Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 132
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
Ниски цени в нотино... Хахаха.
Само по време на промоция, или ако удариш кьоравото. Отдавна не са им ниски цените..

# 691
Като чуя, че в Нотино цените били ниски и направо падам от стола, или аз не познавам парите, или хората.Те цените на мейнстрийма къртят направо, в Сефора и Дъглас са по-ниски.

# 692
Този от парфимо, например, ми се струва с голямо намаление: https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-this-is-her-eau-de-parfum- … ni-100-ml-tester/ Разбирам, че е тестер, но все пак 61лв за 100мл си е страхотна цена, при положение, че в парфюмериен магазин съм го намирала за 200лв. Прекалено хубаво ми се стори, за да е истина, та реших да питам Joy А на нотино физическия магазин, доколкото видях, е само в София и ми е доста далече.

# 693
Като чуя, че в Нотино цените били ниски и направо падам от стола, или аз не познавам парите, или хората.Те цените на мейнстрийма къртят направо, в Сефора и Дъглас са по-ниски.

Ааа, Дъглас трудно някой ги бие 😂
И там е веднъж на година да има нещо наистина на готина цена. Айде, два пъти 🤗

# 694
Редовен си е магазина и цените са ниски. Писано е с годините из темите. Продуктите се внасят от Чехия, търговецът не плаща наеми, заплати на голям персонал и така.

# 695
  • София
Цената на тестера на This Is Her в Парфимо винаги е бил около 60 лв. +-

# 696
На мен нотино ми вдъхва повече доверие от парфимо, ама това си е лично мнение. От парфимо парфюмът, който купих, беше като разредена версия на оригинала с намалена трайност. Аз познавам много добре този парфюм, така че не мога да се заблуждавам. Бутилката обаче си изглежда много добре.
Всеки си поема риска, има много форумки доволни от парфимо.

# 697
Angel Nova 10ml е сладурски и цената с някое кодче като пуснат ще е ОК.

В Notino най - голямото ми попадение е Chloe Nomade Absolu
На Dior за съжаление ги пропуснах, защото точно преди да пуснат смешните цени , поръчах едно Диорче с повредена опаковка и когато ми го изпратиха на същия ден пуснаха "голямата промоция" и докато реша, да видя какво има, вече нямаше нищо.

Та в  Notino има понякога супер предложения, но трябва да се следи, най-вече темата Hug . Ама сега с диетата, не знам Flushed .

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 15:40 от Dari_77

# 698
Последно ударих на страхотна цена ето този комплект https://www.notino.bg/gucci/bloom-bloom-podarchen-komplekt-viii-za-zheni/
Излезе 143лв с код комплекта от 3! Такава цена на брой за бутилчетата от 30мл не бях виждала никъде, дори за тестери. В Дъглас цената им е тройна, сравнено с офертата на нотино, която уцелих

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 00:40 от tuali

# 699
Аз купих една вечер с линк оттук Гучи Блуум сет 50 плюс 10 мл. за 60 лв.

# 700
  • by the sea
На мен нотино ми вдъхва повече доверие от парфимо, ама това си е лично мнение. От парфимо парфюмът, който купих, беше като разредена версия на оригинала с намалена трайност. Аз познавам много добре този парфюм, така че не мога да се заблуждавам. Бутилката обаче си изглежда много добре.
Всеки си поема риска, има много форумки доволни от парфимо.

От парфимо винаги са ми пращали оригинални парфюми, но да ти пратят парфюм с дата на производство  3-4-5години назад е съвсем нормално за тях.
Според мен са някакъв аутлет, направих грешката зимата да добавя и шампоан защото беше много изгоден и беше произведен 2014та, миришеше на оцет, приеха да им го върна.

И въпреки това парфюмите са окей и са оригинални и трайни, до сега не съм имала оплаквания от тях за парфюм.

# 701
  • София
В Нотино също има хубави, ниски цени понякога. Последното огромно намаление, което имаха, при разпродажбата на марките от групата на LVMH, е несравнимо с цените на същите брандове в Парфимо.

# 702
В Notino най - голямото ми попадение е Chloe Nomade Absolu

Още страдам за пребързаното си решение да се отърва от Номада  Cry

# 703
Аз най-накрая го размених! Юхууу! 🥳
За себе си съм се убедила, че всеки път като купувам парфюм, защото е “изпаднал на жестока цена” се оказва, че не е моят. Ярки примери за това са Номад Абсолю, Мон Гарлен Интенз, Маремма, Черната Орхидея...
Хубавите оферти са нещо чудесно, но не си струва да се подлъгва по тях човек, според мен.
Естествено, купувам доста често парфюми на сляпо, но тук тръпката е друга. Цената не е водеща никога, а по-скоро пирамидата или препоръка или коментар или когато Марс е ретрограден.. 🙈😀

# 704
Да попитам за мнения за този парфюм
https://www.notino.bg/rasasi/pour-elle-parfjumna-voda-za-zheni/p … house-retargeting
Имам спомен, че преди време стана дума тук за него.

Общи условия

Активация на акаунт