Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 56 357
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
Поръчах  Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked By Kilian, откога го дебна. Той е страхотен за почитателите на смокини.
Я, той свърши. Добре, че бързах. Дано не ми анулират поръчката.

Принцесата е уникален парфюм, а за тази цена е направо удар наистина.

# 361
Анулираха ми поръчката за Принцесата, въпреки че бях получила мейл с успешно приета поръчка Sad

# 362
Принцесата се свършИ, останаха kissing и adults
Яна, а на каква цена беше? Изкупихте я, калпазанки такива! Joy

# 363
какъв в код-а за отстъпка в парфимо ?

# 364
  • Бургас
Анулираха ми поръчката за Принцесата, въпреки че бях получила мейл с успешно приета поръчка Sad
О, НЕ! моята все още е със статус Поръчката се обработва. Би ли погледнала моля в колко часа е направена /от имейла с потвърждение/
onlinepromo - 11 лв за поръчка над 120 лв

Яна, а на каква цена беше?
132 лв, с код 121,70 лв за 100 мл.

# 365
# 366
  • Варна
SAVEBG6

By Kilian Kissing все още успявам да прибавя в коша!

# 367
SAVEBG6

By Kilian Kissing все още успявам да прибавя в коша!
Прочети хубаво за него преди да поръчаш. Труден, странен.

# 368
Мисля, че такъв удар от Номад Абсолю не е имало-на цената на 30 мл.в официалния сайт е, а тук получаваш 100 Simple Smile
В Парфимо ли? Аз не видях 100 мл 🤔. Кой е по- хубав и траен - първият или Абсолю ?

# 369
  • София
Мисля, че такъв удар от Номад Абсолю не е имало-на цената на 30 мл.в официалния сайт е, а тук получаваш 100 Simple Smile
В Парфимо ли? Аз не видях 100 мл 🤔. Кой е по- хубав и траен - първият или Абсолю ?
Не. Друго имаше в предвид Макадамия. Преди време имаше "форумна офанзива" и много момичета си закупихме изгодно Номад Абсолю на смешна цена. Офертата тогава бе от друг сайт. Сега Принцесата на Килиан е втората подобна изгодна  офанзива. Бе наистина добро предложението сега. Стискам палци да си ги получите и да няма анулирани поръчки.

# 370
  • Бургас
Рядко се залисвам по форумските моди /нямам Рава, Ле парфюм роял, другия Сааб /ня"кво момиче/, Оцелот ..... дори Широ не си купих, а ми е грабнал интереса от преди години/, но Принцесата  я дебна отдавна и дори мислех да я купувам от сайта на Килиън, че момичетата бяха казали, че дори и на черен петък не правят намаление. Дано я получа.

Иначе пък Номад Абослю купих абсолютно на сляпо и никак не съжалявам.

# 371
От всички изброени сайтове за козметика най-голямо доверие ми вдъхват: "Дъглас", както и "Макеup", а и  предлагат най-добър асортимент от козметични атрибути.

Момичета, да си призная от онлайн магазин трудно бих си поръчала парфюм. Купувам само от безмитна граница, когато съм на път или правя поръчки да ми закупят от там, защото винаги качеството е равно на парите, които отделям за любимите си аромати.

Попадала съм на ментета неведнъж, а репликите понякога са с много близки параметри.

Най-добре да отиде човек намясто в търговския обект  и да се сдобие с желания аромат.

Kак разпознавате оригинал от менте парфюм, като изключим трайността на аромата?

На мен са ми казвали, винаги да гледам дъното на флакона и да търся "гравирана" част там, а не просто лепенка. Има ли резон в това според вас?

# 372
Не всички марки гравират. Всеки бранд може да има негов си начин за отбелязване на партида и продуктов код. За мен, Дъглас държат много високи цени, рядко намирам нещо, което да си струва да се купи от там, а не от другите проверени и доказано надеждни сайтове, за които често пишем тук. За толкова години пазаруване онлайн, не съм получавала ментета..

# 373
  • София
Моята е по същото време, 04 секунди.

# 374
О, НЕ! моята все още е със статус Поръчката се обработва. Би ли погледнала моля в колко часа е направена /от имейла с потвърждение/
onlinepromo - 11 лв за поръчка над 120 лв

Яна, а на каква цена беше?
132 лв, с код 121,70 лв за 100 мл.
Ооо, цената е била трепач! Моя съм го купувала за 125€!!! Честито, момичета, на това се казва "промоция"! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт