Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 094
  • 264
  •   1
Отговори
# 255
ЧРД, Маги   bouquet
Честита нова година в Израел  Crazy
Честити краченца на Косара!
Калинка е много сладка, да я изпапка човек:-)
Илянче, дано Зара бързо оздравява и изобщо всички да боледуват възможно най-рядко!
Благодаря за пожеланията за яслата.. Дано му понесе на Марк  Praynig и на всички, които също тръгват.

# 256
          Добро утро,момичета.Почивните дни си изкарахме с мама и беше хубаво, сега отново сме сами,но в петък тя пак ще си дойде.Сега се приготвяме за разходка,слънцето се показа и дано времето е хубаво.
          Браво на Косара, дано и ние я последваме.На Марк пожелаваме да му хареса на яслата и да е винаги здравичък.Кали е много голямо и сладко момиченце,развесели ме с тия изпълнения.
          Успешна седмица на всички.

# 257
Дойде ред и на мен да се оплача.
Тези празници ги изкарахме "много хубаво".
Марти в момента е в болница с майка си.
Онзи ден в четвъртък повърна вечерята веднага след като бе я приключил, после повърна и водата. Обадихме се на джипката, каза ни едни капки за повръщане, купих ги и подействаха. НО....
Но започна разстройство, което бе на 20 минути в началото, а след това на всеки час и така за 1 денонощие 26 памперса, т.е. 26 пъти е акал. А колко между смяните на памперсите не може да се установи, броихме ги по броя на памперсите. После вдигна температура до 36,8. Пак се обадихме на педката и каза, че било вирусно и щяло да отмине от самосебе си. Каза да му даваме 3 ентерола на ден. Но не помагаха. Давахме му чай от шипка, чай от червено подъбиче /който се смята за страшилището за диариите/. Беше отпаднал, загуби около 1 килограм за 1 ден. Очите му хлътнаха. Давахме му да яде варен ориз, хареса му. Пиеше много течности - солени, подслрадени и какви ли не..... Но...
Но кой предполагаше, че ще се обезводни и това разстройство няма да спре....
На други ден Марти бе със страшно големи опулени очи, които няма да забравя никога, безмълвен, неподвижен, само ни следеше с поглед. Дори не ревеше. Опитах се да го вдигна да го разкарам малко, а той се отпусна като брашнян чувал на рамото ми. И тогава извиках Спешна помош. Дойдоха хората, доктора съвестен, само като ни видя, и ни вземаха до спешното. Там му пуснаха кръв, по която се установи, че е ентероколит. И чакахме урина 1 час за да се види дали има ацетон. И се оказа, че има и то много. И веднага ни приеха в болница. Пълна мизерия, по 4 майки с деца в стая. Изобщо не чистят, като се има предвид, че това е детско инфекциозно отделение за чревни инфекции. Яденето е помия. Абе кво да Ви разправям... Страшна работа... Важното е, че вече става, махнаха му системите - вляха му 4 банки глюкоза и една със соли за възстановяване на баланса му....Но разстройството не минава, дори даваме сега лайко + джоджен. Там също им дават някакви лекарства, чаеве и дори са му били антибиотик...Мекацин. Някой чувал ли го е.... Та така с нас, лошо, като се има впредвид, че Марти е със стабилен имунитет и досега е боледувал от 1 лека кашлица и 2 съвсем леки хреми свързани със зъбите. А и не сме имали контакт с болни деца... Та ме съмнява, че е от кухнята....Но важното сега е Марти да се оправи....

# 258
Здравейте мамита Hug
Честита нова седичка, нека е изпълнена смного смях Simple Smile
Маги, честит рожден ден и от нас   bouquet (малко на патерица)

Иле , дано бързо се оправя малаката. Виртуална  Hug от нас.

Ееее, Кали направо професионалано се справя с яденето на салата  Mr. Green. С две ръце даже Simple Smile

Честити ходещи крачета на Косара Simple Smile. Преси да я  Heart Eyes от нас и искаме снимки от прощъпулника Simple Smile

Вили, честита  нова година на вас  Mr. Green . Късметлии сте, тази година 2 пъти ще празнувате Simple Smile

Бренин
, звучи ужасно  Cry . И Ники беше точно така както го описваш. Бързо да  се  оправя голямото момче и да се връща в къщи  Praynig

Чао за сега

# 259
Eria, за колко дни му мина диарията? И след колко дни се вдина на крака?

# 260

Здравейте  Heart Eyes

О, Бренин, това е много лошо. Хубавото е, че Марти се възстановява лека-полека. А какво точно е ентероколит? Моят Стилян имаше разстройство /не вирусно, без повръщане/ около 10 дни че и повече. При нас нещата май бяха също от кухнята. И аз оттогава му готвя вкъщи... Дано всички лоши неща минават по-бързо. Прати поздрави на жената ти и целувки на юнака!

# 261
Бренин, при нас беше грип. И мина за 3-4 дена. Не ядеше нищо и пиеше лечебни сокове и някакви лекарства. Това ентероколит, не ми звучи като грип, но дано мине бързо. Иначе най-важно е да не се стигне до обезводняване. Малките човечета, много бързо се обезводняват. Стискам палци

# 262
Ами там е работата, че за един загубихме 1 кг. от теглото му. Абсолютно силно обезводняване, въпреки приема на течности. Оказа, че много бързо губи, а бавно навакса или казано простичко - повече връща отколкото поема.
Ентероколита се предизвиква от вируси - ротавируси, коронавируси или от бактерии.....Причинява възпаление на всички видове черва, откъдето и започва диярията..

# 263
Бренин, много неприятно  Praynig да се оправви бързо Марти  и да се прибират в къщи, че сигурно на жена ти и се къса сърцето. Да ги поздравиш от всички нас и чакаме да се включиш с добри вести.

Хайде имали кой да пусне нова темичка, малко да разведрим обстановката аз хич не съм на ясно как става иначе с най-голямо удоволствие Laughing

Днес Роси ми взе тоците, нещеше да заспива играе, лудее, стана 13ч-няма, стана 14ч-няма, стана 15ч-няма сън и най-накрая в 15.40ч заспа сега ще я видя до кога newsm78, а е станала в 8.30ч. какво и стана изобщо не и се спеше и не беше и кисела.
Страхотна фотосесия на Кали Hug

# 264
  • някъде ... тук ...
Прибрахме се от яслата - първи цял ден.

Ще подготвя новата тема, ако някой я е започнал - да свирка по-бързо Naughty

Бренин, много гадно. Дано бързо се оправи Марти Praynig

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт