Харесвам друг мъж

• 7 922
  • 99
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм на 26 г. женена с едно дете. Въпроса е ,че преди да се запозная с мъжа ми имах много силни чувства към друг човек ,който тогава не споделяше същите чувства и ме отблъскваше. С мъжа ми нещата също не са особено розови. Доста често се караме.. и сега след 4 години се появи отново в живота ми, бях го блокирала от всякъде, смених си и телефона за да не ми се обажда. Преди месец го засякох на улицата съвсем случайно и той ме заговори. Поговорихме си малко , разказахме си накратко как е провървял живота ни и от тогава не спирам да мисля за него,мислех си .. че съм го забравила. Сънувам го , не ми излиза от главата.. наистина не искам да изневерявам ,понеже не съм такъв човек , но усещам че той адски много ме привлича.Разменихме си телефоните и си пишем от време навреме в момента. Има интерес към мен ,усещам го .. но аз в момента съм доста объркана като цяло. Опитвам се да си събера мислите в главата и да го изтрия ,но не мога .. мисля ,че ако продължа така ще се побъркам. Искам да го видя пак а знам ,че няма как Sad Просто стара любов , която явно не е била толкова забравена ,както съм се надявала. Какво да правя ? Как да си го избия от главата?

# 1
Според мен щом не се разбирате с мъжа ти няма смисъл да се тормозите.Излез с този човек , поговорете и ако имате бъдеще действайте . Дано сте щастливи.

# 2
"Въпроса е ,че преди да се запозная с мъжа ми имах много силни чувства към друг човек ,който тогава не споделяше същите чувства и ме отблъскваше". Дори да са такива емоциите, които чувстваш към него. Няма гаранция, че отсрещният няма отново да си вземе шапката и да духне, като стане напечено. Вече не мислиш само за себе си, но и за детето- по-скоро вложи енергия и усилия да оправиш отношенията със сегашния си мъж, отколкото да бягаш от трудностите по романтични неведоми пътеки. Това е моето мнение. Успех!

# 3
Питай го защо е избягал  преди години , ако може смислено да ти отговори -дай му шанс, понякога принципите трябва да се пренебрегнат, ако е любов

# 4
Питай го защо е избягал  преди години , ако може смислено да ти отговори -дай му шанс, понякога принципите трябва да се пренебрегнат, ако е любов

Той е една година по-малък от мен и тогава може би все още не осъзнавахме ,че нещата са сериозни или поне той . Бягаше от отговорност един вид.

# 5
  • Пловдив
Всички (или поне повечето ) имат тия мисли в един момент от семейния живот - ами ако с бившия бяхме заедно, ами ако с този беше по-различно от онзи, ами ако.....
Особено за хората с неизживяна или няколко връзки преди брака.

# 6
По принцип такива ситуации са мното тормоз, ако хората са чувствителни де, иска се ясно , защото така след години те уверявам , че ще се питаш защо , аз ли не съм достатъчно добър човек за него /нея, той /тя ли не ме оценяват , а да се питаш е нещо страшно ама много страшно, не искам да намесвам астрология , но може да се провери като цяло ако си фен и дали си има съвместимост , или пък ако няма пречки видими  и той откликва - наистина разговор и смело и с конкретни искания напред

# 7

Той е една година по-малък от мен и тогава може би все още не осъзнавахме ,че нещата са сериозни или поне той . Бягаше от отговорност един вид.

Това бягане от отговорност не ми харесва, ама изобщо!

# 8
На никого не му харесва - а си представи да е на 40 същия, дето бяга Simple Smile

# 9
Как го виждаш да поеме пък и отговорност за чуждо дете, та да рискуваш семейството си? Той е лесен - ще се позабавлява и ще си тръгне когато си иска и където си иска. А ти къде оставаш с дете? Преценявай с разум, не с емоции.

# 10
Струва ми се, че именно заради лишената от щастие и спокойствие връзка с бащата на детето ти, се хващаш като удавник за сламка за тази минала и заминала вече любов. На твое място крачка назад не бих дала, още повече че бившото гадже още тогава те е въртял. Демек от трън, та на глог. Спести си нови драми. Ако не те устройва живота с настоящия, ако няма как да се продължи заедно напред, разделете се, поживей насаме със себе си ( без мъж имам предвид) и тогава се впускай в нови романси. Ама следващия път добре помисли преди да започнеш с връзката.
Иначе, нормално е да се питаш или  представяш какво е щяло да бъде, ако си останала с Пенчо (примерно). На мен също ми се е случвало, макар да имам нулев мерак това да се сбъдне.
Успех!

# 11
Прави си майтап с теб.Аз бих пила само кафе с такъв бивш.

# 12
  • някъде в орбита...
Ако разбирам правилно какво пишеш, обмисляш да се метнеш в авантюра с мъж дето след 5мин разговор на улицата магически е усетил привличане към женена с дете, която преди години активно е отблъсквал? Щото на мен ми звучи като някой дето си търси бързо скачане в легло без обвързване, а ти си лапнала въдицата. Идеализираш нещо дето го няма.
Като не върви с настоящия, прекрати нещата и си оправи живота. Едва след това, с вече мислеща глава, можеш да си търсиш и половинка с желание да стане втори баща.

# 13
Дамите по-горе са го казали както трябва. Истинската терапия е да разрешиш собствените си проблеми, а не да бягаш от тях. Отлагането струва скъпо накрая.

# 14
"Въпроса е ,че преди да се запозная с мъжа ми имах много силни чувства към друг човек ,който тогава не споделяше същите чувства и ме отблъскваше". Дори да са такива емоциите, които чувстваш към него. Няма гаранция, че отсрещният няма отново да си вземе шапката и да духне, като стане напечено. Вече не мислиш само за себе си, но и за детето- по-скоро вложи енергия и усилия да оправиш отношенията със сегашния си мъж, отколкото да бягаш от трудностите по романтични неведоми пътеки. Това е моето мнение. Успех!

Да , благодаря за съвета. Ще трябва да продължа напред и да се опитам да оправя отношенията ми с мъжа ми, защото после ще ми тежи на съвестта .. познавам се.

Общи условия

Активация на акаунт