Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 111
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
  • София
По образование-да,но не работя това.
Е значи все пак правилно съм запомнила,макар че бях разбрала,че и това работиш!Ако са успешни преговорите да почерпиш после!

# 181
  • някъде ... тук ...
Малко на патерица, но... Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЯ2   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ  bouquet

Али, аз съм тук, но не ми се пише Confused
Днес и ние изпратихме Ради на предучилищна, беше много ентусиазиран. В същата градина е, но във филиала и при нови госпожи - всичко ново, ще видим как ще е Sunglasses
Гого днес не е на ясла, защото в четвъртък го взех със сополи, а в петък и акото му било рядко и миризливо. Лекуваме се, уж е по-добре, ще видим довечера докторката какво ще каже. Още поне 2 деца от групата им, тръгнали с Гого на ясла, са със сополи и днес поне са в къщи. Ще видим какво ще излезе от ходенето на ясла Confused

Изабела, успех и леко адаптиране на Боби  Praynig

Лек ден, ако ме хване музата, пак ще пиша Sunglasses

# 182
Здравейте  Hug
Първо да поздравя за всички рождени и именни дни, годишнини и т.н. хубави празници, които съм пропуснала тази седмица! Бъдете живи и здрави и много да ви радват слънчицата ви   bouquet !

Разгледах всички снимки, дечицата са много сладки Heart Eyes (пу-пу)

Ние прекарахме добре на морето Simple Smile. Времето беше хубаво, водата топла. Имаше малко вятър, но изобщо не успя да ни уплаши Simple Smile. Малкия се влюби от пръв поглед в морето (и как иначе Simple Smile ). Хотела беше много хубав. С 2 думи съм много доволна. Малко проблем беше, че му избиха 2 кътника и 1 кучешки зъб, но добре, че не бяхме сами в София, че не знам как щях да се справя.  Снимки после, че нещо се размрънка.

# 183
Ерия, добре завърнали сте Laughing Hug
Аз бързам д асе похваля - фук-фук!!
Вижте ми новата коса - http://community.webshots.com/album/552212580FoGzjX - първите две снимки са стари, а след това са новите - за  сравнение Crazy

# 184
Здравейте момичета!
Ч.Р.Д. Галя-2! Бъди все така всеотдайна баба майка и съпруга.
Ч.И.Д. на всички празнуващи!
Ние в събота направихме прощапулника.Васил хвана портфейла,ще става банкер.
На всички малки ученичета успешна седмица и по-малко сълзи.

# 185
Здравейте!
Галя, пожелавам ти много здраве и нестихващо щастие!  bouquet
Съкровищнице, прическата е супер!Честито!На мен ми е много приятно, когато водя курсове. Учениците са мотивирани и работата е удоволствие. Но ако се решиш да го правиш, задължително попитай за заплащането и условията предварително! Много мои познати и учители, и ученици са си патели.
Браво на Васко за хубавия избор! Heart Eyes

Искам да благодаря на всички ви за пожеланията! Hug

По-късно пак ще се включа...

# 186
Бобсънът е поревал доста,щото като го взех носът му хриптеше (тъкмо беше почти оправен,ама какво да се прави) .Не е искал нито да яде,нито вода да пие.Като отидох седеше на една пейчица,другите деца -на гърнетата.Като ме видя и наду гайдата.Дадох му да пие вода,гушках го,обухме се обувките,връчих му един Киндер шоколад и почти укротени си тръгнахме.Падна се в тая група,дето не исках,ама кво да се прави.Прибрахме се ,хапна крема от кухнята и малко кренвирш ,сирена и домат.Потърча,порестартира и поускуба кабели (сиреч -мина му сръднята),почна да вика "цъка цъка цъка цъка",при което вече съвсем се успокоих.Сложих го да полулегне на дивана ,като в лодка между завивки и възглавници да си пие сока,гледайки Планета и той заспа вече изтощен.Това е от нас за днес.

# 187
  • София, център
Здравейте момичета,

Аз съм на линия най-сетне!

Изкарахме една незабравима, изпълнена с адски много положителни емоции отпуска.

На 25.08 направихме прощъпулник на Луси - хвана химикалката, после ние с Емо - на море, в Несебър, приказка, отседяхме две седмици.

Вчера кръстихме и Луси, всичко мина по вода! Имаме си християнче!

В най-скоро време и снимки ще ви покажа, че не съм ги свалила още!

# 188
Нансен, честито ви християнче. Да е жива и здрава сладката Люси, много късмет да има в живота си, да постига целите си с лекота.

# 189
Здравейте

Съкровищница, новият цвят и прическа са страхотни. Много ми харесваш. Аз по принцип много харесвам кучурите, каквито и да са те.

Нансен, честито ти християнче!

izabela, дано утре Бобсъна се успокои, да не плачка, а да яде и да си играе с дечицата. Стискам палци!... /Като знам че и на мен ми предстои, ме побиват тръпки/.

В нашата ясла, т.е. там където аз искам, сигурно ще ни приемат след Нова година. Това ме успокоява, че малко ще задържа топката и няма да е така спонтанно, както го бях решила.

ЕлиТ, какво даваш на Гого за сополите? Стилян е той има сополи, слагам Виброцил, ама не съм очарована.

# 190
  • някъде ... тук ...
Нансен, честито ви християнче Heart Eyes
Гале
, и на мен по- ми харесва новия цвят Hug

Ваня, докторката му изписа Коларгол и Мукосептонекс - два вида капки.

# 191
Аз слагам Коларгол ,Виброцил,Нисита и Резоксим,но след тоя рев сутринта,пак сме май в изходно положение  Confused

# 192
Здравейте!
Гале, страхотна прическа, страхотни кичури Hugсупер си
Нансе, честито ви християнче Heart Eyes
Изабелка,  Praynigдано утре имате по голям късмет
Честит РД на Галя2 на патерици, много щастие и късмет!!!

Ние пък вчера ходихме до Копривщица, не бяхме ходили с мъжо. Ама взехме и Роси с нас и кумовете, та стана една чудна разходка. Много е готино там хареса ми спокойно, едни старовремски къщи, музей, ресторанти много яко! Роси не мигна до 16ч на тръгване заспа в колата иначе лудя по кълдаръма  #Crazy. Като свалим снимките ще ви покажа хайде за сега чао отивам да проскам прането и да полегна малко  Hug

# 193
  • Sofia
Здравейте на всички!
Нансен честито християнче! Много щастие да му поднесе живота!
Галя, прическата е супер! Добре са станали кичурите!
Изабела пожелавам ти малкият мъж бързо да свикне с промяната и ти да се поуспокоиш малко.
Сиси и аз много харесвам Копривщица. Дори като ходихме ние на 02.05, ама не тази година попаднахме на възстановка на априлското въстание. Интересно е! Ако имате възможност догодина отидете!
Хамелеонче Маринка е пораснала и все по-хубава става! Завиждам ви за набора зъби! Sad Ние се опитваме да ходим, но само хванати! Вече сме си вкъщи и се надявам скоро да не ходим никъде, че ми писна от багажища!

# 194
Изабелка как минаха преговорите в работа? Гледам първия учебен ден на Бобсъна е минал добре, щом след това е побеснял на воля. Браво на сладуркото. Няма начин - ще си поплакват малко докато свикнат.

Галя2 - честит рожден ден и от мен на патерици. Да си жива и здрава, много семейно щастие и любов ти пожелавам.

Ерия давай снимки да гледаме - страхотно е че сте си изкарали толкова добре.

Съкровищницееееееееееееее - голямо си злато - изглежда ти косата прекрасно. Бравоооооооооооооо. Честито - я почерпи по една бира Wink

Васко - браво детенце - много да бягаш и вървиш само напред - много хубав избор си направил Simple Smile

Честито малко християнче Лусилка - Нансен да ви е жива и здрава.

Сега пак бягам да оправям докато баба е грабнала малката и скитосват из парка. До по-късно сладурки.

Общи условия

Активация на акаунт