Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 137
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
Днес получих 2 поръчки от Makeup.bg. В едната нямам никакви съмнения - Estee Lauder Sensuous Nude.
В другата получих TF Soleil Blanc, но това, което ми направи впечетление, е шрифта. Гледах доста снимки на парфюма, но на моят буквите изглеждат доста по-удебелени и "сляти" от всички други, които видях.
Това е моята снимка:
Скрит текст:
Тази е от сайта на Densi:
Скрит текст:
Ароматът е идентичен с оригинала и знам, че може и да зависи от партидата, както и никога не съм имала съмнения за продуктите от Makeup, но все пак ми направи впечетление това.
Произведен е през август, 2019г.

И на мен не ми изглежда никак добре този етикет, особено цифрата 50. Горното ръбче на бутилката също не е равно.
Странно. Аз от Мейкъп в България и Германия съм поръчвала няколко неща и всичко е било в ред, но Том Форд и конкретно този парфюм се фалшифицира много често и явно няма гаранция в тези сайтове  😐
Не исках да ви разваля настроението от покупката, на мен ми е малко съмнително, но може да е наистина лоша партида, особено ако течността е наред.

# 706
  • София
Да попитам за мнения за този парфюм
https://www.notino.bg/rasasi/pour-elle-parfjumna-voda-za-zheni/p … house-retargeting
Имам спомен, че преди време стана дума тук за него.
Много активно пачули! Наистина, омекотено с ванилия, но не е лесно за харесване и не препоръчвам без проба, особено ако имате неразбирателство с тази съставка.

# 707
Реших че няма да ползвам кода от 10 % от нотино. Някой ако го иска да ми пише...още около седмица има активност
Вече е подарен Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 07:47 от ani-ali

# 708
Моят Солей е купен от бутика на ЕЛ в Мол София.

# 709
Днес получих 2 поръчки от Makeup.bg. В едната нямам никакви съмнения - Estee Lauder Sensuous Nude.
В другата получих TF Soleil Blanc, но това, което ми направи впечетление, е шрифта. Гледах доста снимки на парфюма, но на моят буквите изглеждат доста по-удебелени и "сляти" от всички други, които видях.
Това е моята снимка:
Скрит текст:
Тази е от сайта на Densi:
Скрит текст:
Ароматът е идентичен с оригинала и знам, че може и да зависи от партидата, както и никога не съм имала съмнения за продуктите от Makeup, но все пак ми направи впечетление това.
Произведен е през август, 2019г.

И на мен не ми изглежда никак добре този етикет, особено цифрата 50. Горното ръбче на бутилката също не е равно.
Странно. Аз от Мейкъп в България и Германия съм поръчвала няколко неща и всичко е било в ред, но Том Форд и конкретно този парфюм се фалшифицира много често и явно няма гаранция в тези сайтове  😐
Не исках да ви разваля настроението от покупката, на мен ми е малко съмнително, но може да е наистина лоша партида, особено ако течността е наред.

Като трайност си е окей. Държа плътно 6-7 часа само с едно пръс на ръката. И за ароматът също нямам съмнения, тъй като преди месец го тествах в долче вита във Варна.
 Днес ми излезе perfume haul в youtube на една дама от САЩ и си беше поръчала Eau de Soleil Blanc и в интерес на истината шрифта беше абсолютно същият като при мен - удебелен. Може просто да е била наистина така партидата.

# 710
Реших че няма да ползвам кода от 10 % от нотино. Някой ако го иска да ми пише...още около седмица има активност
Ех изпуснах!
Как го получи този код. Някой по назад в темата пак беше казал за 10%.
Ако някой има и не му е нужен ще се радвам да ми пише лс.

# 711
Ех изпуснах!
Как го получи този код. Някой по назад в темата пак беше казал за 10%.
Ако някой има и не му е нужен ще се радвам да ми пише лс.
Ами на пощата, аз понякога влизам в сайта гледам нещо,рядко добавям в коша...а не съм поръчвала след Номад абсолю нищо...

# 712
Ясно,явно започнаха да зарибяват по-неактивните потребители по този начин.
Ами на активните дайте едни 15-20% Нотино 😁 или както Елинор има за лоялни клиенти %

# 713
  • Русе
+ за Елинор,за първи път поръчвам от тях и всичко е перфе.Кутийка,опакована добре с бъбъл фолио,парфюма си е с торбичката вътре и само по стикера на кутията,може да се разбре,че е тестер,празен ход на пръскалото,идеал си е всичко

И да допълня аромата е магия просто,но след първите 20 мин,през тях си мирише на лекарство направо,но после започва истинската му презентация

# 714
Момичета, смятам да поръчам и аз от Елинор, тестери избрах Мон Пари за дъщеря ми и по един Бушерон за мен и мъжът ми, някой визмал ли точно тези от там, дали са читави.
Имам лош опит с поръчка на парфюми от сайтове сега ще се пробвам за 2- ри път. Дано сполуча:) Ако нещо не е ок обаче, как стои въороса с връщането?
Нещо дамско искам още, ама да е много трайно, като Извънземното на Тиери Мюглер.
Но по- лятно да е, препоръки?

# 715
Аз отново да попитам дали някой има впечатления от сайта https://vmcosmetic.com/bg ?
Читав ли е?
Че само тук намирам желан парфюм на много добра цена.

# 716
  • Пловдив
Аз отново да попитам дали някой има впечатления от сайта https://vmcosmetic.com/bg ?
Читав ли е?
Че само тук намирам желан парфюм на много добра цена.

Сайтът е читав, но не винаги са им актуални наличностите.

# 717
Момичета, смятам да поръчам и аз от Елинор, тестери избрах Мон Пари за дъщеря ми и по един Бушерон за мен и мъжът ми, някой визмал ли точно тези от там, дали са читави.
Имам лош опит с поръчка на парфюми от сайтове сега ще се пробвам за 2- ри път. Дано сполуча:) Ако нещо не е ок обаче, как стои въороса с връщането?
Нещо дамско искам още, ама да е много трайно, като Извънземното на Тиери Мюглер.
Но по- лятно да е, препоръки?

Alien Mirage e летен и траен.
В елфрагранс го имаше

# 718
  • София
Аз да похваля МЕЙКЪП.бг - направиха и невъзможното да си получа поръчката преди отпуската - много ме впечатлиха с клиентското си обслужване.
Сега ще си разнасям Elie Saab Le Parfum Resort Collection 2015 по морето с голям кеф Animal Whale

# 719
https://elinor.bg/product/thierry-mugler-alien-flora-futura

Този хубав ли е? Не съм го пробвала, а цената е добра.

Общи условия

Активация на акаунт