Неуважение?

• 9 821
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Тя ходела по клубове две седмици значи била пропаднала купонджийка и прекалявала с алкохола. Казал човека, който прекалява с алкохола и я е наврял да живеят при майка му, че да не плаща наем.

# 46
Това, че например някой може да пие по халба бира на екс и да ръси всякакви мръсни вицове на масата, го прави супер пич за приятелите по чашка, но не и за жена му.
Това, че друг слушка мама, обажда и се по три пъти на ден и за него нейната дума е закон, го прави много добро момче за майка му и предмет на завист за нейните приятелки, но за жена му е смърт.
Трети може да е супер за работодателя си, защото вечер седи да бачка по два часа след  работно време, винаги е готов да бачка и в събота и не мрънка за повишение. Но за жена у това е адски неприятно.
И прочее в този дух.

Та така - за когото и в махалата той да е супер, теб това не те грее и не се влияй от такива референции.

# 47
Дотук добре, сега друг въпрос да ти задам.
Кой точно ти казва, че тоя е страхотно момче? Неговите приятели, рода, среда? Щото, как да ти кажа, не са много обективни Simple Smile
И още един въпрос, твоите приятели какво казват?

Това някой да иска деца, не го прави страхотно момче. Прави го в най-добрия случай мечтател. В твоя случай ми се чини фантазьор и марионетка на майка си.

Неговите приятели, роднини просто всички, всички. Те са трима братя. Те са по-малки и пият доста повече, но както и да е. С две думи ми казваха ти си хванала най-стрхотния. Една лоша дума не се чуваше за този човек, което когато още не бяхме партньори даже ми стана странно, защото поне моето мнение е, че няма как даже един единствен човек да не каже лошо и бабата пред блока даже. Но си казвам окей туко-виж съм ударила джакпота с такъв човек. Сега вече някой от приятелите му видяха след напиванията какво му беше състоянието и мисля, че вече имат някаква друга представа ама нито има как да разбера, нито те ще дойдат да ми кажат. Той не се има толкова с майка му, с баща му пък изобщо. Обаче майка му си коментира.
Бившите му съжалявали, че го били изпуснали.

# 48
  • София
В България все още най-долния битов алкохолизъм, се смята за по-висш в сравнение с ходенето по клубове! Особено при мъжете. "Вижте ме, аз съм домошар! Пия домошарка!".

# 49
  • Най-красивата страна
Ужас.

Можеш ли да заминеш при майка си ?
Или да се върнеш при баща си?

# 50
В България все още най-долния битов алкохолизъм, се смята за по-висш в сравнение с ходенето по клубове! Особено при мъжете. "Вижте ме, аз съм домошар! Пия домошарка!".
Аз съм убеден, че става дума за провинцията. Там клуб наистина си е мръсна дума (и има защо), а хората се изпонапиват от скука в дворовете. Grinning

# 51
И забравих да допълня. Мойте приятели какво казват. Ами нищо, защото той не желае да се запознава с тях. Имал връзки и много контакти и разбрал, че не стават за нищо.
Братан за София става въпрос Flushed

# 52
  • София
И в София по кварталите го има това явление.
Оп, още една червена лампичка! Отделя те от приятелите ти, защото "не стават за нищо".
Тоя направо свети като светофар! Бягай!

# 53
  • Варна
Ами да, на фона на абсолютните алкохолици в семейството явно този е цвете.

# 54
Момиче, бягай оттам.
Тоя човек си е сентенция на насилник. Манипулира те, обижда, мачка, има и опити да те отделя от средата ти. Забиването при мама е последната капка според мен.
Работиш, учиш, звучиш разумно. Сама знаеш, че това е недопустимо и няма бъдеще(по-точно има, но няма да ти хареса). Ако можеш върни се при баща си, или замини при майка си, потърси съквартирант, ако държиш да си отделно, но го оставяй този човек.
И задължително противозачатъчни, поне докато не приключиш. Но не се бави. Колкото по-бързо и без обяснения, толкова по-добре.
И не се навивай на "Нека поговорим". Човека си те манипулира сериозно, не може да се отпускаш с разговори, за да не ти размъти главата. Взимаш решението и действаш.

# 55
  • Най-красивата страна
Да,това е типично за насилника.
Първо да ти завърти главата,после да те отдели от приятели и близки.
А накрая започва да те тормози.
Предполагам,че не само приятелите ти не харесва,ами и баща ти и сестра ти също?

# 56
  • София
Пързалката е много плоска 🙄 ! Трябваше нещо по - пикантно да измислеш, барем да се позабавляваме малко и да се полъзкаме с кеф 💃. Туй твойто голяма скука 🙄 😴

# 57
Aз едно не разбирам от цялата работа...
Защо определяш "семейната идилия с някво момче" като "джакпот"?
Нали живееме всички заедно в европейска държава, бориме се всеки ден за равноправие и мисля, че с малки изключения сме се преборили. Отстояваме, доколкото ни е възможно, свободата си.
Тоест, заради тази борба, която конкретно ти не знам дали си водила, младо момиче като теб, като Стелиоси, живеете като свободни млади европейки-имам предвид, ти вече си хванала джакпота.
Понеже имах вземане -даване с Токуда (болницата, като я купиха турците) младите лекарки от Турция се молеха да ги назначат на работа тука в България, връзки се пускаха, защо мислиш става това?!
Може би щото искатр да са свободни хора , които да си упражняват достойната професия и да си намерят момче, дето няма да ги третира като средство за разплод и домакинстване....
Ти ми се струва, че не си искаш наследството...

# 58
  • София
Абе момиче, я го пращай тоя по нанадолнището, а ти се върни в дискотеката. На тази възраст ти трябват забавления, а не някакъв селтак заедно с изпадналото си семейство да ти съсипват живота...

# 59
А ти изобщо мислиш ли да го напускаш? И на мен малко ми изглежда като пързалка

Общи условия

Активация на акаунт