Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 098
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
          Момичета,днес бяхме при лекарката за ваксина и ни премериха.Много са ни скромни мерките 9,600 кг и 78 см.Като чета мерките на  Бобсъна си мисля,че и на среща му да бягаме, няма да го стигнем.Ама то май доста юнчета са с такива мерки.Храним се редовно,но може би като количество е малко и той сега не се спира.Не че е тръгнал сам, но постоянно е в движение.Това е за нас.
           Разгледах снимките на Ники и Емма - както винаги много хубави, страхотни очи има красавицата, а за питката ще търся рецептата в друга тема.Рали,напиши как се храните вие и какви са ви мерките, ако имаш време.Ще ти бъда благодарна.Чета всеки ден за децата,които ходят на ясла,нали на всяко дете това предстои по-рано, или по-късно.
          Докато пиша и още една красавица на снимки, или по-точно красавиците са две - отнася се и за мама.
Много хубава Роси.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 17:17 от Галя2

# 226
Качих малко нови снимки, ако има желаещи да заповядат Wink

Видях ви  Hug, красавици сте, ти си като момиченце, синята шапка ти отива  Grinning , а малката е прекрасна, снимката с очилата и телефона е много закачлива, целувки  Hug

Галя 2, според мен най-важното е, детенцето да е здравичко, да хапва и да се развива добре, а не килограмите.Ето ни нас т.е. Лора: тежи 8700, 75 см. е, а кипи от енергия, хапва чудесно, тича, смее се, не се спира.Просто децата много изразходват.Хайде поздрави и не се тормози за кг..

# 227
Галя2 и Сети имате една голяма почерпка за комплиментите  beer cook lovekiss
Шапката я купихме от Копривщица, толкова ми хареса че се изкуших и я взехме ама то това мойто търпи ли шапка та тати вика ,,тя май и на теб ще стане,, и така аз я сложих newsm03

Галя2, я не се притеснявай наистина е по важно да е здравичък те сега ти първа започват да растат Hug
Какво стана с това време бе, цял ден в Пловдив мрачно, валии ужасно от сега ли newsm78
Забравих да ви кажа имаме си 2 нови зъбчета, вече ще ядем пържоли cook smile3503
Сега отивам да слагам масата чаоооооооооооо

# 228
Здравейте, пак Simple Smile
Хотче, много е пораснала красавицата Heart Eyes. Да я нацелуваш от нас. Голяма хубавица  Flutter . Обувчиците са много сладки Simple Smile.
Сиси, много сладки снимки. Принцесата е много чаровна и изглежда добре сте си прекарали. Целувки от нас и за нея  Heart Eyes
Галя2, нали знаеш, че мерките са относителни и всяко дете си е индивидуално. Не се притеснявай излишно. Иначе Ники на годинка беше 10 кг и към 80 см (не можем да го премерим точно, защото много мърда). Та лекарката в началото беше недоволна, че качва много, после беше недоволна, че качва малко, а сега се примири, защото като го гледа из кабинета (той разбира се не се спира), сигурно и се завива свят Simple Smile
Изабела, стискам палци малкото раче-инатче да се приспособява по-бързо.

# 229
Многооооо са хубави снимките на Емма на Хотчето и на Сиси-Роси.

И аз се облизвам като ти гледам питата Ели, страхотна е.  smile3501И обувчиците са чудни.

# 230
Добро утро, момичета.Благодаря за успокоителните думи.Толкова добре се чувствам с вас.Ние днес чакаме мама да си дойде и от рано се приготвяме.Времето е мрачно и студено, дано се оправи,че да има повече разходки.
          Весели, изпълнени с положителни емоции, почивни дни ви пожелавам.

# 231
  • София
Добро утро!Разгледах снимките на дечицата.Вече не са бебета,а пораснали деца!
Хот като видях погачата ти ми се обърна нещо от вътре!
Галя2 не се притеснявай за мерките и теглилките.Лорка води първенството по слабост,но ние сме веднага след нея.Мели да е най-много 9 кг. и 75 см висока.Но мисля,в началото на другия месец да отидем за ваксината и тогава ще разберем.Иначе подобно на Лора не се спира, докато се обърнеш и е зачезнала нанякъде да вършее.Ако ме види,че нещо ям, независимо какво е веднага започва да мрънка да и дам и на нея!
Съкровище айде и аз като свекърва да попитам как върви подготовката за държавния изпит.ще видиш какъв товар ще ти падне от плещите!
Момичета засега Ви пожелавам хубав ден и разбира се весели празници!Може после пак да се включа,че напоследък много опустя форумчето.

# 232
Добро утро и от нас. Днес ще се излиза по късничко май гадно време, вали иначе не студено при нас.
Ей сега като се захлади като стане студ как ще се съберем всички и няма да е пусто Laughing
Снимките на Емичка са супер Hug питата нямам думи и на нас да направиш такава Wink Hug
Хайде лек и хубав ден от мен!

# 233
  • София
Голяма сладолина е Еммата, чаровница  Hug
Хот с теб май ще шием трика за гимнастички /аз с иглата съм скарана, ама знае ли се/
Което ме подсеща да ви споделя, Ванина на Тея е станала прекрасна млада дама, занимава се с художествена гимнастика, гледах клипчета, много красива, грациозна и нежна.
Ще шием, къде ще ходим  Laughing Много поздрави прати на Тея! И ако няма нищо против една снимка на Ванина да я видим.

Сиси и Роси, много сте сладки и двечките  Peace

newsm78 Ха сега, де, превеждаЙ  Mr. Green

Какво да ви кажа? Клеча един час да събирам стерилна урина на Емма, е, не ще и не ще да пикае  Close Като чуя вече за урина и косата ми се изправя  smile3511

# 234
  • София, център
Леле мацки, май Луси води класацията за най-едра дама - преди месец беше 12 кг. и 84 см!!! Като двегодишно!

Обаче леля лекарка ми каза да не се стягам, защото Луси не е дебела, а е жилка, няма къде да я ощипеш!

Оня ден се видяхме с Бети (Сънчо) в Градската, и тя да каже какво терминаторче си имам.
А като гушнах Ивайла ми се стори че перце вдигам, в сравнение с моето гюленце!

# 235
Нансен и аз това казвам, кг. като цифра нямат значение , а общото състояние на детето, дали са 8 или 12, важното е, да се чувстват добре бебоците...така де...децата  Laughing!

Оня ден се видяхме с Бети (Сънчо)
Оооооо, Бети е в СФ и не пише  smile3544 , защооооо .
А Ивайла на килца е сигурно като Лорката, аз като я гушках преди три месеца не усещах разлика.Ама тя и майка й е слабичка и мъничка.

# 236
  • София, център
Тук си е Бети, мисля че ми каза, че в неделя са си дошли, но има много задачи, и най-вероятно за това не се е включвала.
И е още по-отслабнала и със жесток тен!

А иначе за детските килца и аз това казвам, но виж, за нашите кг. - не важи!

# 237
 Grinning и Кали е 12 килца, ама не все не смогвам да я премеря на височина Thinking
Тежичка е, даже лелките в яслата се опитаха да немкнат, че била дебеличка, на което аз реагирах доста #2gunfire с поглед ги разстрелях на място Mr. Green
Надявам се в тялото да прилича на баща си - стройна и висока, а не на мен (Мечо Пух) Mr. Green
Важоното е да е здрава и щастлива  Laughing пък ще тичаме заедно в парка, ако се налага Mr. Green
По-късно ще ви пусна снимки от снощната вечеря Wink

# 238
  • София
newsm78 Ха сега, де, превеждаЙ  :mrgreen

Какво да превеждам,то е ясно!Изглежда много хубава и апетитна,яде ми се,а не трябва...!

# 239
Ели - Емма е много сладичка- а питката която си измайсторила ми се щеше веднага да опитам. Изглежда много добре на външен вид и не се съмнявам във вкуса й.

Сети миличка - както винаги толкова топлина и любов лъха от постинга ти. Прекрасна си - много целувки и за двечките ви с Лорка от нас.

Сиси и Роси разгледах и вашите снимки - страхотно сте си изкарали май май и много сте се забавлявали. Много хубави снимки.

Нашия тати днес подаде документи за ясла. След около 1 седмица ще ни кажат кога може да тръгва малкото шомпалче. Струва ми се далеч все още - не ми се иска да я пускам още, а реално са няколко месеца само. Една приятелка записа тяхната щерка в същата ясла и са й казали че чак юни ще започват понеже в момента няма свободни места. Та и нас сигурно ще ни посрещат чак юни. Тъкмо ще сме на около 2 годинки. Но нищо не мога да кажа със сигурност понеже нищо не са казали лелките още. Когато знам повече подробности ще докладвам. Приятен и спокоен ден на всички - то май вечер е вече. Ами приятна вечер и много усмивки милички.

Общи условия

Активация на акаунт