От няколко дни исках да попитам тук, но все си мислех, че и сама ще мога да преценя, но не мога нерешителна съм и искам вашите мнения и гледни точки. Не съм имала ''нормална връзка'' и съответно затова не знам дали това е добре. Имам три годишна връзка. Аз съм на 24 години, приятеля ми е на 27. От няколко месеца нещата не вървят. Той започна да пие все по-често. Даже вече и през седмицата. И на три пъти се напива и започва да ме обижда, без нарицателни, но тип ''Ти преди да те взема беше нищо'' и още тем подобни от, който на мен ми стана страшно обидно. Започна се една задушаваща ревност от въздуха. И мен точно от тези три напивания ме отблъсна доста. Говори ли сме затова и той казва ''Ами аз ти се извиних, а и не помня какво съм ти говорил така или иначе'' ''Два-три пъти съм се напил и съм ти говорил някакви неща, който не помня и забрави всичко останало. Неблагодарница..'' Винаги като стане на въпрос, защото този разговор вече 3 пъти се води, но без резултатно, защото той обръща вината заради моето минало на ''парти звяр'' и как колко много хора му говорили преди да станем гадженца аз как съм ходила постоянно по дискотеки и кой знае каква съм била, че на него направо му станали като книга в главата, но все пак бил направил компромис. Предпоследното нещо: той е писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката. Споделил доста работи за моето държание, което е било ''студено'' и съм се била променила много заради хорското мнение на хората (хората ми били говорили, че живота е дискотеки и партита), но така и не е споделил причината, а именно пияното му поведение. Момичето ми изпрати хронологията. Попитах го как и защо се оплаква на непозната. ''Аз си мислех, че ти си я накарала да ми пише и заради това така и написах''
Ако някой ще попита, защо не обмислям да го питам да спре алкохола не става, не иска.
Последното нещо:
От няколко дни живеем при родителите му. Само,че каквото пипна и мръдна бива засечето от радара на майка му. Все е нещо недоволна. Готвя, чистя. Но наскоро съм направила нещо по погрешка и чух нарицателното ''неандерталка'' случайно провикнато и дочуто. Казах му, че щом живеем с тях трябва той да ме защити като има нещо. Отговора е това си е между вас, аз там не се бъркам. Знаеш, че са странни.
Та да моля за съвет, мнения, гледни точки.