Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 145
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
  • Балчик
На кого са му връщали пари от Парфимо, в какъв срок се случва това? Получили са парфюма миналата седмица, искаха ми банкова сметка, но още нямам превод.

# 721
# 722
Джемма, до 14 дни връщат. При мен мина поне седмица, но накрая всичко си беше ок.

# 723
  • Sofia
Да похваля емаг. Бързи и точни, парфюмът беше перфектно опакован, а бутилката е истинско бижу. За първи път поръчвам на сляпо и съм 🥰❤️

# 724
  • Балчик
Джемма, до 14 дни връщат. При мен мина поне седмица, но накрая всичко си беше ок.
Благодаря.

# 725
Да похваля емаг. Бързи и точни, парфюмът беше перфектно опакован, а бутилката е истинско бижу. За първи път поръчвам на сляпо и съм 🥰❤️

И аз поръчах на сляпо същия, но още го чакам от Е маг.😊

# 726
https://elinor.bg/product/thierry-mugler-alien-flora-futura

Този хубав ли е? Не съм го пробвала, а цената е добра.

Хубав е, но върху мен не е траен - 2 макс 3 часа. Чета, че и при други трайността е малка. Но и тук цената е висока, дори с отстъпката.

# 727
  • Sofia

И аз поръчах на сляпо същия, но още го чакам от Е маг.😊
Ох, много ми харесва! Вече няколко часа напомня за себе си от китката ми и то все различно Simple Smile

# 728
В Елинор не се ли предлага  Jean Paul Gaultier  или аз съм сляпа или никога не е имало тази марка

# 729
В нотино има 15% намаление на нишови парфюми.

# 730
В Елинор не се ли предлага  Jean Paul Gaultier  или аз съм сляпа или никога не е имало тази марка
Вчера и аз забелязах липсата, както и тази на Carolina Hererra, а преди два месеца съм поръчвала.

# 731
В Елинор не се ли предлага  Jean Paul Gaultier  или аз съм сляпа или никога не е имало тази марка
Вчера и аз забелязах липсата, както и тази на Carolina Hererra, а преди два месеца съм поръчвала.

Tom Ford  от известно време също няма.

# 732
  • София
Здравейте, има ли активен код за отстъпка в parfumi-shop.net?

# 733
  • София
Няма този месец.

# 734
[quote author=JACKLIN* link

При мен Alien Flora Futura е много траен. В косата го усещам и на следващия ден, а на кожа поне 8 часа. Много прилича на оригинала, но е по-летен, по мек

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 22:09 от margy_p

Общи условия

Активация на акаунт