Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 114
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
Аз съвсем наскоро писах, че ползваме КИДИ, ама ти сигурно си чела за държавния и си изпуснала  Wink , та пак да кажа, да, доволна съм от киди-то и й повиши апетита и не е боледувала много /да чукна на дърво/.
Айде сега не се разболявай, че като звъннат за мястото, няма да искат кихащ директор на анатомичния стол  Heart Eyes

Маги и от мен - много любов, романтика и щастие, много усмивки, приятни изненади и успехи и най вече-силно мъжко рамо и звън от детски смях!

# 166
Честито на учениците - само шестици да носят на родителите си - е ако питате мен - не винаги е задължително 6-ци - от всичко по малко Simple Smile
Доста болни дечица има както виждам - ние сме добре за сега. Аз се пооправих, малката се размина за сега само с текнал нос, но я оправихме набързо. Дано да няма проблеми повече. Утре се каним едно барбекю да си направим ако времето не ни изиграе лоша шега. Майка и татко почиат събота и неделя така че мислим да прекараме уикенда заедно.
Марина - 5-ти ден поема витаминчетата без проблеми - може би преди когато не й беше добре добре повръщаше от тях, но сега няма проблеми.
В момента спинка сладко сладко, мама смаля малко снимки да качи на сайта. Времето ме нерви понеже е толкова порменливо, че не знаеш как да се обличаш. В нас по къси ръкави и панталони, а навън с якета дори преди 1-2 дни. Много студено беше станало - то и тогава се разболяхме де.
Маги честита годишнина - много семейно щастие и любов ви пожелавам.
Фроска - звучиш много позитивно и развълнувана - надявам се да си изкарате добре - пращай снимки когато имаш възможност.
Сега отивам да поспинкам малко докато госпожица Маркова похърква. нашето момченце Ицко и мама Вили бързо да се оправят. Надявам се да не е нищо сериозно. А мама да качи някоя нова снимка в албумчето че ни домъчня много за вас.

# 167
Олееееее мами - никаква активност днес - направо ме разбихте Simple Smile Сигурно всички се възползват от хубаво време и са по разходки.

Петя - ти къде се изгуби, да не си се покрила като дойде в БГ някой хубав български ерген да не ти открадне хубавата сладурка? Ади аз знам че за теб сладурко
Ние днес трябваше уж барбекю да правим ама се размина. Пак сме доволни - обикаляхме магазини, пазарихме с баба и дядо. Имаме нови ботушки за зимата и други нещица Simple Smile Останахме доволни след шопинга, а малката уморена заспа. Сега отивам че ще имаме гости. Приятна вечер на всички. 

# 168
  • София
Хамелионче, ботушките са супер, супер, супер  Peace! Искам и аз такива  Praynig Със здраве да си ги носи Маринка  Heart Eyes Давай бързо и другите придобивки!

# 169
Страхотни ботушки, да топлят сладките краченца  Hug

# 170
Честит Рожден Ден на Галя2!!!

# 171
Честит Рожден Ден Галя,
много здраве, много усмивки и радости, да си винаги обичана, все така всеотдайна и много, много щастлива жена, майка и баба! Весел празник!

# 172
Честит празник на всички, желая ви много Вяра, Надежда и Любов !!!

# 173
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГАЛЯ2!!!!
ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ДА Е ОБГРАДЕНА С МНОГО ОБИЧ И ВЕСЕЛИЕ!

Party TimeЧестито и на всички, които празнуват на днешния ден!
Здраве и щастие!
  Party Time

# 174
Стискайте палци-Боби утре е на  ясла,а аз на преговори във фирмата.

# 175
ГАЛЯ2 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Да си здрава, и много, много щастлива.
[/b]

Честит празник и на имениците днес. Да са им живи и здрави именцата  Heart Eyes
[/b]

# 176
  • София
                                              Честит Рожден Ден на Галя2!

Да си жива и здрава,много обичана и щастлива майка и баба!

Честит Имен Ден на Любомира!

Много здраве и безкрайни щастливи мигиове с двете ти малки съкровища
!

# 177
          Добро утро, момичета.Благодаря за вниманието и пожеланията.Днес Бургас е много мрачен, дано се пооправи малко,че да можем да излезем.Ще стискам палци на Изабела и ще пращам положителна енергия за всички,които започват нова работа и изпращат децата на ясла.Дано са здравички и весели в новата среда.Успешна седмица пожелаваме с малкия Гинко.

# 178
  • София
Хей момичета,къде сте,яко се изпокрихте всичките?Всички ли започнахте работа и дадохте дечицата на ясла?Ама както се казва и сам войнът е воин!
Благодаря за пожеланията за моя малък ученик,абе май вече не е много малък-трети клас!
Аз съм станала по тъмно да изпратя третокласника на училище,преди това да правя закуски и т.н.От тази година започва у-ще в 8.00,а ги искат в 7.45 в у-ще!Та рано-рано заминаха с баща си!
Галя2 и тук беше мрачно,но сега гледам,че слънцето се опитва да пробие!За Бургас гледах,че дават за днес около 24-25 градуса,така че ще можете да се разходите с детенце!
Хамелеонче много сладурски ботушки,със здраве да си ги носите!
Фроска весело изкарване в Барселона!
Изабела стискам палци за първия ден на ясла на Херувимчето,а на теб успешни преговори /ти не беше ли учител?/!
Хубава седмица и да няма болни дечица!

# 179
По образование-да,но не работя това.

Общи условия

Активация на акаунт