимка му бяха изтипосали.

Това с работата на лаптоп-а беше много смешно. Той с такъв глас й обясняваше какво да прави, че тя загуби ума и дума. Как ще разбере момичето за какво иде реч, като в главата й са съвсем други мисли. Гледай в монитора, момиче, не в Емир и слушай какво ти се говори.

И ето какво ни спестиха след придърпването за ръката.

Интересно, но той никога не целуваше Рейхан по устата. Поне от това, което ни показваха.
И Хикмет ми е много глупав на този етап. Не си ли научи урока от Джавидан? Много лесно се връзваш на номерата на Сонгюл. За една броеница и вече се захласна в нея, че и ядене му сготви.
А това с Талаз и Джемре ми е нереалистично. Ако си мислят, че така ще ги избелят след сътворените злини, жестоко се лъжат.

Трейлърът ми хареса. Очаква се интересна серия довечера.
Кемал и Нарин са заедно. Кумру изпадна в истерия. Емир се опитва да разбере поведението на Фериде. Талаз продава семки. Дано плицията успее най-после да ги хване, макар и за незаконна търговия. И накрая Емир направи това, което отдавна трябваше да направи.

Някой изкоментира, че в конака никой не споменава Рейхан. То и Суна, като замина за Лондон, никой повече не спомена нищо за нея.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 06:42 от Ваня_С

# 355
Здравейте!
 С две думи, чок язък за мъжете Тархун, по начина, по който ги дават.
Фериде още ли не може да разбере, че е влюбена до ушите?
Ами Емир? Помирисва и жилетката и се пита какво правел? Смехория за деца от 4 клас.
Мъж, който не е на 15 все пак...
Точно така, нито целувка в устата с Рейхан, той докато я хване за ръката минаха 34 серии, а сега къде насън, къде наистина. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, това, което ни показват.

# 356
Здравейте момичета, благодаря, че все още коментирате. ❤️ Чета ви с огромно удоволствие. 🌞 Аз почти нямам възможност да гледам, камо ли с превод, но имам нужда да споделя това, което виждам.
По отношение на сериите по бТВ, ще кажа, че наистина не схващам поведението на Оя и Нарин. Първата, защото е егоистична проста кифла на средна възраст, която живее, за да прави някому напук. А Нарин, защото за пореден път реши вместо Кемал, все едно е никой. По отношение на Рейхан и Емир, всеки сервира на другия това, което не желае да получава от партньора си, а бъдещата майка се и сърди на всичкото отгоре. Аз наистина не схващам кому е необходимо всичко това!? 🤔
Преди много месеци създателят на първата тема, препоръча сериала от 20.00 Завръщане като различен - логичен и интелигентен. В съботния брой на Труд прочетох, че са започнали снимки на нов сезон, в който главната героиня ще е дъщерята на главните герои. Те я били малтретирали като малка и тя се борела с тези травми като млада жена. Какво да кажа - явно цялата дизи индустрия се крепи на жестокост и пари.
Що се отнася до ситуацията между Емир и Фериде, аз съм склонна да разбера поведението на момичето. Младо е, осъзнава мястото си в имението, знае за мъката по мъртвата съпруга и тази целувка я нокаутира. Как да се държи и тя не знае. Какво ще поиска този добър по сърце, но неуравновесен по действия тип, който и е работодател. Права е и да го харесва, и да се влюби, и да се страхува от бъдещето. Реакциите и за мен са доказателство за това, че е наясно и със себе си, и със ситуацията. Не разбирам защо Емир е превърнат в глупак. Дори да оставим настрана болката и яда към Рейхан, Ами че не вижда ли, че работничката му е момиче. Той беше женкар преди Рейхан, той има опитът да е в центъра на женското внимание, нима не осъзнава влиянието си върху жените...И накрая "какво направих". Ами че той го прави от самото начало, то не бяха бейбифони, не беше смяна на чаршафи посред нощ, не беше нощна стража пред стаята му. Вкараха и Кемал в отбора на премълчаващите. Имаше един честен и носещ последиците от честността си герой и него дадоха курбан. Иначе, страхотно си играят актьорите. Гледам, и в свободното време добре се забавляват, но какъв е смисълът много не ми е ясно.  Може би, за да види средностатистическата турска домакиня, която е основен потребител на сериалите, че мъжете от мечтите и също си има кусури. 😜
Хубава вечер от мен! И приятно гледане! 😀

# 357
Здравейте!
 С две думи, чок язък за мъжете Тархун, по начина, по който ги дават.
Фериде още ли не може да разбере, че е влюбена до ушите?
Ами Емир? Помирисва и жилетката и се пита какво правел? Смехория за деца от 4 клас.
Мъж, който не е на 15 все пак...
Точно така, нито целувка в устата с Рейхан, той докато я хване за ръката минаха 34 серии, а сега къде насън, къде наистина. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, това, което ни показват.
Mydream , аз си помислих, че това е пелена на детето.

Привет на всички.
Допълвам последния си пост, за да не пускам втори последователен.

Серията по btv. Много спомени, много нещо.
Като гледам Нарин и Кемал при семейния терапевт се питам "Защо не изпратиха Рейхан и Емир при семеен терапевт при развода им?" Даже си ги представих - голяма веселба щеше да настане, както беше подпалил моторетката. Но минало, заминало. Шахрие и Хъзър се опитват да оправят положението, но кой ли ги слуша. А Ойя не може да пропусне сеира - нареди се на първия ред. Но знае ли тя какво е любов? Освен да обича себе си, друго не знае. Важното е всичко да приключи днес и да се отърве от Нарин. Нищо не я трогва, дори и думите на Масал към Нарин "Не ме изоставяй, моля те."
Емир с неговото притеснение и загриженост за Рейхан сам си се издаде за следенето с телефона. Но и Рейхан бързо включи - хубав номер му скрои и му натри носа "Не е лесно да се правиш на дететектив". Но едно запознанство на мама и татко с бебето и чуването на сърчицето му изтрива всичко лошо и се прощават допуснантите грешки.
Рейхан как не се усети, че всички погледи са вперени в това колие?
Талаз се пали от истината. Ами момчетата са прави - динозавър си е и си е дъртак.

По 3-ти сезон 274-та серия.
Не мога да позная този Емир. Какво искат да ни покажат? Не разбирам. Емир преди Рейхан ли? Емир, който ни дават по btv, искащ да чува непрекъснато сърцето на бебето, сега въобще не се трогва, че е самО и може да е гладно. Бавачката се притеснява повече от него, а той чете книга. Повече се интересува защо Фериде губи съзнание, отколкото от детето си. Дори не трепва, като чуе името му. Въобще не се трогна, когато Фериде възкликна на бебешката снимка на Емир за приликата между баща и син. Толкова беше вглъбен в състоянието й, че дори не разбра, че ги заключиха. И какво толкова премята тази жилетка? Е, поне с нейна помощ разбра какво е направил. А аз романтичката, си мисля, че е пелената на детето. Яд ме е, че съвсем съсипаха образа на Емир. Жал ми е, че Рейхан се лиши от живота си, за да роди това дете, плод на голямата им любов, а сега Емир въобще не го отразява. Интересно ми е какво е мнението на Йозге за развитието на сценария.
Останалите какво да ги коментирам? Кумру си признава, че е болна, ама кой да я чуе.
Хубави сцени с Кемал и Нарин, но и той ще бере ядове с Кумру. Това момиче няма да се откаже, докато не навреди на всички.
Сонгюл е по-зле и от Джавидан. Докато едната искаше всячески да раздели Емир и Рейхан, другата пък се стреми да събере Емир с Фериде.
Спирам, че само се ядосвам.

По трейлъра за довечера.
Предполагам, че Сонгюл е спретнала масата. Емир обвинява Фериде и заслужено си отнася шамара. За Талаз и Джемре не ми се гадае кой ги подгони. Може да са цивилни полицаи или конкуретнти. Довечера може и да разберем. Единственото хубаво е, че Кемал и Нарин говорят за женитба и брат или сестра на Масал. Но никак няма да им е лесно с тази "сумасшедшая" около тях. А и Кемал ще трябва да разкрие истината за играта с Кумру. Но мисля, че Нарин ще разбере нещата по-рано с това рандеву, което Кумру е устроила у тях.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 06:44 от Ваня_С

# 358
Здравейте!

Не съм гледала снощната серия от сезон 3.
Започвам да губя интерес. Знам как чаках с нетърпение да започнат новите серии, но героите, които вкараха, определено са доста под очакванията ми. В къщата на Кемал лошотията и гадостите на Кумру ми идват в повече.
В конака - трудно изтърпявам поведението на Емир, но сценаристката определя правилата на играта.

Нямам идея дали ще продължа да гледам или ще мина на фрагмани. Неестествено ми изглеждат хората, които ме интересуваха как ще продължат живота си. С две думи, губя интерес, за съжаление.

Със сигурност ще погледна новия сериал на Йозге.
И ще стискам палци, един ден да видя Демирджи в друг проект със силна роля, така както ме привлече като магнит в първи и втори сезон на Клетва.

Снимки с Йозге и новия проект. Пожелавам и успех!

# 359
Привет бандичка,
Направо не ми се коментират сериите по БТВ, точно леко се поуспокоиха от смъртта на Гюлсум, сега Джавидан пък ще трови Рейхан в някакъв завод, е хайде артък! Джемре надуши възможност да отмъщава, но на кого ли - на Рейхан ли, на кобрата ли. Ще разберем другата седмица.
Направи ми впечатление, че дори хладнокръвен убиец като Талаз не иска да навреди на едно бебе, представете си тая дъртата какво чудовище е, неописуема е.
Поредният развод, интересно, че Емир и Рейхан идея си нямат каква драма се разиграва с едни от най-близките им хора, случилото се с Гюлсум ги направи сами да си говорят - то не бяха скандали, спорове, удари под кръста, незаслужени думи, следене с телефонни приложения. Добре, че Рейхан все пак реши да зарови колието, въпреки че Джавидан пак остана неразкрита. Представих си за момент, ако истината се беше разкрила, докато Рейхан и Емир бяха скарани около смъртта на Гюлсум, тогава според мен нямаше да останат заедно, тя нямаше да успее да прости всички злини на Джавидан и той щеше да го отнесе, въпреки че не е виновен за нейните дела, но въпреки това така си мисля, че щеше да стане. Но както и да е, това са все пак сценарни решения, не се меся там, просто си разсъждавам. Да не говорим какво ни чака оттук насетне, много ще се реве.
Относно сезон 3 - вече изобщо не разсъждавам защо правят Емир такъв тупан. За съжаление се е хванал на хорото, ще го играе, докато не намери нещо по-добро. Не мога да приема, че човекът, който се разплака, като чу сърчицето на бебето си, сега не иска да го погледне и се вълнува по-малко от него, отколкото от котките в двора на имението им и от боксовите мачове. Сигурно така отмъщават на Гьокберк за някои от неговите изказвания през лятото, в които открито критикуваше сценарния екип за решението да убият образа на Рейхан. Няма значение дали е прав или не, все пак са можели да се съобразят с мнението на най-голямата си звезда, която все пак реши да остане, а не и той да бие шута на продукцията, което може би, като гледам развитието на сюжета за Емир, е щяло да бъде по-доброто решение за него.
Гледам сериала само заради Гьокберк, всички останали са ми пълнеж, дори и Кемал го претопиха. Иначе за Фериде и нейното поведение - съгласна съм с Дани, има си своите основания да се държи така.
Относно това имало ли е сцени с целувка по устата с Рейхан - нямало е, то и тук няма целувка по устата или поне не се вижда, а се оставя на въображението (все пак Фериде снимана в гръб и косата й закрива какво точно се случва, може да я целува по брадата ). Ще видим какво са замислили за по-натам, може Джансу Туман да се окаже най-разкрепостената девойка в целия сериал.
С Рейхан е имало няколко такива, които на мен най-много ми се доближават до нещо подобно на целувка по устата, пак с въображение.

То да бяха само целувките, то и деца се правят с пижами и чорапи, вие за целувките имате претенции.
Това е засега от мен, хубав уикенд и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт