Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 099
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
здравейте от нас с Марк!
Пак се загубихме, за съжаление. Бяхме на Китен за 4 дни 14-17 и хубаво си изкарахме.
Галя2, ЧРД на патерици, както и именния ден на празнувалите
Нансен, а химикалката за какво я бяхте нарекли?
Бренин, посети www.prodavalnik.com там продават сега всичко за децата. Ако не те затруднява, искам да т помоля да ми изпратиш на лични (защото не чета форума редовно) какъв шампоан беше препоръчвал преди време против косопад  Cry
За мерките и теглилките - ние водим класацията по дебелина - на 15 месеца Марк е 13 кила и 82 см!  Crazy Благородно завиждам на всички по-слаби от нас!! Това са относителни неща, тук се разхождаме с майки на момиченца 1,5 и 1,6 месеца и двете са под 10 кила, а по-голямата сигурно е само 8, но са здравички, много пъргави и всичко им е наред.
Марк започва ясла от понеделник  Cry незнам как ще му понесе, надявам се да е ок...
Хамелионче, ботушките са мн.хубави, със здраве да си ги носите!

# 241
  • Варна
Много сладки тия Юнчета беееее:) да ги изям!!
Момичета благодаря за подкрепата, но ние пак сме болни #2gunfire
3 дни бяхме Ок, и от вчера малката пак е температура и разстройство! Този път съм безмилостна и днес цял ден я тъпча с разни илачи, за да го спра иначе  -  пак болница ни чака Cry Cry
Тази вечер не ми вдигна температура, дано към оправяне да вървим, че ще откача вече!

Ели страшна пита, знам я тази и аз веднъж се пробвах да я направя....оххх, ядоха я хората ама за да не ме обидят.... bowuu А Емма все по-красива става!!

Сети, много хубав разказ Heart Eyes
Прати специални поздрави на Тея!!

Новото при нас е че си намерихме гледачка, и когато най-после оздравеем, мама тръгва на работа.

А с Петя какво стана? Виждахте ли се? Аз сигурно съм пропуснала!

Хайде, че на всичкото отгоре и компютъра ми сдаде багажа и сега съм на лаптопа на мъжа ми, а той няма много батерия Sad
Таня стискаме палци на Марки!!! Дано много да му хареса яслата!!

Целувки!!!

# 242
Добро утро хайде да пием кафенце и да изчезваме по разходки, днес май ще е хубаво временцето Grinning
Честит Празник!

Иле, какво стана с вас бе миличка, какви са тези болести хайде оправяйте се бързо, целувки на малката Заричка Heart Eyes Hug

Оооо Таня появихте се най-накрая. Завиждам ви за Китен, как ми се ходише там но......... Две години не сме ходили там променено ли е, аз много харесвам този морски град там си изкарвахме чудесно тинейджърските години с моя мъж и компания ехххххххххххх спомени

Лек и хубав ден до после ние изчезваме, взимаме баба и кой знае къде newsm78
Щях да забравя      МАГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, бъди много здрава, много щастлива и весел празник от нас със Роси Heart Eyes

# 243
  • Варна
Маги честити рожден ден!! Бъди здрава, все така прелестно усмихната, и много обичана!!

Честит празник на всички българи!!
Тук времето е гадно, ама  ние и без това не можем да излезе....много ме е яд и затова, че изпуснахме последните слънчеви дни!
Иначе уж сме по-добре, но не смея да си правя още изводи Sad

И нашата баба ще идва другата седмица, дано да сме здрави като е тук!

# 244
  • София
Маги, Честит Рожден Ден!
Бъди много здрава, щастлива и обградена с много любов и внимание! Остани все така лъчезарна и усмихната!

Добро утро  Hug Кой каза, че не ставам рано  Party

Иле, много  Hug на теб и Зара! Дано се справи бързичко с тоя гаден вирус, много е тъжно да ти е болно детенцето  Sad. ОтПетя ни вест, ни кост  Thinking Мона ми беше казала, че е тръгнала по роднини, май и другият месец щяла да е тук, друго не знам. А ти към София няма ли да идваш?

Таня, стискам палци Марк да се адаптира бързо и да не боледува  Peace И Емма тръгва след една седмица  Confused

Мацки, заминаваме уикенда за Свищов при моите баба и дядо. Весели почивни дни ви желая  Heart Eyes.
И обещавам да спретна една пита за коледното парти (ще я докарам по-хубава на външен вид  WinkMr. Green

# 245
Маги, Честит Рожден Ден,
много здраве, много любов, усмивки и успехи, радвам се, че си сред нас и успяваме да се докоснем до теб и чудесното ти семейство.Весел празник!

# 246
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ, ЛЮБОВ И РАДОСТ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!

# 247
МАГИ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Пожелавам ти здраве, много любов и професионални успехи и признания!

# 248
  • Sofia
Маги да си жива и здрава, успехът и любовта да не те изоставят никога!

Илияна това с болестите е един малък ад! Пожелавам ти скоро детенце - цветенце да се оправи и твоите притеснения да свършат!

Момичета, да ви се похваля, и моето момиченце направи първите си самостоятелни крачки. Вчера заради бирата на баща си си пусна за 2 крачки. Аз даже в първият момент не зацепих какво направи. Вече и ние се присъединяваме към отбора на самостоятелните юнчета, май! Laughing

# 249
Привет!
Реших в този мрачен есенен ден да ви покажа как ние вкъщи ядем салата!

и

следва това

и крайния резултат

Пълната фотосесия можете да видите ето тук - http://family.webshots.com/album/553987415hywoYz?start=12    Да ви е сладко, както се казва Mr. Green

# 250
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАГИ!

Много здраве,любов и щастие ти желая в този хубав ден!

# 251
Честит Рожден Ден, Маги    bouquet Желая ти здраве, щастие и много любов. Весело изкарване на празника!
Иле, дано скоро да се оправи Зара  Praynig
Гале, много е сладка Кали, да ти е жива и здрава малката сладурана.
Хот, весело изкарване в Свищов.
При нас в Израел, тази вечер е Нова година, по техния календар ще празнуваме 5 хиляди и незнам си коя  Crazy. Те нали са по стария календар, та течат приготовления в момента.
Пожелавам ви приятни почивни дни!

# 252
Маги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА.  ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА!!!
[/b]

# 253
Маги честит рожден ден и от мен - много здраве, щастие и многооооооооооо любов ти пожелавам.

Таня дано Марки да свикне бързо и най-вче да е здравичак. Успех - стискам палци Simple Smile

Вили как е сладкия Ицко? Сигурно добре си прекарвате при баба и дядо Simple Smile

Иле дано и при вас вече всичко отмине. Наистина е много неприятно да си по цял ден в къщи и да гледаш как се мъчи малкото човеченце.

Съкровище - вашата щерка е страшна. Как си папка с вилицата само - да я изядеш направо. Много сладурски снимки.

Тук вали - дават го уж до неделя да вали. Какво ще правим уикенда не знам. Ама хич не ми се стои в нас. Сега отивам да видя моето шомпалче какво прави че май се кани да заспива а стана преди 2 часа и ако заспи сега ще пропусне обяда. Приятна вечер на всички.

# 254
Ехоооооооооооо, къде сте всички? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт