За мен днешната серия по БТВ е началото на края на любовната история между Емир и Рейхан, оттук нищо хубаво не ги чака. Сега Рейхан няма да успее бързо да преживее смъртта на Гюлсум, а Джавидан ще се постарае отново да помрачи отношенията между двамата съпрузи. Едва ли е очаквала да убият Гюлсум, но с такива хора какво друго да се очаква. След това предстои и драмата с бременността, която знаем как завършва.
Да не забравяме, че писмото от Гюлсум все още е в стаята на Хикмет и като знаем как върви действието, точно Кобрата ще го намери.
Нарин и Кемал влязоха във филма на Рейхан и Емир с развода - Оя роптаеше срещу Джемре, сега направи същото като нея. Чудно ми е и на мен, както и Дани писа, как тримата ще запазят добрия тон и отношения, защото в сезон 3 точно това виждаме между тях.
Относно новия сезон - все още не мисля, че Емир има чувства към Фериде, по-скоро тя е впечатлена от него, защото той й спаси живота и сега тя се чувства длъжна. Иначе бяха забавни след сцената с калта - Фериде не можеше изобщо да си скрие усмивката. Хареса ми и сладурът, дето е влюбен в кака Фериде и иска да се ожени за нея, как гледаше Емир, чак му стана неудобно на лъвчето.
Дано Кемал се освести и постави Кумру на място, според фрагмана за днес се беше вживяла в ролята си. И майката на Нарин попадна на едни, дето искат де що има орган, да вземат - далак, бъбрек, ама не и очите. Дано нещо препъне тази операция, че жалко за жената иначе.
Относно това дали зрителите ще приемат новата екранна двойка - зависи каква е идеята и дали ще видим зараждането на едно хубаво и трайно приятелство, което може и да прерасне в любов в последствие или ще е от вратата за краката. Някак на мен ми се ще да е първото.
За финал - един сладък колаж, който ми се струва красив. С пожелание за хубав уикенд на всички ви, въпреки ужасното време навън.

.gif)

.gif)