Харесвам друг мъж

• 7 923
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
rf22, никога не съм си мислил и не мисля "какво ли щеше да стане, ако с въпросната, с която не се е получило, се било получило"? Rolling Eyes Тоест, отдавна ми се е калила психиката. Обръгнал съм яко. Mr. Green
Терзания нямам.
Ще седя да умувам затова някой да не те е оценил, примерно, или пък да им следя развитието, както другата потребителка отдолу написа. Кое да следя, за какво? Гледат се нови хоризонти. Вичко е приключило, имал си някакви моменти, преживявания, и кой откъде е. Ама явно се обичам прекалено, та затова. RelievedSmile

Fragrance, добре казано, но не е толкова лесно. Някои неща не се забравят лесно, особено когато е нещо силно желано, но неизживяно, както в случая и с авторката (до колкото разбрах).
При мен нещата бяха наистина сложни, (нищо общо с някакви к*венски изпълнения, маскирани като сложни отношения), с момичето се познавахме от почти деца, бяхме много гъсти в последните години и така се получи. Няма да задълбавам, остава си като някаква неизживяна, стара тръпка. Не ми е някаква голяма драма, въпреки че понякога се сещам за нея. Обаче ако тръгнем по кафенца и срещички, със сигурност ще почнат да ми се въртят в главата разни мисли, за това такива бивши, неосъществени и всякакви подобни, не се вадят от миналото.
При авторката не е нещо толкова сложно, поредната отегчена съпруга и домакиня, търсеща бягство от реалността и проблемите в старата тръпка. Вероятно въпросния човек е идеализиран в представите и, в 99% от случаите ако си легне с него, в един момент ще и се насити и/или когато нещата станат сложни (мъжът и разбере или пък тя почне да го натиска да се събират) ще си бие шута. Елементарна и тривиална история, ако има малко мозък авторката, не би трябвало да допусне да се стигне до тук.

# 46
Това ли е то да объркаш секс@ с любовта? Недей, омъжена си, някак си, би трябвало да знаеш разликите.

# 47
Абе айде бе, като е в нашия двор, то е сложно, дълбоко и многопластово, но в чуждия - плоско, тъпо и несмислено. Много ги разбирате чуждите животи?

Авторката, важно е да разбереш дали чувствата ви с 25-годишния са взаимни и силни, тогава заедно можете да се чудите какво да правите.
Това няма как да се разбере, без да се пробва, като има начин и да не изневеряваш в процеса.
Възможно е в тоя процес дори да осъзнаеш, че мъжът и е по-добрия партньор за теб. Ако правиш всичко с мисъл, ситуацията ще ти се изясни. Само ти, ти единствена знаеш кой от двамата е твоето бъдеще.

Бърза скоба относно "претръпналите" мъже, колкото е по-комплексиран и неуверен един мъж, толкова по- голям измекяр става с годините, борсук, който е на всичкото отгоре и доволен, че няма кой знае какви чувства. Един нормално развиващ се човек винаги обича и винаги намира кого и как.

# 48
Последното изречение важи и за жените.

# 49
Целият пост важи за всички.
Като чуя, че някой е претръпнал, и съм като онова коте, дето вика nope, nope, nope.

# 50
Абе айде бе, като е в нашия двор, то е сложно, дълбоко и многопластово, но в чуждия - плоско, тъпо и несмислено. Много ги разбирате чуждите животи?

Авторката, важно е да разбереш дали чувствата ви с 25-годишния са взаимни и силни, тогава заедно можете да се чудите какво да правите.
Това няма как да се разбере, без да се пробва, като има начин и да не изневеряваш в процеса.
Възможно е в тоя процес дори да осъзнаеш, че мъжът и е по-добрия партньор за теб. Ако правиш всичко с мисъл, ситуацията ще ти се изясни. Само ти, ти единствена знаеш кой от двамата е твоето бъдеще.

Бърза скоба относно "претръпналите" мъже, колкото е по-комплексиран и неуверен един мъж, толкова по- голям измекяр става с годините, борсук, който е на всичкото отгоре и доволен, че няма кой знае какви чувства. Един нормално развиващ се човек винаги обича и винаги намира кого и как.

сега остава само да се преглътне , че любимият е борсук и да се намери начин да го трансформираме към добро

# 51
  • Бургас
Не ви ли хрумва,че има и безскрупулни хора,които се интересуват само от собствените си капризи?
Авторке,може да ти свали звездите и луната и после пак да те отреже.
Много,много внимавай с този все още недоизграден негов характер.И гледай да не си развалиш семейството.
Ако пак те търси,кажи му,че си вече с дете и го попитай попитай в прав текст какво ти предлага.
Има някои индивиди,за които борсук е много меко казано.

# 52
Галче, не се "моли". Пиша, когато, на каквото, когото преценя.
Като не ти харесва, не ми, и по принцип отговаряй. Можеш да се чувстваш повече от свободна да ме игнорираш, няма да се "сърдя". Mr. Green
Както правя и аз - някой може и да ме адресира, пише, но аз или не му отговарям, или просто не го чета (oтдавна отписал; скролвам с мишката), за да видя, че иска да му отговарям, или нещо го присърбява. Smile
Ще си слагам икончета, колкото искам, пък. Ти си скучна, знаем го това, безизразна, беземоционална, и без какъвто и да е позитивизъм. И много други "без". Sweat Smile

Никъде не пише, че е забранено, както казваш "да се правят профили", а аз пиша по темата - "Другият, другата, хората", като цяло. Този "друг" може да е всичко и всеки. Smile

rf22, пилоте, седи малко.
По презумпция на кафенца и срещички не ходя е така само да се разходя и разнообразя, а и защото имам симпатии към женския обект/субект, до доказване или на противното, или на първоначалното. Но това иска време.
Та, и за двамата би трябвало да е ясно защо се виждатe с една евентуалност, но в режим "готов". Mr. Green

Nesiha, кво речИ?
В брак, обвързанa, ама да пробва паралелно с друг едновременно - 2 тъпкача-мушкача, че и на мъжо треа да се дава, все пак. Sweat Smile И ако евентуално любовникът "не става", си "остава" нещастна в брака.
Няма начин да "не се изневерява".
Не ти ли е ок с този до теб, не паралелно да "пробваш", а първо приключваш отношенията, каквито и да са - с брак, без брак, и после на новия "дънер". Даже ще стигна още по-далеч, докъдето почти никой не стига, а именно - първо приключваш и изчистваш отношенията, след което оставаш сама известно време да се отрезвиш и починеш, след което вече "трансформирана" в сингълка с подредена главица, ако искаш връзка, търсиш запознанства, преодоляла миналото, и нетовареща с бремето му новия човек. Mr. Green
Peace

# 53
Фрагранс, чисто информативно искам да ти кажа, че съм си писала съм си с друг господин от форума. Не се разбрахме и нямам драма там, нито го гоня по темите да му правя психопрофили. Обаче при теб винаги има драма и явно въпреки редките проблясъци, които прокламираш в темите, че човек трябва да е над нещата, ти самият се чувстваш недооценен и държиш да покажеш превъзходство над онези, които са те пренебрегнали.
Съжалявам, неприятна пасивно-агресивна личност си и контрол фрийк в добавка.
Считай го като отговор на мязняшкото ти лично съобщение, на което така и не отговорих... лично... досега.
П. П. Да знаеш, пак информативно, че много ти личи как се слагаш на мацките.

# 54
Гал, Фарангас не заслужава дори да се ядосаш. Този последният коментар ти беше напълно излишен. Ние сме класа, не го забравяй. А класата за това е класа, защото е над тълпата.

# 55
О, да, имаше една тема, не мога да се сетя точно за какво беше, Галка, и ти написах PM, защото прецених, че ще стане много спам, а тогава обсъждах и много други неща с много други хора.
Другите неща, които се опитваш да обрисуваш, са абсурдни, но съм свикнал. Wink
Ако мислиш, че ще тръгна да се обяснявам и "оборвам", тцЪ.
Такива, като теб, знаеш ли колко са ми минали през ръцете. Добър социален експеримент бяхте за мен в графата "не става".

Всеки случай представите ти лично за мен са много изкривени за какво ли не. Всеки има право на мнение и възприятие.

Социални умения ти нямаш, не знаеш как да се държиш, нормална връзка не си имала.

Не разбра ли, че грам не ме интересува какво "личи", или не. Oбграден съм и продължавам да се обграждам с качествени личности.
За мен е важно, че на мен ми е гот и се забавлявам, а кой какво привижда, или не, си е негов проблем.

Обществото е пред тотален колапс, и ти си пример затова. Ти и много други. И не, не визирам миниатюрната извадка на форума.

За теб съм еди си какъв, а за безброй други - онакъв.
Сама разбирш, че "типажи", като теб не могат да са ми "критерий" за абсолютно нищо, поради безброй причини.

Това беше последно обръщение, и писане от мен към теб.

А "фиктивно-измамният" сценарий за брак на Кристинка, която един път не е отговорила на изключително точните ми в 10-та въпроси (ясно защо), съм го анализирал отдавна, и за мен е повече от абсурден, но свят и хора шарени.
Hands V

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 13:58 от FragranceFanatic

# 56
  • София
Сигурно и майка му не го издържа.

# 57
Крисе, никак не е излишно. Аз съм такъв чешит - като не разбира от добро, значи е дошъл моментът да бъде поставен/а на мястото му. Както винаги, рязко им става неудобно на хората и пасивната агресия става дип агресивна такава. Сори нот сори, че мястото му/й не му/й допада, ама това не е мой проблем. Впрочем, важи и за темата. На безотговорния младок не му допада да е игнориран, а аз на мястото на авторката ще му бия пак игнора. Този път - завинаги. Заслужаваме нещо по-добро от това някой постоянно да си намира оправдания и да казва какво щял или не щял да направи.
Впрочем, Фрагранс, в съобщението пишеше, че вече няма да участваш в темите. Нещо... не го спазваш, даже реклами си правеше в някаква тема за застраховки. И всъщност (П. П.) мислех, че ще млъкнеш, ама пак се обясняваш. Давай, и без това след малко ще мине метлата.

# 58
Всички не издържахме социалния експеримент и сме в графата "не става". Провал голям

# 59
  • София
Като не разбира от деликатен стоп, става злобна истеричка и започва да обижда. Не останаха хора с които да комуникира, шизофренно се лепва за два- три профила, “свежи”, “трезви”, “разумни” и си води монолог с тях извън темата и поставения казус, просто защото не влиза в дискусията.
Планински кристал, пък се слага на всяка, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МЕН.
Смех, дами. Бг мама не го обича, а той е еб*ати пича!

Общи условия

Активация на акаунт