Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 112
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
130 лв. за продукт Montale sensual instinct добра цена ли е? От известно време чакам да го заредят в Елинор, но си оставам с чакането само. Гледам, че е бил в асортимента на доста сайтове, включително и на Парфимо, но не мога да проверя цената. Чудя се дали има смисъл да изчакам още, така или иначе е подходящ за студения сезон.

# 736
Момичета, виждали ли сте такива опаковки на парфюми? Предполагам са PR пратки. Парфюмът е доста нов, Narciso Ambree, и не вярвам да има ментаци, но все пак.

# 737
Добра цена е. Той е много търсен и не ми се вярва да падне, но все пак можеш да почакаш до есента и да наблюдаваш.
За мен е страхотен парфюм. Нося го и сега вечер с едно пръс.

# 738
Точно защото чакам вече поне 2 месеца и май рядко се появява по сайтовете, затова се изкушавам да го взема, макар да ми идва тежък за тези жеги, а толкова натрупах за зимата, май е по-рентабилно да се преместя на север, че да мога да ги изпръскам. Grinning

# 739
130 лв. за продукт Montale sensual instinct добра цена ли е? От известно време чакам да го заредят в Елинор, но си оставам с чакането само. Гледам, че е бил в асортимента на доста сайтове, включително и на Парфимо, но не мога да проверя цената. Чудя се дали има смисъл да изчакам още, така или иначе е подходящ за студения сезон.
Ето виж м/у 107-114 В Парфимо .
На Облака и Бакара ли прилича?

# 740
Има прилики да, но не е пълно копие. Тук има много хубава шоколадова роза.

# 741
Azzaro wanted girl на добра цена в makeup - 50мл/67,50лв https://makeup.bg/product/499733/#/option/1112375/
Някой пробвал ли е парфюмите exuma? Изглеждат ми интересни https://makeup.bg/brand/1078160/.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 08:07 от effe

# 742
# 743
На мен нотино ми вдъхва повече доверие от парфимо, ама това си е лично мнение. От парфимо парфюмът, който купих, беше като разредена версия на оригинала с намалена трайност. Аз познавам много добре този парфюм, така че не мога да се заблуждавам. Бутилката обаче си изглежда много добре.
Всеки си поема риска, има много форумки доволни от парфимо.

+1 Моят парфюм от тях This is her тестер абсолютно по същият начин.Познавам парфюма и за мен не е ок. Имам съмнения за оригиналноста. Даже 2 поръчах-за мен и приятелка. Много кофти политика имат за рекламации.Оставих си го въпреки всичко. Не ми се спореше и занимаваше с тях.Но писах бед ревю,което не се показа в сайта им естествено. Аз лично повече не бих поръчвала от Парфимо. Изгубиха ме като клиент.. Отношение все едно съм им длъжна с нещо. Вярно,че парфюма е на добра цена,но все пак. За мен парфюмите бяха разредени.Да кажеш само моят,а те и двата. Доволна останах от Make up и Венерата.

# 744
Не, че не съм имала ядове с Парфимо, но не става въпрос за качество на парфюми.
Точно тестери на This is her съм поръчала 2 броя от тях по 100 мл., от моя профил за приятелки и то в различни периоди. Абсолютно читави си дойдоха, с дълготраен аромат и капачки. Имам оригинала, закупен от физически магазин във Франция и го познавам добре.
Вече не знам какяо да мисля за сайтовете, явно всичко е до късмет или възприятия на аромати, за всеки различно.

# 745
  • Бургас
За мен парфюмите бяха разредени.Да кажеш само моят,а те и двата.
Е как така ги разреждат? И какво правят с количеството, което очевидно по твои думи изтеглят от флакона? Имам конкретния парфюм, продукт. Шефката ми също го имаше преди време, а преди 10-тина дни си купи тестера от Парфимо. Нейният категорично не е разреден. И двете имаме база за сравнение.

# 746
This is Her  тестер съм поръчвала над пет-шест пъти от както излезе (очевидно, че съм била пристрастена към него). Никога не съм попадала на кофти бутилка, лош аромат, прецакана кутия.... Нищо лошо не мога да кажа честно казано за парфимо в това отношение, даже напротив. Доволна съм, че предлагат тестери на Задиг, защото са наистина изгодни. А не знам къде другаде ги има на тези цени..

Между другото, поглеждали ли сте от вътрешната страна на капачката на This is Her или Just Rock? Wink

# 747
За мен парфюмите бяха разредени.Да кажеш само моят,а те и двата.
Е как така ги разреждат? И какво правят с количеството, което очевидно по твои думи изтеглят от флакона? Имам конкретния парфюм, продукт. Шефката ми също го имаше преди време, а преди 10-тина дни си купи тестера от Парфимо. Нейният категорично не е разреден. И двете имаме база за сравнение.

Лично моят,когато дръпнах да отворя капачката направо излезе и металната част. За мен е бил отварян преди това.Не съм дърпала със сила.Парфюма съм го ползвала в Англия и го познавам отлично.Този имаше трайност 2 ч максимум. Да не говоря,че аромат се усети само на първото пръскане.След това не.Много слабо.На моята дружка абсолютно същата история с трайноста.Може ние да сме случили на кофти парфюми. Не знам! Но ме изгубиха като клиент.

Не съм погледнала капачките им

# 748

Между другото, поглеждали ли сте от вътрешната страна на капачката на This is Her или Just Rock? Wink

Я! 😄
Сега погледнах капачката на This is love. Пише art 😍

# 749
  • София
На моите This is Her и Just Rock пише Paris. Smile

Общи условия

Активация на акаунт