Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 110
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
hamelionche, и те не минаха добре,но аз няма да оставя нещата така.Към края на седмицата пак ще ходя да говорим.

# 196
Благодаря на всички за милите думи! Hug

Изабелката, стискам палци за преговорите (какво работиш сега ако не е тайна newsm78)!!!

Сиси, и на мен отдавна ми се ходи там, ама пусто все нещо става! Сега с тоя изпит, после с други изпити.......луда работа Crazy

Хамелионче, сладки ботушки Grinning Харесаха ми и за мен самата Flutter

Калина май също е със запушен нос, ама все още не тече, сложих й Нисита и се надявам да не се разболее. Вече започва да хленчи и проплаква още като навлезем улицата, на която е яслата CryНе знам как ще свикнем! И двете! Сега я чух как се изкашля Confused CryНе знам да я пускам ли утре newsm78
И защо стана толкова студено Thinking

# 197
Съкровищница-ниско квалифициран труд-мърчандайзер.Но шефовете ми са с изисквания до небето.

# 198
  • София
Хайде рано-рано да се включа и аз,че нали моите мъже рано излизат за училище.
Нансен честито Ви християнче да е живо и здраво!
Съкровищнице много ми харесва прическата и кичурите ти,как ми се иска и на мен,ама на моята чупливо-къдрава мека грива няма да седи така.
На всички дечица,които ходят на ясла пожелавам лесно адаптиране!

# 199
  • Варна
Здравейте, ние бяхме до вчера в болница. Малката се обезводни от разстройството и се наложи да влезем да ни влеят малко системи! Много гадно беше, 4 пъти я бодоха за да и сложат абокат защото и се пукаха вените от обезводняването. Мизерия пълна, и некадърност-това ми е мнението за БГ здравеопазването! Само ще кажа че за един лек обрив, който така и не се установи от какво се получи , искаха да и бият Орбазон!!! Даже ако не бях попитала щяха да и го ударят без да ми кажат какво е #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Не съм чела нищо, а и компютъра ми е развален!
Целувки на всички, когато мога ще наваксам!!

# 200
  • София, център
Момичета, благодаря ви за пожеланията!

И при Луси е имало инцидент, докато сме били на море - паднала и се центровала на ръба на спалнята на нашите, та после Пирогов, отоци, синини, снимки, рентгени и какво ли още не. Но са ни го спестили по телефона, едва тук научихме.

Слава Богу обаче, разминала се е само с уплаха!

А нашите - с ужас.

# 201
Добро утро Simple Smile
Съкровищнице, честита прическа Simple Smile. Много е свежа и есенна Simple Smile .
Нансен, честито християнче  Heart Eyes . Май не видях снимки.
Хамелеонче, страхотни ботушки Simple Smile . Много, много ми харесаха Simple Smile
Илияна, много мъчно ми стана за вас Sad . Виртуално  Hug от нас и бързо да минава.

Ето малко снимки от морето http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9980&AlbumId=67333

Ние заради кухнята се опитваме да сменим режима, но нещо не се получава. И малкия с тези зъбки е такова мрънкалце, че само се занимаваме и се гушкаме.

Изчезвам

# 202

Благодаря ви момичета!

Нансен,честито християнче!

Иляна,много мъчно ми стана за Зара.Дано бързо се възстановяви.

Хамелеонче,страхотни ботушки.Много игри в снега с тях Simple Smile

Ериа,много хубави снимки.

# 203
Бобънът днес е ревал и се е тръшкал през цялото време.Като  отидох да го взема се чуваше от далече как реве.Все пак е хапнал малко,та сега си дояде кренвирш,кашкавал и сирене.Г-жата каза,че ще се адаптира трудно,но какво да се прави.Като си го взех много бързо  му мина сръднята.

# 204
Ние днес решихме да я оставим там и на обед - досега е спала там само три пъти и то от изтощение е заспивала и спи оп 15 минути, след кото с истеричен рев се буди и така.......
Сега чакам да ми дадат стреличка госпожите и да тичам да си я взема, ако не заспи или стане много неудържима положението - така казаха те..... Mr. Green
Горкото дете - на каква майка е случило Crazy Confused

Пък аз сега обмислям дали да не сменя сферата и да не търся реализация в продажби и прочее newsm78
Просто хич не ми се чете за този държавен изпит.............мн ме мързиииии
на средата съм, прочела съм ги всъщност половината въпроси по веднъж....а остават само 10 дена Sad Rolling Eyes

# 205
Илиянче, много гадна работа. PraynigЗаричка да се оправи бързо Hugкакво ли си приживяла ужас.
Галя, сядай да четеш да го вземеш и да се оттърваваш, че мъжо го влачи само и мн. гадно на тези години да си ученик, родител........ куп задължения Crazy

Роси спинка, аз шара из форума и готвя една леща,  Thinkingто вече да се чудиш какво да сготвиш е писна ми, много ми е трудно мисленето на яденето newsm78 Ама хайде да не я загоря че ще ми ядат ушите довечера Laughing rotfImbo  love001  love001  love001

# 206
  • Sofia
Ериа много са хубави снимките на малкия. Голям сладурко е!
Илиана пожелавам ти скорошно оздравяване на малката принцеса и не се ядосвай. Важното е, че си успяла навреме да ги спреш.
Съкровищнице знам колко е гадно да четеш за държавен, особено като знаеш, че си на края на зора, ама няма начин, трябва да се вземе. Много ми става мъчно като чета за Калина и Бобсъна и патилата им с яслите. Направо са чудя догодина Аз какво ще правя като трябва да я дам. Не ми се мисли какво ви е в душите на всички майки, дето ви се налага да си дадете съкровищата!

# 207
Здравейте  wavey Ние сме си все още на топло, остава ни още една седмица от престоя ни тук и ще се завърнем на родна земя.
Хамелионче, вие до кога сте там? Nе разбрах, извинявай ако си писала, а аз не съм допрочела  Rolling Eyes Честити ботушки на Инка, страхотни са, със здраве да си тичка с тях! Снимки имам много малко, нещо нямам муза да снимам  Confused Ще пусна, някой слънчев ден, само да ги прехвърля в компа.
Гале, честита прическа, много е свежа, страхотен избор. Интересно ми е дали си изтърчала до яслите или Кали е спала там? Колкото до държавния, сядай, мини ги тези теми по веднъж, не изпускай дата и преди бях ти писала, че на държавен е по-лесно, отколкото по други изпити. Ииииии, моля те как така ще сменяш кожения президентски стол и онази хубава заплата с продажби и прочие  Crossing Arms
Нансе, добре сте се завърнали и честито християнче!
Иле, много кофти преживявания. Радвам се, че сте си в къщи и Зара е по-добре.
Ериа, много е сладък малкия плувец, а тази тениска не му ли е тясна  Wink
Изабела, става ми толкова мъчно като чета за Боби, явно или тежко изживява смяната на обстановката, или плаче от инат, след като толкова бързо после се успокоява Rolling Eyes Дано да е второто и все някой ден да свикне с яслата.

# 208
Иленце, ревнах като прочетох, много ни е зле здравеопазването наистина, знам какъв ад сте изживели с малката, много да я нагушкаш и нацелуваш, бързо оздравяване  Heart Eyes

Съкровище, това ученето е гадно нещо   Mr. Green , ама няма как, хванеш ли се на хорото, най-добре да го изиграеш.Аз докато учех, работех и доста изпити ми оставаха, после прекъснах, но накрая като се  дипломирах голям товар ми падна от плещите.Стискам палци да се похвалиш скоро  Hug

Нансен, честито ви християнче, много целувки на Луси !   bouquet

Ерия, прекрасен е малкия, страхотна усмивка, много хубави снимки! Гуш Hug

# 209
Знам аз, че ученето не е лесно - това ми е второ висше, ама пусти мързел....питате ли ме Crossing Arms големи мъки са!
За Кали - обадиха ми се към два без десет да тичам да си я взима, че не могат да я успокоят - дремнала е съвсем малко, иначе казват, че яде добе, даже бъркала по купичките на другите деца за още #Crazy Mr. Green Rolling Eyes
Сети,
как сте двете хубавици?
Нансен, честито! Знаех си аз , че пропускам някое събитие, ама туй-то1 По-добре късно, отколкото никога - да и е жива и здрава и по-малко да пада Laughing и на се наранява Simple Smile

Ерия, успях да погледна снимките - страхотни са! Hug
Илианката - пак добре, че навреме сте овладяли положението...Да нацелуваш принцеса Зара!
Сиси, и аз направих леща днес!!! Сега ще чакам похвали, че нали рядко готвя - лещата ще им се види като торта Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт