Mydream, благодаря за снимката. Аз гледах подобни, но само на Йозге и ми направи впечатление, че пръстен не носеше. Като нищо може и да не е имало годеж, а само да сме си го представяли, защото така ни се иска.

Все едно са ми близки приятели. Не ми се е случвало май така преди, особено с актьори.Иначе по серията от тази вечер - кеф ми стана, че Емир се озъби на Оя, малко да я приземи, че се помисли за голяма шефка. Като гледам фрагмана, май и Хикмет не й дава много-много да се възгордява. Според мен Емир плаче заради кръщенето, иска му се Рейхан да е там и заедно да кръстят сина си. Или е чул, че избраното име е Емир.
Сега чакам руски превод, за да разбера какво толкова каза Кумру на Нарин, а след това и Кемал на Шахрийе, което Нарин явно е чула и заради което според мен се отказа от сватбата, нещо свързано с Масал беше. Мислех си, че някой може да пусне без да иска записа на котката от телефона на Кумру и Масал да сподели, че точно този звук е чула от гаража и така да я разкрият. Понякога се допускат елементарни грешки, които помагат някой случай да се разплете - както когато Рейхан си забрави телефона в колата на Емир, по времето, когато бяха разведени, и той гледа фалшивото видео. Ако не беше го забравила, кой знае колко още щеше да се проточи агонията тогава.
Иначе искрено се надявам глиганът да е предал Богу дух при падането от скалата. Ма то така става, като копаеш гроб другиму, сам падаш в него. Иначе щяха да погребват Емир в следващата серия, а не да правят кръщене на бебо. А пък и снахата се натресе, Фериде не може да се отърве от пиявици.
И нещо забавно - Таджи добър танцьор се оказа. Така завъртя Шахрийе, че чак свят й се зави на жената.

.gif)

.gif)
Желая хубава вечер и приятно гледане!