фиброаденом-да го махам ли?

• 192 104
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ! Поправил си се Simple Smile   bouquet

# 541
  • Карлово/ Пловдив
Ами защо тогава не напишеш всичко каквото знаеш за фиброаденома в подписа си, за да може всички да го виждат и да не задават излишни въпроси. Проблема с правописа ти е, че във всеки пост ти пишеш ОБРАЗОВАНИЕ   ooooh!! ОМГ да не дава Господ такива лекари като теб ! Ега ти познанията имаш, всички може да влезем в Google  и да прочетем същото. Смени си ника също  Party

Ами задават се много въпроси които са разисквани и не е нужно да се повтарят.А след като са се задали повтарящите въпроси и аз съм им отговорил.В подписа си няма какво да слагам,не мога да го събера.Аз не мисля,че във всеки пост пиша Образование вместо Образувание!А и при бързо писане се допускат грешки.Евала Евала - продължавай да ме плюеш и да се заяждаш - а какво да дава господ или да не дава не си ти човека който ще го определя.А за професионалните ми и други качества не може да съдиш,защото ти нямаш това право!Нито ме познаваш,нито нищо и никой не ти дава право да се отнасяш с мен по този безобразен начин.
Ами защо не четеш в google ами пишеш в този форум,я отивай си чети гугала!Хем ще ни оттървеш от присъствието си.А какъв ще ми е ника,аз го решавам,а не ти!Ходи си гледай работата!Хайде със здраве!!

# 542
  • Карлово/ Пловдив
Благодаря ! Поправил си се Simple Smile   bouquet
Щом искаш,от днес нататък на всеки твой въпрос ще отговарям точно и конкретно както в по-горния си постинг - и като го прочете постинга по-горе забеляза ли,че всичките тези неща които пише горе съм ги казвал,но по друг начин.Следователно нищо ново не съм казал,но ти ме нападна доста грубо.Който е доволен доволен,от мен който не такова е положението - едни са доволни други не.
Хайде да спрем заяждането между теб и мен - не е нормално двама големи хора да се джавкат и нека стигнем до мир.

# 543
Ами защо всички не четем в Google? Защото търсим обмяна на опит, а не лекарски мнения или инфо постнато от нета !!! По достатъчно лекари се мъкнем така или иначе. Мойто уважение, не си прав да ми спориш. Прекратявам заяждането. Наистина пиши конкретни отговори, а не от всичко по малко !  #2gunfire Joy  bouquet

# 544
  • Карлово/ Пловдив
Ами защо всички не четем в Google? Защото търсим обмяна на опит, а не лекарски мнения или инфо постнато от нета !!! По достатъчно лекари се мъкнем така или иначе. Мойто уважение, не си прав да ми спориш. Прекратявам заяждането. Наистина пиши конкретни отговори, а не от всичко по малко !  #2gunfire Joy  bouquet

Прав съм да споря!Грубо ме нападна!Е кажи от това което съм написал конкретно по въпроса или ли нещо което не съм го казал и преди?Според мен няма такова нещо - защо трябваше да спориш и да ме ядосваш.Пиша от всичко по-въпросите,но се стремя да е най-важното и да синтезирам информацията.Но щом искаш на всеки твой въпрос - от днес нататък ще го пиша така както го знам - подробно подробно и пак подробно,без да синтезирам.За теб е така,а за другите те да преценят кое им е по-добре да четат - синтезирана материя или написано по начина по който е за теб.Аз съм убеден,че от това което казах в разширеното резюме има неща които не ги разбираш и дори учените не си ги чувала.
Спряхме със заяждането и не бъди груба следващ път.Както аз не ти се бъркам в работата,така и ти не ми се бъркай в моята. bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet

пс:само оспамихме темата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 545
да припомня, че това е форуууууум, работата-в кабинета Whistling Tired ooooh!
кой от какво разбира във форумите-трудно се доказва.

# 546
  • Карлово/ Пловдив
да припомня, че това е форуууууум, работата-в кабинета Whistling Tired ooooh!
кой от какво разбира във форумите-трудно се доказва.

Знам много добре къде е работата - но под работа имах следното -  не е редно да се бърка даден човек в нещата на другия нали така?Кога го прави,защо го прави и т.н.
Ами форум е,да и затова съм дошъл в форума да помогна,да отговоря на въпроси,да споделя от опита  си,независимо,че с времето той ще се развива. Нито си правя реклама,нито пък съм искал нещо от някого. Всичко е на добра воля. Naughty

# 547
  • Русе
Абе, хора как може да нападате някой, защото е по-компетентен от вас? Май се чудите за какво да се дърлите... Омацахте полезната тема яко!

На мен docsi само добро впечатление ми е направил на знаещ професионалист и супер мил ЧОВЕК, а такива лекари доста рядко се срещат! Благодаря ти, docsi, че пишеш тук!

# 548
OnlyOne, Аз се извинявам за спама в темата, но не нападам никого, заради това, че е по-компетентен от мен. И ако това, че аз не преписвам от медицински книги и интернет, ме прави по-некомпетентна- така да бъде. Не познавам лично човека, не мога да вярвам дали наистина има мед. образование. Всеки може да си пише каквото си иска. Аз единствено го помолих да отговаря по-конкретно на въпросите. И това е. Все пак аз съм жена, аз имам проблем, аз ходя по лекари и аз чувствам неразположението от заболяването. Този форум е за споделяне, при кого как протича всичко, а не за доказване кой колко ефективно си е научил уроците...

# 549
Добре бе, а ЩО повдигате Темата тогава????Всичко утихна, успокоиха се Теичка и ДоФтора и сега отново?Как не ви хрумва па да замълчите, като видите че от 5-10 дена не е писано ПО темата, а след Спам вдигате Пак Спам??? ooooh!
И спорът наистина не беше на база компетентност а съвсем различен... ooooh! Tired
ще ми излезне 10 фиброаденом докато ви чета, съжалих, че някога съм писала тук...

# 550
Здравейте, аз съм нова тук и искам да попитам нещо конкретно.
От няколко месеца съм непрекъснато по лекари, накратко 5-6 лекари не могат да определят дали имам фиброаденом или някакъв по-странен вид киста, наричат я по различни начини. Последният, когото посетих, беше именно доц. Гаврилов, който уж давал безпогрешни диагнози. Но и той не можел да каже, ако не си направя биопсия.
И тук идва въпросът ми към вас. Чувала съм доста отрицателни мнения за взимането на биопсия, да не кажа, че всички останали лекари категорично я отрекоха. Искам да попитам конкретно момичетата, на които им е взимал биопсия доц. Гаврилов, как я е взимал, дали се прави под наблюдение на ехограф или само с напипване? Знам, че той е най-добрият лекар, но ще съм ви благодарна за дадените отговори.
  bouquet  bouquetСара

# 551
  • Русе
Sara_Pencheva, на мен ми я прави само чрез напипване. Не съм се интересувала дали се прави, тъй като нямах време за четене в нет-а тогава. И по-добре май! Колкото повече четем, толкова повече се объркваме. Аз бих се доверила на доц.Гаврилов отново, без да търся друго мнение!

# 552
Лично аз съм изчела доста по въпроса. За новооткрито образубвание във възраст над 30 години се препоръчва премахване на тумора и хистология. Успех  Hug  bouquet

# 553
OnlyOne, благодаря за бързия отговор. А има ли някой, на когото да му е правена биопсията от доц. Гаврилов под наблюдение с ехограф, а не само с напипване?
Между другото, под 30 год. съм.
Хубав ден на всички!
 Flowers Rose

# 554
И още един бърз въпрос, мили дами, тъй като виждам, че сте изчели доста информация, а и всяка една от вас има достатъчно опит, който бих се радвала да споделите. Ако забременея, а и след това - с кърменето, доколко има възможност този фиброаденом да изчезне?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт